Деми и Ащън не могат да си поделят парите

Двойката в ожесточена борба за 190 млн. лири
7 мар 2013 19:46,
12
Деми и Ащън не могат да си поделят парите
Ащън и Деми, Снимка: Reuters

Деми Мур и Ащън Кътчър скоро едва ли ще скъсат брачните окови. Двойката е „пропуснала" да подпише предбрачен договор и сега те трябва да се споразумеят за състоянието си, възлизащо на 190 милиона лири.

Кътчър, който в момента живее с новата си любима Мила Кунис, подаде молба за развод през декември миналата година, на която Деми все още не е отговорила. Всички се чудят защо не се разделят като останалите двойки и въпросът очевидно е в парите.

Двамата не са могли да се споразумеят помежду си и това ще се случи в съда.

В момента Ащън е най-високоплатеният телевизионен американски актьор и миналата година е заработил повече от 15 милиона британски лири от участието си в сериала „Двама мъже и половина".

Състоянието на Мур се оценява на 100 млн. британски лири, които са се натрупали благодарение на филмите, които снима през 80-те и 90-те . Кътчър пък вече има 90 млн. лири.

„Ащън направи много пари, след като се ожени за Деми. Много повече, отколкото тя изкара през този период. И макар че той стана известен покрай нея, смята, че не ѝ дължи толкова много", издаде негов приятел пред New York Post.

„Трудно е да се говори с Ащън. Деми пък вече е готова да продължи напред и ако не се споразумеят тази пролет, разводът ще се проточи дълго", добави друг източник пред медията.

Двойката се раздели през 2011 г. след шестгодишен брак и няколко изневери на комедийния актьор. Оттогава Деми се опитва да преглътне горчивината от проваления си брак и да си стъпи на краката. Тя на няколко пъти влиза в клиника след нервен срив, гладуване и стомашно разтройство, причинено от липсата на храна, замествана с енергийни напитки и други вещества.

В крайна сметка тя се обърна към йогата и вече започна да се оглежда за нов мъж, като верните ѝ дружки непрекъснато я запознават с потенциални кандидати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
истории с преизвестен край
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мила кунис няма нито един голям филм. А Деми беше легенда през 90-години - достатъчно е да споменем "стрийптийз" и "разкриване" - два уникални филма. в която тя играе мъжко момиче. Играла е с Том Круз, джеф Бриджис, майкъл Дъглас.... тя разчупи женското кино. и е секси на над 40. коя е мила Кунис - една лолитка...съжалявам оня *** Ащън
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eeeee, къде е Деми пред Мила... Тия с милионите се въртят помежду си като на ролетка. Ама нищо, и те щи гризнат хурката един ден.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честит 8-ми март
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еее да ме извикат .ще ги разделя на 3
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Остаряването е факт. И "Важното е на колко се чувстваш" важи само за духа, не и за плисирането на кожата :)
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
деми беше яка,но това е минало.сега всичко е фотошоп.за доказателство:bilder . bild . de / fotos / mfbq-demi-moore_29975927_mbqf-teaser-27659064/Bild / 2.bild.jpegне е за хора със слаби сърца
4
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако трябва да се коригира нещо, това не е използването на думата "лири" - не е чак толкова фатално, но е огромна грешка да се казва "предбрачен договор", правилно е "брачен".
3
9
 
8
 
! Отговори
ДО 1 ВИ !!! преди 11 години
гРЪМНИ СЕ *** ,,,В БГ И ПОНЯТИЕТО ЛИРИ ИМА ГРАЖДАНСТВЕНОСТ !!"Пази БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА ",,,,
2
1
 
15
 
! Отговори
ДО №1 преди 11 години
Защото сигурно това е поредната статия, преведна вероятно от Дейли Мейл, който е британски...хаха
1
8
 
20
 
! Отговори
Insanity Concealed преди 11 години
Аллоу, редакторите! Никой не казва "лири" вече, а паунди! Омръзна ми да чета днес.бг, вести.бг и т.н. говорещи за лири! Защо доходите им са в тази валута, а не в долари когато и двамата живеят и "работят" в САЩ?!?

Спонсорирани публикации