Хванаха двама, участвали в международен канал за наркотици

У тях са открити големи количества течен кокаин
Обновена: 11 яну 2013 14:56 | 11 яну 2013 13:15,
2
Хванаха двама, участвали в международен канал за наркотици
Снимка: МВР

Двама мъже, участвали в международен канал за наркотици, са задържани при спецакция на ГДБОП, съобщават от пресцентъра на МВР.

Вчера служители на ГДБОП и ОБОП-Пловдив са участвали в спецакция за разбиване на международен канал за наркотици . Те са задържали на АМ "Тракия" двама мъже, пътували с лек автомобил. Това са Г.С. на 31 години, криминално проявен и осъждан в Германия и С.Т. на 30 години, криминално проявен и осъждан във Великобритания.

При претърсването на автомобила и жилищата, обитавани от двамата на територията на град Пловдив, полицаите са открили пластмасова бутилка с вместимост 500 милилитра и около 100 милилитра оранжева на цвят течност в нея, както и пластмасова туба с вместимост около 5 литра, пълна със същата течност. При проведения полеви наркотест, веществото реагирало положително за наличие на кокаин. Иззети са още 9 пластмасови бутилки с кокаин с вместимост по 1 литър, множество мобилни телефони и СИМ карти.

Проведената операция е във връзка със задържани на 14 декември на ГКПП- Кулата 4 кг  течен кокаин, укрити в лек автомобил.

Мъжете се задържани с полицейска мярка за 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Това на снимката май е НАФТА от 2.55лв.от БГ-бензиностанция ???
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
parviiiiiiiiiiiiiiii

Спонсорирани публикации