Съботен бис

Кардашиян иска бебе от ангел и как Пищова се нареди до Брад Пит
4 авг 2012 17:35,
85
Съботен бис
Титанът Митьо Пищова. Снимка: Булфото

Започваме седмичния обзор с олимпийска новина, за която се надяваме да предизвика реакции и у нас. Един вид да бъде разбрана поговорката "Тебе думам дъще, сещай се снахо".

Няколко дни след старта на олимпийските игри стана ясно, че звезди от ранга на сър Пол Маккартни са пяли на церемонията по откриването срещу космическия хонорар от 1 британска лира. Просто като се сключва договор нямало как да не бъде вписана някаква сума.

Хареса ми факта, че тези контракти излязоха на светло, но още повече бих бил щастлив и у нас да е такава практиката. Защото не е тайна, че през годините доволно много родни изпълнители са прибирали хонорари, за да пеят на благотворителни концерти. И най-жалкото е, че спят спокойно.

Нашата любимка Ким Кардашиян отново завзе булевардната преса, като този път "новината" е, че иска да стане майка. Един вид с Кание Уест да изглеждат като завършено семейство. Любопитната подробност е, че Ким хем иска да бъде родител, хем да не развали пищната си фигура. Защото с бременност съвсем спокойно може да надмине двойно килограмите на Адел.

Затова Ким се е насочила към сурогатна майка, гласи сочната клюка. Едва ли обаче скоро ще намери, тъй като изискванията са като за нечовек - добра, грижлива, чистоплътна, без пороци и куп още положителни качества. С една дума - ангел.

Въпреки че е излизал на сцената с ангелски крила, едва ли за Азис може да се даде такова определение. Напоследък той се е заел да имитира приятелките си в опит да си прави пиар на новите си песни. Първо имитира Андреа, а тази седмица пробва визията на Николета Лозанова. Модният панаир е заради новия му кючек "Кажи честно", чийто текст е доста дискусионен. При малко повече строгост дори би попаднал под ударите на цензурата заради използването на кокаин като сравнение. Какво ли да очакваме от видеото след броени дни?


Мария спира да пее! Това е друго фолк заглавие, което ни стресна. Че то без Мария жанрът ще затъне. После разбрахме, че става въпрос, че си е вдигнала драстично хонорара, за да ограничи участията си. За радост не се намират собственици на дискотеки, които да си хвърлят парите на вятъра, което идва да покаже, че заглавието си е актуално.

В средата на седмица нарочен пиар потвърди, че българките са едни от най-красивите жени. Вики от Мастило е на корицата на августовският брой на американското  списание за модели NLM, а материалът е озаглавен „Гласът на България“ носи сексапил“. Сега остава и някой продуцент да се впечатли от песните на групата и идилията ще е пълна.

Завършваме с титана на българската политика и шоубизнес Митьо Пищова, който се нареди до звезди като Брад Пит, Бон Джоуви и писателят Габриел Гарсия Маркес. За съжаление той в тази компания заради разпространена неприятна вест. Докато световните му колеги бяха "убити" в социалните мрежи, Митьо Пищова бе положен на смъртен одър. Едрогабаритният шоумен обаче отхвърли сам новината, имал проблеми с бронхит, но бодро заяви, че отива на морето към поредния конкурс за красавици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако тоя пич на снимката имаше пари щеше да е Най-Красивия, Най-умния и Най-привлекателния за така наречените манекенки.Проблема е, че няма много пари горкия ... и го докарва само от към простотия, ама и това не е малко, според въпросните.
17
0
 
15
 
! Отговори
ТОВА преди 11 години
ли ще е новото лице на България в скоро време....а може би и в момента - угоено прасе с костюм и една камара курвентии на фона на бясна 4алга.....само дето трябва да си метне на врата и една огърлица от кИбап4ита та картинката да е пълна :)
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО КАТО ВИЕ КОМЕНТИРАТЕ ТАЯ ПРОСТАЩИНА днес.бг ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ПУБЛИКУВАТ СТАТИЯТА ВСЯКА СЪБОТА! МОЛЯ СПРЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
zoro преди 11 години
grozna gledka na tiq konkursi stava tova prase e za trepane!
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЕЗКРАЙНА П Р О С Т А Щ И Н А!
13
0
 
8
 
! Отговори
киро преди 11 години
как може да го показвате тоя *** Пищова.да му дам питона да си поиграе малко.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма и да го чета,а ще само попитам: Защо медийте ни занимават с ***?
11
1
 
23
 
! Отговори
ПРЕДЛАГАМ преди 11 години
На Деси Зидарова от другата статия, веднага да хваща Митю Пищова.....ша има да я търбуши кат сборжийско агни.....да я върти на голямата скара кат предизборно кИбап4и! :) И не Идно а тамън две дИца ша и напраи одма :)))
10
4
 
10
 
! Отговори
мими преди 11 години
Най-хубавата новина от този съботен бис е, че Вики от Мастила е на корицата на лъскаво списание. Съвсем заслужено впрочем! Ким може само да диша прахта на нашето момиче :)
9
1
 
15
 
! Отговори
Улав преди 11 години
Много важно.
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Онова от "Междузвездни войни" ... Джаба ли се казваше ?
7
1
 
39
 
! Отговори
Сексолог преди 11 години
Митю Пищова да *** Азис кат риба....и да го тъпчи кат агни....
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МитЮ Пищова е психично-болен дебелак за слава! Аз лично го съжалявам така че не желая да му се подигравам
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя е тая *** на снимката?
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Желая на трътлестата *** Ким дете от Митьо Пишова.
3
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало,Днес.бг,спрете с ТЪПИТЕ си статии!
2
4
 
26
 
! Отговори
преместителя преди 11 години
Преместването да стане веднага у другия крачол!
1
5
 
30
 
! Отговори
№1 преди 11 години
Тоя най-добре да се нареди до Фидюсова!!

Спонсорирани публикации