Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи"

Националистът Жан-Мари льо Пен се заяде с ромите
Обновена: 5 юли 2013 14:08 | 5 юли 2013 10:47, Елка Василева
159
Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи"
Жан-Мари льо Пен. Снимка: Reuters

Почетният председател на крайнодясната френска партия Национален фронт Жан-Мари льо Пен отправи остри критики срещу ромите по време на предизборна проява в Ница, пише в. "Фигаро".

Льо Пен беше в града, за да представи новата кандидатка на партията за общинските избори Мари-Кристин Арнотю. Той използва повода да предупреди жителите на Ница, че в него през 2014 г. ще дойдат 50 000 роми, защото от 1 януари идната година 12 милиона роми, живеещи в Румъния, България и Унгария ще получат възможност да се настанят във всички страни от Европа.

Жан-Мари льо Пен нарече бъдещото ромско присъствие в петия най-населен град на Франция "миризливо" и "дразнещо", пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
10
 
! Отговори
ф преди 10 години
Миличките, сладички роми!
70
1
 
20
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Адаш не знам защо пишеш със моя ник, но си напълно прав. Живея във Щутгарт от 15 години, немците отдавна ги е заболяла главата от разни азиатски субекти които само чакат на социала.
69
2
 
18
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
Значи скоро ще видим дали техните препоръки към нас за интеграция на ромите ще проработят в техните държави.Няма да имат право да ги екстрадират дори!Да видят какво ни е на нас и ще видим дали стриктно ще спазват конвенцията за правата на човека!!!
68
2
 
14
 
! Отговори
тошо преди 10 години
готов съм да спонсорирам всеки *** с еднопосочен билет за което кътче на Европа иска.
67
2
 
21
 
! Отговори
Хасан преди 10 години
ПУ за мене Айфеловата кула.
66
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е човека ама донякъде -още нищо не са видели от *** напаст европейците!!!!!!!!!!!
65
2
 
33
 
! Отговори
qwer преди 10 години
А какво става бе франсета, нали към гнусните *** не трябва да има такова отношение, нали тези *** са защитен вид, нали има за тех там некакви Хелзингски харти ли какви са там защитни инструменти, нали този животински вид е под закрила на Европа ? Сега биле миризливи, тези влечуги майката ви ще разкатаят както и мюслитата които прибрахте и ревете от тех.
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Животното навсякаде си е животно
63
2
 
44
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Може би като се разпространи циганьоската *** напаст из цяла Европа и западняшките хуманисти ще разберат, че Хитлер е бил прав.
62
2
 
38
 
! Отговори
batevale преди 10 години
0.0001% от *** имат нормален мироглед и той непрекъснато намалява. Право пропорционално на увеличаващата се раждаемост ,расте битовата престъпност.Само ги вижте какви ги вършат по цял свят и ще ви стане ясно как възникват расизмът и ксенофобията. *** са расисти и ксенофоби ,а реакцията на другите народи е : "Каквото повикало,такова отговорило". Няма друг народ ,който да има само права и да не поема никакви обществени задължения.........
61
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е РАСИЗЪМ!Приеха ни в Европа а сега ни ползват за създаване на страх и паника!
60
2
 
32
 
! Отговори
Тра Ла Ла преди 10 години
Ми интегрирайте ги, в България ги интегрирахме по вашите препоръки и сега нашите са добре ухаещи и толерантни.
59
2
 
21
 
! Отговори
HEKTOR преди 10 години
Е, сега ще видите чудо, вий в Европа!!!!
58
2
 
50
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Сега трябва да се направи една мащабна рекламна кампания сред *** население да им се представи западна Европа като рай (помощи, джелязо и т.н.). Аз също съм съгласен да платя билета на 2-3ма *** (такива са ми възможностите).
57
1
 
13
 
! Отговори
HITLER преди 10 години
E KAK 6TE SA MIRIZLIVI NALI SA NAPRAVENI OT SAPUN I NA SAPUN 6TE STANAT,XAXAXAXAXAXA,
56
1
 
69
 
! Отговори
*** преди 10 години
Дано всички *** от БГ се изнесат в западна Европа и там да си останат завинаги. Така в БГ ще падне нивото на престъпност, няма да има нужда от даване на мн пари за безмислени помощи за ***, които нито искат да се образоват, нито да се цивилизоват, а само знаят да се оплакват и да харчат парите на данъкоплатеца. Но най-вече се надявам да отидат на Запад, за да ни покажат западняците как ги итегрират и ги използват като ресурс, в което им пожелавам от сърце успех.
55
1
 
71
 
! Отговори
22 дни стигат преди 10 години
Не може да се интегрира човек, който:- не ходи на училище.- сам се отделя в гето- краде- най-важното - няма стимул да го прави, защото и так си живее добре и на гърба на останалите, с пари за социални помощи, повече от тия които би получил, за да работиИзвода е ясен. Просто управниците стига са предавали България и са се борили за всеки *** глас, а да направят така, че получаването на помощи да не е тяхна професия.
54
1
 
27
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Говорим си на околовръстното с един пожарникар,че всеки ден *** горят гуми.И тъкмо по темата в далечината се издигна черен пушек.Гледа ме пожарникаря и ми вика:Еи ся що не се обади някой на пожарната да им напишат акта.No coment.
53
1
 
51
 
! Отговори
22 дни стигат преди 10 години
Държавата е виновна за всичко както винаги.Законите са ясни - кражба на релси, ток, вода, чанти и пр. се наказва със затвор. При рецидив следва по-тежко наказание.Педофилията се наказва със затвор.Вдигането на шум, цапането и нарушаването на обществения ред се наказват с предупреждение, следва глоба от 50 лв., следва глоба от 200 лв, после 500 лв. и накрая се преминава към общественополезен труд.Защо просто полицията и съдът не прилагат Закона, който важи в България. Аз защо им плащам заплат
52
1
 
51
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Миризливи,дразнещи и нагли.Колкото повече се вдигат из европата,толкова повече ще се върне усмивката на лицето на белият Българин.

Спонсорирани публикации