Прилъгаха по телефона жена да даде пари за лечението на снаха си

Свекървата предала 2800 лв. на мним лекар
Обновена: 16 апр 2013 15:18 | 16 апр 2013 12:01,
8
Прилъгаха по телефона жена да даде пари за лечението на снаха си
Снимка: Булфото, архив

83-годишна жена от Свищов даде на телефонни измамници 2800 лв. за „лечение на снаха си”, съобщават от полицията във Велико Търново.

Вчера по обяд на домашния телефон на възрастната жена позвънил мъж, който се представил за „д-р Кръстев”. Той обяснил, че снаха й е счупила крака си и за лечението й ще е необходима сумата от 5000 лв.

Мнимият доктор съобщил на потърпевшата, че ще изпрати човек, който да вземе парите. Двадесет минути по-късно жената предала 2800 лв. на непознат мъж. Същият през цялото време разговарял уж с д-р Кръстев по мобилния си телефон, за да го увери, че е взел сумата.

След това обаче поискал още пари. Наложило се възрастната жена да отиде в банката, за да изтегли допълнително поисканата сума. Там служителите след като разбрали за случая се усъмнили и сигнализирали полицейските органи.

По данни на потърпевшата мъжът, който е взел парите, е на възраст около 30 години, висок, червендалест, с обло лице. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
сс50 преди 11 години
Опаа!Червените писарушки се появиха!Гледайте сега,какво неграмотно писане ще има!!!!!!!!!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АЛОАЛО Защото си платен писач.Научи се да пишеш грамотно.Явно,това,което си написал,са ти го дали написано на листче,а ти си го преписал без да мислиш!

Спонсорирани публикации