Аферата Петреъс: Ясна е втората жена в заплашителните имейли

Семейството на Джил Кели обаче твърди, че са семейни приятели с Петреъс
Обновена: 12 ное 2012 15:37 | 12 ное 2012 11:46, Елка Василева
15
Аферата Петреъс: Ясна е втората жена в заплашителните имейли
Дейвид Петреъс и Пола Бродуел. Снимка: архив, Reuters

Американските медии идентифицираха втората жена в аферата Петреъс, пише британският в. "Дейли телеграф". Пола Бродуел, биографка и предполагаема любовница на бившия директор на ЦРУ Дейвид Петреъс, изпратила поредица заплашителни имейли до Джил Кели, която се уплашила и се обърнала за помощ към ФБР, разказва "Дейли телеграф".

Агентите бързо разбрали, че шефът на ЦРУ е замесен в извънбрачна афера с омъжена жена и започнали разследване дали има евентуален пробив в националната сигурност. Макар че имейлите, изпратени анонимно от Бродуел, съдържали намеци за класифицирана информация, ФБР стигнало до заключение, че няма заплаха за сигурността и че става дума за случай на обикновена ревност.

Още по темата

Според в. "Ню Йорк пост" в писмата Бродуел казала на смятаната от нея за съперница: "Зная какво си направила" и я предупредила:" Стой далеч от моя човек".

Кели, 37-годишна, организирала социални събития за американските военни във Флорида по времето, когато Петреъс е шеф на Централното командване на САЩ, базирано в същия щат. В изявление, публикувано на сайта на Ей Би Си нюз, семейство Кели потвърди, че са семейни приятели с Петреъс от повече от пет години.

Самата Джил Кели настоя да бъде зачитана неприкосновеността на личния й живот пред кореспондент на Ройтерс по време на детско парти за рожден ден с над 100 гости в дома й в луксозен квартал близо до военновъздушната база "Макдил", в Тампа, Флорида.

Кели и Петреъс "са дългогодишни приятели и нищо повече", заяви за Ройтерс източник, близък до семейство Петреъс. Той потвърди, че Джил и съпругът й Скот, раков хирург от Тампа, се сприятелили със семейството на генерала, когато той бил базиран в "Макдил" от 2008 до 2010 г., и поддържали връзка и след това във Вашингтон, където гостували на роднини, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
9
 
! Отговори
dp преди 11 години
Какво точно има зад цялата история едва ли някога ще разберем, може да е нещо многопо-дълбоко а може и да ни казват всичко. *** разбери.Но фактът, че извънбрачната му връзка я броят за риск за сигурността и е достатъчназа да го ритнат от стола е показателен до каква степен е друга планета там - сравненос циганомахленските простотии които са стандарт в БГ "политиката".
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя генерал бил бая палав май...по-важното е начинът по който си подават оставки по света за нещо, което е морално укоримо, но не незаконно. Да сравним ли случаят с нашата кандидатка за конституционния съд,която пропищя наляво и надясно, че искала разследване, че не било нищо доказано... В същото време се появиха доста данни че тя послъгва, меко казано, но продължава да се ослушва..
11
0
 
3
 
! Отговори
емо преди 11 години
когато в една държава нищо не върви сменят наред-който високо лети ........
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали директора на ЦРУ не е уволнен заради смъртта на посланика на САЩ в Либия? Все пак ЦРУ е организацията, която събира информация за подобни атентати. А в този случай определено не се бе справила. Не че не е по-забавно и пикантно да ни занимават с креватните изпълнения на най-властните хора в САЩ...
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време е жените да ръководят нашата планета, видя се, че мъжете могат да ръководят само оная си работа и така да движат света, в ущърб на всички вселенски закони и програмираната женска избирателна система, която е кодирана да избере само най доброто за продължаване на генетичния вид(създадена по генетичния божествен сценарий бе РАЗРУшена ОТ ЛАКОМИ И ПОХОТЛИВИ "мъже"...
8
2
 
9
 
! Отговори
редник Петров преди 11 години
Ахаааа,сега стана ясно защо назначават мацки из армията!То било да могат по лесно да пенсионират генералите..........
7
2
 
17
 
! Отговори
Пастора преди 11 години
Освен Марковска, Премиера е помолил и Петреас, шефа на ББС и още няколко души.
6
3
 
32
 
! Отговори
старшина преди 11 години
Истинското име на Петреъс е всъщност Петров. И е старшина от Съветската Армия!
5
2
 
12
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Вероятно мацката си пада по груповия секс или да е с двама мъже едновременно лошо няма . Интересно генерал Петреас как се е справял или и той както казваше съпругата на Коста Цонев пеехме оди на вияграта . Много смутни неща ще научат американците . А още по-интересно е какво ще научим за наще управници дето разбиха разузнавателните служби и държавата . Дано скоро им доиде видов ден
4
0
 
16
 
! Отговори
jan преди 11 години
Днес.бгМного захитряхте - като листни въшки. Досадни реклами, които не можеш да премахнеш.
3
7
 
10
 
! Отговори
Beni преди 11 години
Ми как да си признае че е спала с генерал това си е срамно тоя си е мека мебел от всякъде . Сега да видим на наш Бойко коя ще му набедат за любовница . Обзалагам се че ще е грозна като Румяна Желева , проста , корумпирана и крадлива като Цветан Цветанов и блюдолизец по подобие на Сидеров
2
3
 
16
 
! Отговори
тройка преди 11 години
Явно, не клоуна Дейвид Петреъс, а девойките Пола Бродуел и Джил Кели са били хормоналното ръководство на ЦРУ!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям бой за тоя грозния ...

Спонсорирани публикации