Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи"

Националистът Жан-Мари льо Пен се заяде с ромите
Обновена: 5 юли 2013 14:08 | 5 юли 2013 10:47, Елка Василева
159
Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи"
Жан-Мари льо Пен. Снимка: Reuters

Почетният председател на крайнодясната френска партия Национален фронт Жан-Мари льо Пен отправи остри критики срещу ромите по време на предизборна проява в Ница, пише в. "Фигаро".

Льо Пен беше в града, за да представи новата кандидатка на партията за общинските избори Мари-Кристин Арнотю. Той използва повода да предупреди жителите на Ница, че в него през 2014 г. ще дойдат 50 000 роми, защото от 1 януари идната година 12 милиона роми, живеещи в Румъния, България и Унгария ще получат възможност да се настанят във всички страни от Европа.

Жан-Мари льо Пен нарече бъдещото ромско присъствие в петия най-населен град на Франция "миризливо" и "дразнещо", пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
54
 
! Отговори
22 дни стигат преди 10 години
Сещам се преди 3 години имаше един репортаж по телевизията за програма за заетост на ромите. В млекарски цех, където работят и българи при същите условия каквито предлагат и на ***, отпускат 50 работни места по тая програма.И даваха ЕДИНСТВЕНАТА ЗАПИСАЛА СЕ ***, която обясняваше как от рода и казвали, че за какво ще ходи като получава куп пари детски и няма защо да се мори, но тя не, че не записала се и ето на работи. Пак повтарям, от 50 възможни места, 1 *** е проявила интерес.
50
1
 
8
 
! Отговори
ххх преди 10 години
ТОВА СА ТЕ...youtube/watch?v=rZQ5pDtM2IA
49
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Льо Пен, те са такива навсякъде. Не само във Франция.
48
1
 
51
 
! Отговори
22 дни стигат преди 10 години
Наложи ми се да ходя до едно село като минах по пътя през други села. Райска природа, превзета от ***. Изоставени бивши български къщи, навремето с двор, в който са се гледали дървета, домати и пр. сега приличат на дворовете на всички къщи в *** махала на кой да е град - гол двор без никаква зеленина. Селска къща с двор без зеленина виждали ли сте? Всички *** къщи са така. Дограма липсва. Полята наоколо са пълни с паша за животни, но такива не се гледат от ***, защото е тру
47
1
 
31
 
! Отговори
стига лиготии преди 10 години
Ееее, сега ще се заяждаме ли?:))Ама щом толкова не ни харесвати ромитии, преди да ви ги пращаме ще ги изчипкаме и напарфюмираме с френски аромати..Само кажете каква марка предпочитате, да не стане дипломатически конфуз, що ли?:))
46
6
 
30
 
! Отговори
Васо преди 10 години
Обаче във Франция никой не го нарича луд, не се облича в усмирителна риза с негова маска на лицето и не сформира групи за събиране на подписи да се даде на съд. Щото във Франция няма КириакСтефчовци. А ние сме им пратили цвета на ромското съсловие. Няма цвят дето да не мирише, но не са все пак роза от Казанлък. Или само от този регион да им подбираме.
45
10
 
26
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Ревем срещу *** в България,а лека-полека се превърнахме в *** на Европа!!! Превънахме се в ***-просяци,чакащи подаянията на ЕС и МВФ за да СЪЩЕСТВУВА държавата им.Всичко живо в тази държава не гледа вече да работи,а очаква с трепет субсидиите,траншовете и заемите от ЕС и МВФ.Отново искаме без РАБОТА да хванем мекото на хляба и засега успяваме,но този ХЛЯБ е много,много ГОРЧИВ и ни излиза често през носа.НАРОД без грам НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО живеещ в държавата на ПРОСЯЦИТЕ!!
44
1
 
55
 
! Отговори
Killuminati преди 10 години
Винаги съм се чудел от къде се е прукнало това племе - племе неподвластно на превъзпитание, вкоренило в бита си, мислите си и сърцето си най-лошите норми, не спазващо ни човешки ни Божии закони, вършещо непрестанни беззакония и мерзости, не желаещо да попие ни мъдрост ни разум, негодно за работа и т.н. и т.н. голям бич за човечеството е това племе!
43
1
 
37
 
! Отговори
Шанел 45 преди 10 години
А ДА .... И АЙФЕЛОВАТА КУЛА ЩЕ ВИ Я РАЗЧУПЯТ ПО МОДЕРНИСТИЧЕН НАЧИН, ТАКА ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ ПОЛЗА ОТ ТЯХ. ТАМЪН ДА ВИДИМ КАК СЕ ИНТЕГРИРАТ. АМА ДА НЕ ПОЧНЕТЕ ДА НИ ГИ ВРЪЩАТЕ ПАК, КАКТО САРКОЗИ НАПРАВИ ХАХА
42
1
 
40
 
! Отговори
х преди 10 години
ХАЛАЛ ДА ИМ СА.КОЛКОТО ПО СКОРО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА НАС.
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи" ?Samo v Franzia li ????
40
1
 
36
 
! Отговори
Шанел преди 10 години
С ФРЕНСКА ЛЮБОВ ОТ БЪЛГАРИЯ - НЯМА НУЖДА ОТ БЛАГОДАРНОСТИ. ВСИЧКИТЕ ВИ ГИ ДАВАМЕ!
39
3
 
41
 
! Отговори
една ромка преди 10 години
Направо съм потресена. Това да не се къпем е наша културна особеност от векове, защо не я уважавате драги европейци. Нали девиза на ЕС беше ,,Единни в многообразието"..:)
38
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жан-Мари льо Пен открил топлата вода.
37
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У Ница има мнооого железо, а и помощи дават на наште ора. Все щи си купим един парфюм. Нема да миришем, обещаваме.
36
1
 
44
 
! Отговори
20 дни стигат преди 10 години
Ей сега е време да се намеси Хелзинксксия комитет? Че това е расистко??!!!Защо не ги интегрират? Защо не им осигурят работа? Медицинско обслужване и здравеопазване? Образование?Че това са просто човешки същества като всички останали?Ако дърт *** плющи 14 годишно дете това за затвора ли е или просто е техен бит? Ако крадат ток и вода в затвора ли трябва да ги вкарат или трябва всички, които не ги мързи да работят да им ги плащат? Защото пък как така човешко същество без ток и вода 21 век?
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22, айде на неврохирург, на тебе пихтията в кратуната ти има проблем с оросяването !
34
1
 
38
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
Подаряваме ви тази ***-ако искате *** ги правете, ако искате ги интегрирайте, ваша си работа. Като видите с каква напаст си имате работа ще престанете да ни укорявате, че ги дискриминираме! Истината е, че ние българите сме дискриминирани, защото за разлика от тях имаме повече задължения, отколкото права...
33
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен преди 10 години
До АнонименДюююд! ВТФ :-)ха ха ха !!!!
32
1
 
44
 
! Отговори
льольо преди 10 години
Недейте така бе хора, някой *** ще ПРОЧЕТЕ какво пишете и ще се разсърди :-)))))

Спонсорирани публикации