Радукана заковава Коста Стоянов на пейката на ЦСКА

Защитникът тотално разочарова срещу Локо София и Ботев Враца
Обновена: 9 апр 2013 14:42 | 9 апр 2013 11:03, Георги Пешев
5
Радукана заковава Коста Стоянов на пейката на ЦСКА
Коста Стоянов ще седне на пейката на ЦСКА. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов най-вероятно ще извади Костадин Стоянов от титулярния състав на "армейците" за дербито с Лудогорец. Срещата е в четвъртък на стадион "Българска армия".

Стоянов е любимец на Радуканов, но направи безумни издънки в мачовете с Локо София за купата на България и срещу Ботев Враца за първенство, което ще му коства титулярното място.

Преди това той не бе играл в официален мач повече от 18 месеца и бе пред изгонване при Миодраг Йешич, но Милен Радуканов отново му гласува доверие и сгреши.

Сега Радукана логично ще го остави резерва срещу Лудогорец, като на негово място най-вероятно ще пусне Ангел Грънчов или Пламен Крачунов.

Очаква се в титулярната единадесеторка да има поне още две промени в сравнение с двубоя срещу Ботев. В игра се завръща Иван Бандаловски, който ще замени Венци Василев. За мястото на Платини пък ще се избира между Спас Делев, Мартин Камбуров и Ивайло Чочев.

Голямата звезда на ЦСКА от миналия сезон Жуниор Мораес пък изказа позицията си по заведеното дело срещу клуба. Наскоро той започна производство срещу "червените" във ФИФА, тъй като чака процент от трансфера си в украинския Металург Донецк.

"Миналата седмица наистина заведох дело срещу ЦСКА във ФИФА. Не исках да се стига до там, но просто нямаше начин. Трансферът ми стана през юли. Оттогава насам чакам да си получа двадесетте процента, които ми се полагат по трансфера", каза бразилецът пред "Тема спорт".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а Присо Присо ще го пуснеш срещу говедата там ще направи шоуто чу ли Милене
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еййййй, най-накрая се сетиха, че е пълен бунак тоя! Сега ако закове и Присо на пейката ще се оправят нещата.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tiq narkomani i drazniteli dokaga v cska 6te se podvizavat ,kato nestava da go mahat ima mladi mo4eta koito da se nalagat v cska stiga s tiq mi6ki
2
3
 
2
 
! Отговори
п преди 11 години
слабичък е стоянов !не става за цска!
1
2
 
3
 
! Отговори
cesektash преди 11 години
toq neshtastnik na pikchyra shto si e obrysnal cigansko-turskite kraka bat..ti i palqka

Спонсорирани публикации