Пенсионер простреля три деца, брали орехи

Те са в болница без опасност за живота
Обновена: 16 сеп 2013 14:10 | 16 сеп 2013 10:14,
113
Пенсионер простреля три деца, брали орехи
Няма опасност за живота на децата. Снимка: архив Булфото

Мъж на 79 години е прострелял три деца на възраст между 12 и 14 години с ловна пушка в Стралджа. Това съобщиха от полицията в Ямбол.

Децата са настанени  за лечение в МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол без опасност за живота. По първоначални данни децата са брали орехи край града, когато са били наранени със сачми от малък калибър в областта на ръцете и краката.

Стралджански полицаи са установили извършителя на престъплението - 79-годишен мъж от града. От него е иззета
незаконно притежавана едноцевна пушка 12-и калибър, както и 12 патрона за нея.

В районното управление на полицията е образувано досъдебно производство срещу стрелеца. Разследването на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименot kide znaes moje i dase bigarce hlapeta vednaga znes dagajes *** kato *** kamini dati padat na glavata i dase vzeli orehi i dasa *** tryabva da stryalyali toi li e dal dusata ce toi ste gi vzeme az da bida puskata stemu vkaram ot zad
97
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Миро Това са *** шимпанзета,които цял живот ще крадат!
96
1
 
15
 
! Отговори
Веселинов преди 10 години
Тая журналистка явно няма имот и и явно не са я крали ,че пише нежно за тия деца.А те след година,две ще обират всичко масово,защото си мислят,че всичко ще им се размине!
95
2
 
20
 
! Отговори
platecbezumen преди 10 години
До Миро 92 Крайна време е да се разреши защитата на частната собственост с оръжие! Не било европейско - дрън, дрън! Щом и англичаните са вдигнали ръце от *** берачи и са разбрали, че имат повече вреда отколкото полза, за какво говорим.
94
1
 
25
 
! Отговори
gtf преди 10 години
До Миро до 96браво на дядото ! Да, като малки брахме сливи и череши ...но не в частни имоти и не сме правили тотален погром над дръвчетата, като тея полу-човеци. Най-странното и глупаво нещо на което съм бил свидетел - *** брулят череша с тухли и цигли, щото даже ги мързи да се покатерят, ами събират от земята, като животните. Само силни закони и тежки наказания ще набият на циглетата в тъпите кратуни, че В ЧУЖД ИМОТ НЕ СЕ ВЛИЗА, като порастнат да си знаят !
93
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Направете по-читави закони срещо *** и оставете българите да си пазят имота ...
92
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само така срещу *** напаст, защо се е целил в краката обаче.
91
3
 
23
 
! Отговори
usa преди 10 години
Mangasarska I'm rabota,udri s breneketo...
90
3
 
40
 
! Отговори
777 преди 10 години
1 ва кражба - бой с камшик на площада 2 ра кражба отсечена ръка 3 та кражба и другата ръка . Пък нека крадът !
89
22
 
8
 
! Отговори
Миро до 96 преди 10 години
"преследвани от закона" с това съм абсолютно съгласен. Не съм съгласен с толерирането на стрелба по деца защото са брали орех.
88
1
 
46
 
! Отговори
йорданов преди 10 години
Аз знам само едно кражбата си е кражба,ако са българчета ще ядат бои ,а ако са *** ще ги поощтри *** и утре пак ще краде сигането,някои ги дзащитават ,но ако заварят къщата си опоскана и разсипана друга песен ще запеят,
87
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брали или крадяли?
86
2
 
80
 
! Отговори
до Миро 92 преди 10 години
Не се прави на по-католик от папата.Ти *** за момента са обирали този орех,вчера са обрали другия,утре следващия.После обират царевицата на старци,които със сетни сили са я садили и копали,лозенцето ,овошките,двора.***,които не учат,не работят,а живеят на гърба на работещите не трябва да бъдат жалени,а преследвани от закона,независимо от възрастта им.Мисленето ти е вредно и обидно за крадените,изнасилваните и малтретирани от *** *** хора по селата
85
1
 
53
 
! Отговори
ямболия преди 10 години
*** са, много ясно, затова никаква жал за тях! Това им е, така да се каже, новият бизнес. Отскоро много *** продават орехи на старата автогара в Ямбол, вече е ясно от къде ги взимат...
84
37
 
11
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Сигурен съм, че повечето от хората писали тук като деца са прекарвали лятната си ваканция на село и са "крали" от комшийската череша или слива. Добре, че не са ги простреляли тогава.
83
63
 
6
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Натъжава ме логиката на хората писали по-долу. Според вас няколко килограма откраднати орехи струват повече от детския живот (пък било той и ***). Такава злоба и ненавист ще ви изяде отвътре и ще ви съсипе.
82
2
 
67
 
! Отговори
манго преди 10 години
Законите не важат за циганните, ето защо хората защитават сами собствеността си, принудени са! *** са напаст.. и няма как!
81
1
 
44
 
! Отговори
Slayer преди 10 години
Брали или краднали орехи?
80
1
 
64
 
! Отговори
КаПеЛа преди 10 години
Не съм лош човек, но се хващам и аз, че се питам вече - деца или ***?До там ни докараха вече.
79
19
 
12
 
! Отговори
MMM преди 10 години
До JulТрудно биха те разбрали тук хората, мяй и те като онзи дядо са оскотяли, което ме навежда пак на мисълта за причината на това оскотяване...

Спонсорирани публикации