В генералския скандал в САЩ се намеси и близначката на Кели

Петреъс и Алън се застъпили за нея в съдебно дело за родителски права
Обновена: 14 ное 2012 14:41 | 14 ное 2012 13:40, Елка Василева
28
В генералския скандал в САЩ се намеси и близначката на Кели
Джил Кели и Пола Бродуел. Снимка: Reuters

Бившият директор на ЦРУ Дейвид Петреъс и командващият на коалиционните сили в Афганистан Джон Алън са се намесили неотдавна в дело за родителски права на сестрата близначка на Джил Кели - жената, предизвикала разследването на ФБР, което доведе до оставката на шефа на ЦРУ заради извънбрачната му връзка с неговата биографка Пола Бродуел. Това съобщи Асошиейтед прес, като се позовава на съдебни документи.

Петреъс и Алън изпратили през септември писма до върховния съд на окръг Колумбия в подкрепа на Натали Кауам, която се опитвала да си осигури по съдебен път повече права да се вижда със сина си.

Още по темата

Тези писма задълбочават мистерията по въпроса как двете сестри близначки от Тампа са успели да развият толкова близки отношения с висши военни и повдигат въпроси за естеството на тези връзки, посочва АП.

Не е ясно също защо Петреъс и Алън - две от най-големите имена сред американската военна върхушка, са почувствали необходимостта да се намесят в неприятен съдебен спор на страната на някого, когото наричат семеен приятел.

Съдебните документи показват също, че Кауам е установила връзки с вашингтонския елит, включително със сенатора от Масачузетс Джон Кери.

В момента генерал Джон Алън е разследван за предполагаема "неуместна" кореспонденция със сестрата на Кауам - Джил Кели.

Генерал Алън отрече да е имал любовни отношения с 37-годишната Джил Кели, която живее със семейството си в град Тампа, щата Флорида. Тя работи на доброволни начала като пиар сътрудник във военновъздушната база „Макдил“, в чийто район се намират Централното командване на въоръжените сили на САЩ и Командването на специалните военни операции. Именно към Джил е отправяла агресивните си имейли любовницата на Петреъс Пола.

Сестрата близначка на Джил Кели - Натали Кауам води съдебни дела за родителски права над 4-годишния си син срещу бившия си съпруг Грейсън Уолф, бивш служител в администрацията на Джордж Буш, който отговарял за близкоизточните инициативи и усилията за възстановяване на Ирак в Експортно-импортната банка.

В писмото до съда Петреъс посочва, че се е запознал с Кауам благодарение на приятелството, което двамата с жена си Холи имали със сестра й Джил и нейния съпруг Скот Кели, раков хирург.

Генерал Алън обяснява в своето писмо до съда, че се е запознал заедно със съпругата си Кейти с Кауам на светски прояви в Тампа.

В съдебната си битка Кауам, която е от ливански произход, споменава за връзките си с други високопоставени хора от вашингтонския елит, между които сенатора от Масачузетс Джон Кери и сенатора от Роуд Айланд Шелдън Уайтхаус.
 

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До !?!?! tazi s jultoto tq e po hybava ama onazi s rizata ne e hybava daje grozi tazi s jultoto we
18
1
 
4
 
! Отговори
!?!?! преди 11 години
Ама то съвсем като латино-сапунка става! :)))Сега трябва само някоя да забременее и да се появи майка им - монахинята, която ги е родила извънбрачно и след това се е покалугерила! ;)
17
0
 
3
 
! Отговори
аС преди 11 години
Ох, котьооо...! То и близначка имало ! :D
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма работа са тези ливанки - близначките Джил и Натали. И какви връзки са завързвали само, на какво ниво! Има нещо гнило в...Тампа! Пък генералите и те мъже като всички други, но доколко може да се разчита на тях? Във военно отношение, де. Ама американците да му мислят, ние си имаме наши дертове.
15
1
 
3
 
! Отговори
оправих дебелата преди 11 години
ТИА БЛИЗначки сигур са от различни бащи
14
2
 
5
 
! Отговори
Pimp C преди 11 години
Строгите господарки са пребивали генералите за това са толко търсени...играл е камшика
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво има да не се разбира?!Сърбеж между палците на краката и двама генерали тупнаха. Засега само двма, но най-верочтно ще изкочат още имена, както на генерали, така и на жени.
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американска запазена марка-огласяване на секс скандал за да потуши друг политически/военен.Май е изтекла информация за урагана Санди.Републиканците правили проучване дали лошото време влияе на това кой ще победи.Оказало се че когато е лошо времето ще спечелят републиканците, защото техни подръжници са по-заможни хора, които лошото време не ги касае.Затова използваха HAARP.Обама не може да ги спре и затова призова хората да гласуват преди изборите.И май се е разчуло.Абе демокрация преди всичко!
11
1
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
така е, тука нищо не става ясно. адски е омотано. това е, да не ти стане ясно съвсем нищо. пълна мъгла - тинтири-минтири.
10
1
 
7
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
Това стана бетер ***(турска) работа
9
3
 
5
 
! Отговори
маялее преди 11 години
ей това са военните - абсолютни безделници, кръшкачи и ***. Жалко за войничетата(или агентите), които се ръководят и умират заради подобна пасмина!
8
1
 
9
 
! Отговори
ФБР преди 11 години
Следствието установи - всеки с всеки се е е-ал.
7
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До 9 било е групово
6
2
 
14
 
! Отговори
Хм преди 11 години
баси сапунката - нищо не разбрах...но на Джил бих и позволил да опърди кочаня :)
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моника Люински и тя ще изпълзи отнякъде.
4
1
 
17
 
! Отговори
хх преди 11 години
Не разбрах кой кого е нае..л .
3
1
 
39
 
! Отговори
тъп съм преди 11 години
Брех, тук повече имена отколкото във Война и мир. Нищо не разбрах кой кого клецал.
2
2
 
16
 
! Отговори
НАПИПАЙГООООО преди 11 години
ОЧАКВАМ и ПИПА МИДАЛТАН да е в купона
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Секс със близначки - мечтата на всеки американски генерал:)

Спонсорирани публикации