Рут Колева пее на живо по BBC на 14 февруари

Певицата гостува в шоуто на Робърт Елмс
31 яну 2014 17:56, Александър Попов
22
Рут Колева пее на живо по BBC на 14 февруари
Снимка: PR

Малко преди световната премиера на албума Ruth, родната певица получи признание от британското радио BBC.
Песента Dissonant от новия албум на Рут се завъртя в програмата на BBC 2, в шоуто на Хюи Морган, познат на българската публика като фронтмен на Fun Lovin' Criminals.

Лондонската програма на BBC пък отправи покана към Рут за изпълнения на живо в предаването на музикалния журналист Робърт Елмс. Рут ще пее на живо в ефира на BBC London на 14 февруари, като гост в 3-часовото предаване на Елмс.

Вторият студиен албум на родната изпълнителка - Ruth, ще бъде издаден на 20 февруари в САЩ, Европа и Азия.

Родните фенове пък могат да се срещнат с Рут Колева на 22 февруари в Sofia Live Club. Тогава тя ще представи и новото си видео към втория сингъл - Turn This Around.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: рут колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Lila преди 10 години
До Jeason Brad LewisTi kato imash shtoto si cyfnal i vyrzal
19
1
 
1
 
! Отговори
Браво Рут преди 10 години
Българите стават все по-бедни, по-болни, по-прости или неинтелигентни, по-нещастни и все по-малко на брой. Това заяви проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика.По повод на обявеното от медии, че България е на 14 място в света по интелигентност, проф. Иванов заяви, че това не е вярно Преди нас има 46 държави, чиито граждани са по-интелигентни от българите, сред тях са и всички европейски страни, което означава, че България е на последно място по интелигентност в Европа, коментира проф. Иванов
18
2
 
4
 
! Отговори
p.a. преди 10 години
Рут е велика! Злобни, завистливи и нереализирани са повечето от вас, които са коментирали по-долу! Когато създадете нещо, на което цял свят се възхищава, тогава изливайте негативната си енергия!
17
13
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
Срам за българската музика! Похарчи сума пари тази бездарница само и само да е на сцена!
16
10
 
22
 
! Отговори
Jeason Brad Lewis преди 10 години
Скъпи негативни коментатори. Къде са вашите песни, видеоклипове, творчество и публика? А, да! Нямате... а сега замълчете!
15
8
 
9
 
! Отговори
Милко Мустака преди 10 години
Освен че пее на живо, може и да вие на умряло!
14
6
 
3
 
! Отговори
bg преди 10 години
Ruth ne e bulgarsko ime.I kak dosega nacistkite varvarski shovinistki sataninski angliiski svine ne sa premahnali poslednata bukva ot familnoto ime?Ruth Kolev trebva da e,fanatiziranite anglo-amerikanski shovinisti-nacionalisti ne razreshavat na slavjankite poslenata bukva ot familnite im imena-A.
13
5
 
4
 
! Отговори
bg преди 10 години
Ako pee na bulgarski fanatiziranite vavarski kolonialistki shovinistki angliiski svine I posmurtno nema da ja pokanat da im gostuva......Po amerikanskite radiostancii e absurdno da 4uesh frenska I italianska estradna muzika,kamo li Ruska,bulgarska,grucka ili srubska.Anglo-amerianskite nacistki sataninski svine sa nai-golemite shovinisti,imperialisti I dezinformatori.
12
3
 
17
 
! Отговори
ot tam преди 10 години
Много *** коментари.Британците слушат радио за разлика от българите. То пък кое ли радио да слушаш у нас?..Ще я чуят и това е реклама за страната ни.
11
7
 
4
 
! Отговори
смях! преди 10 години
Това моме не трябваше ли вече да роди? Нали беше бременна..
10
2
 
13
 
! Отговори
MAAFAKA преди 10 години
Да ви *** и члгарите ,,,Първо се пообразовайте малко, разширете кръга от познатите Мара, Глория и Борис и тогава пишете за по-другите певци ;)Селяци ..
9
8
 
12
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
Как не ви е гнус да дишате, бе, *** ***. Един българин ще излезе от клоаката на родната действителност и ще почнете да се*ете отгорему. Жалки паразитиращи *** - това сте вие! И това ще си останете, докато Рут издава сингъл след сингъл, концерт след концерт, албум следлалбум!Давай, Рут!
8
21
 
15
 
! Отговори
Антифен преди 10 години
Надута, не особено талантлива наркоманка!
7
15
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
яко гълта, щом до тук го е докарала
6
20
 
11
 
! Отговори
ник преди 10 години
Тази изпъкна като каймака на помията в едно предаване!Държа се като абсолютен ***, а сега ще се опитва да пее!Ааа не! Нали беше бременна от 2-3души!Някой я бута яко!
5
3
 
14
 
! Отговори
Учуден преди 10 години
А защо никой не е поканил "певеца на годината" Криско?
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малката евровизия... ще им падне рейтинга ама... сами си решават, кого да канят. Като няма друго и на това трябва да се радваме, поне още пияндурници ще научат за Бг, да сойдат да си оставят парите, я на джебчийките, я на търговците.. нали така живеем
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 147е, не тия, които слушат чалга, нито тия, които слушят рок от преди векписна ми!
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е, не е някакъв гений, но не е като други бездарницино стига вече чалга!! и стар рокрадвам се за момичето
1
26
 
17
 
! Отговори
147 преди 10 години
И кой го слуша това???? И тези дето го слушат ще го забравят след първото и "пеене". Не правете реклама на една натрапила се "певица" ...произведена за такава благодарение на някои "умения"...

Спонсорирани публикации