Челси с поредна издънка

Сините направиха само 2:2 срещу Саутхямтпън
Обновена: 17 яну 2013 14:52 | 17 яну 2013 00:20,
5
Челси с поредна издънка
Демба Ба изразява разочарованието си в мача със Саутхямптън. Снимка: Ройтерс

Челси записа пореден разочароващ резултат, след като завърши само наравно 2:2 срещу Саутхямптън в отложен мач от английската Висша Лига.

Сините поведоха с 2:0 след голове на новото попълнение Демба Ба и Еден Азар и контролираха напълно мача.

След почивката обаче нещата се промениха и "светците" изравниха с голове на Рики Ламбърт и Джейсън Пънчън.

Това бе трети провален мач за тима на Рафа Бенитес от началото на новата година след загубите от КПР за първенството и от Суонзи за купата на лигата.

Същевременно в Манчестър Юнайтед и Арсенал се класираха напред в турнира за купата на Англия, след като спечелиха преиграванията срещу Уест Хям и Суонзи.

"Червените дяволи" надделяха над "чуковете с 1:0 с гол на Уейн Руни, който след това пропусна и дузпа.

"Артилеристите" победиха "лебедите" със същия резултат след като смазаха съперника, но трябваше да чакат до 85-та минута за победния гол на Джак Уилшър.

 

Подробности за Челси - Саутхямптън прочетете тук

Подробности за Манчестър Юнайтед - Уест Хям прочетете тук

Подробности за Арсенал - Суонзи прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
32
 
! Отговори
4 до 3 преди 11 години
Няма какво да млъква, това е истината. В Англия мачове се уговарят поголовно....просто ако ги хванат скандала ще стигне до космоса. Толкова много реферски грешки не са случайни....всеки кръг има или обрат, или резултати от сорта 3:2, 4:3.......С тезата, че английското първенство е най-оспорвано и интересно се прикриват манипулирани мачове. Само навиник може да си мисли, че големите първенства са честни. Лошото е, че само в Италия си признават.
4
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е виновен Бенитес. Отборът е за секс. Постоянно игрят на приливи и отливи. Вчера поведоха с 2:0 и си повярваха....бият като гости Евертън и после чакат КПР да се наведат. Смешна работа....Огромна вина имат и онея зрители на трибуните в Лондон....Не може да съдиш треньор преди да си видял резултатите! Ди Матео спечели ШЛ, но след това което направи този сезон бе за гонене! Като цяло непостоянството на Челси ги проваля...още от мача с Юве на Моста, където отпаднаха от ШЛ.....
3
8
 
32
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
До 2:Млъкни бе ***!!! Това, че ти си свикнал навсякъде да има кирливи ризи си е твой проблем!!! Тоя Рафа Бенитес милия как се пъчеше как е жаден са трофеи, като го назначиха, много се дуеше, ама са нещо... нъцки
2
8
 
32
 
! Отговори
BET 365 преди 11 години
Da ne zabravqme,che na ogromna chast ot angliiskite otbori,sponsor e zalojna kushta .Na Stoke City naprimer e saita,v koito az zalagam - BET365 . Da ne izrejdam mnogoto otbori s podobni sponsori,che nqma da ima mqsto :)) Futbola umrq . Da jiveee toto - mafiata i nelegalnite zalozi .
1
8
 
32
 
! Отговори
a3 преди 11 години
XaaaaaaXaAaA :D

Спонсорирани публикации