Агресивни украинки хапят полицаи в Златни пясъци

Двете чужденки побеснели заради откраднато портмоне
Обновена: 13 юни 2012 19:24 | 13 юни 2012 19:15,
92
Агресивни украинки хапят полицаи в Златни пясъци
Снимка: Булфото

Летните емоции по курортите край Варна вече започнаха. Обичайно купонът, който тече с пълна сила, е гарниран обилно с алкохол и разюздано поведение.

Две млади украинки прекараха последната нощ в ареста, вместо в хотела, в който са отседнали, информираха от областната дирекция на МВР-Варна.

Младите момичета - на 28 и на 20 г., вдигнали на главата си всичко живо на пешеходната алея пред хотел “Сирена”, където дошли да почиват.

Екшънът започнал в 8 сутринта, когато едната украинка се пробудила и видяла,че й го няма портфейла. Неистовите им крясъци стигнали чак до съседния хотел, откъдето бил подаден и сигналът до полицията.

Униформените пристигнали след няколко минути, но не успели да надвикат момичетата, нито да говорят с тях.

Вместо да се успокоят чужденките се разгорещили още повече. Започнали да дърпат полицаите, да ги удрят, да ги блъскат и демонстрирали яростна агресия без причина. В мелето едната курортистка ухапала по ръката единия полицай, а приятелката й изтръгнала с кабелите монитор от близко заведение и хукнала с него по пясъка на плажа.

След кратка борба полицаите най-накрая задържали разгневените туристки и ги откарали в районното.

От полицията уточняват, че все още не е ясно дали наистина дамите са станали жертва на кражба. Те обаче ще бъдат съдени по указа за борба с хулиганството, а Варненският районен съд ще определи каква глоба ще платят украинките заради ексцесиите им в курорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Златни пясъциукраинки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
7
 
0
 
! Отговори
... преди 11 години
До "един руснак" хахаха...Човек не се обяснявай, жените ви са пълни ку*ви..живея в чужбина и знам за какво става на въпрос..Рускините и украинките се чудят само как да отмъкнат мъжете на другите...адските ку*ви са!!!Това са едни от жените които най-много ненавиждам!!!!!
75
6
 
1
 
! Отговори
:) преди 11 години
Всички сте прости само клюки разнасяте.Аз се занимав с тях цял ден.Изобщо което пишите не е истина.
74
0
 
10
 
! Отговори
Пак ли ? преди 11 години
Имитират, че са ограбени брато, тва са украински шаврендии ...знам им номерата . . .
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам и мен да захапят.
72
6
 
11
 
! Отговори
ДО ЕДИН РУЗНАК преди 11 години
СТИГА ПЛЮ ПО БЪЛГАРИТЕ ЗНАЕМ ЧЕ СТЕ ВЕЛИКИ ИМАТЕ ЛЕНИНИ,СТАЛИН И СИБИР.КАКВО ТЪРСИШ В БЪЛГАРИЯ АРОМАТИЗИРАНО *** ВЪРВИ СИ ТЪРСИ ЕДИН АН-2 И ИЗЧЕСВАЙ ПРИ СИБИРСКИТЕ МЕЧКИ
71
0
 
13
 
! Отговори
faian преди 11 години
И сега организации като екоравновесие,и четири лапи ,като започнат да ги защитават,кво прайм?
70
7
 
6
 
! Отговори
един рузнак преди 11 години
77 , неизкъпана е била *** когато те е заченала за една тройка кебапчета с вкиснала лютеница ,анонимно смърдящо *** !)
69
1
 
24
 
! Отговори
Ястр3б преди 11 години
Да ги настанят в мъжки затвор, където много бърже ще им се олаби, ... искам да кажа охлади, темперамента! Само си фантазирам де! ;-)
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано не са били болни от нещо...А на полицията е крайно време да ги обурудват със една джаджа дето в САЩ и викат тазер.А да и мини камери закачени на тях които записват нон стоп кво става докато са на работа.За да няма злоупотреби със съответното приспособление а и за да се следи дали са културни ,възпитани, учитиви...*** 2 милиарда души по света имат нормални полицай тука още не могат да ги научат да не говорят на "шшшш, кво бе,ти отваряш ли ми се нещо"и тн когато ги попиташ за името им.
67
15
 
9
 
! Отговори
един руснак преди 11 години
болшевишко ха ха ха ха ами ще ти открия една военна тайна аз живея в сърцето на Европа , и знам какви ги вършат вашите перли .друго , стига сте повдигали темата с алкохола че ми умръзнаха свашите осирания оплювания насирания .като ви знам акълите бас давам че не правите разлика от рускиня до украинка ,такива ви са интеллектуалните възможности . *** ще викаш на родителите си защото са създали още един *** на България
66
5
 
16
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Ей"един руснак"ти *** болшевишко кога си виждал Европа от близо,аз живея тук сигурно повече от твоите годинки и не съм забелязал една свестна украинка,пък за рускини да не говорим,те тук са колкото пръстите на краката ми,и от двете раси за нищо не стават освен за алкохол,за е.ане никой ги не иска,първо защото са като *** и второ вечно пияни и неизкъпани.Един случай:-една пиана украинка е намерена да спи в асансьорът и толкова е дебела,че двама мъжаги не могат да я извадят от там,*** сте
65
1
 
11
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
Агресивни украинки хапят полицаи в Златни пясъци....................дояло им се наденичка затова
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тая явно й се е прияло свинско.
63
5
 
15
 
! Отговори
един руснак преди 11 години
69 , ех тия българки )) голяма работа са особено от сливенския край )
62
7
 
8
 
! Отговори
един руснак преди 11 години
69 ,е как така ,българките все в България ли си седят ? )) защо автобусите с българи все идват пълни в Европа а се връщат празни ?))
61
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Руснак" ами няма кво да си кривим душата че повечето "българскки ку*ви са си точно *** и туркини! ;) Българките за всеки случай са значително по малко от рускините
60
11
 
6
 
! Отговори
един руснак преди 11 години
без коментар ,отговора определя кой е правия ,мислил ,ама така било , туй станало ,това се случило ,водка селедка ,задръстеняк без мозък ! ))
59
8
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Ама този един руснак сигурно яко го млати ДУНЯТА защото продължава да мисли че по добри от тях няма та те на мъжете си пускат когато им вземат заплатата .Иначе са дашни за една водка и малко салйотка....
58
7
 
9
 
! Отговори
един руснак преди 11 години
поразходи се из Европа и прозрей истината ! наш ли ,наш беше през 90 тее при голямата мизерия а сега е друго , сега вече е ваш . с турски имена и с български лица как става този номер .някой да ми поясни това всяка тема ли ? ами някой обиждат подред а аз не обичам да обиждат ,включително и майка ми , ти ако си *** това си е твоя работа .
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В добрите стари времена на комунизма ,щяха да получат по няколко успокоителни кожени инжекции в районното !!!

Спонсорирани публикации