Бербо с дебютен гол за Монако, носи победа на тима

Българинът класира тима си за 1/4-финалите за Купата на Франция
Обновена: 13 фев 2014 14:06 | 13 фев 2014 00:36,
33
Бербо с дебютен гол за Монако, носи победа на тима
Митко Бербатов бързо забрави за Фулъм и започна да бележи за Монако. Снимка: Гети

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов успя да се превърне в герой за тима си и да го класира за 1/4-финалите на турнира за Купата на Франция.

Берба вкара единственото попадение при успеха с 1:0 над Ница след продължения. Ветеранът отново остана на пейката, но се появи на терена в 64-ата минута на мястото на Обади и показа, че още си го бива за големия футбол. Това е и негов първи гол с екипа на тима.

След редовните 90 минути срещата бе 0:0 и се наложи да се изиграят две продължения от по 15 минути.

В 114-ата минута Бербатов успя да засече с върха на своя крак хубаво центриране на Лукас Окампос и така реализира победния гол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Гордост преди 10 години
Браво на Димитър Бербатов, да е жив и здрав и да бележи голове при всяко свое участие! И дано станат добър екип с другите момчета в отбора, с което само ще увеличат възможностите да постигат най-добри резултати и изкачване в класациите.Тук от яд, че той ще е голмайстор, не му подаваха топката, и го изкарваха какъв ли не? Дали се цени единствено тичането по терена, това е футбол, все пак, не някаква спринтьорска дисциплина
27
3
 
8
 
! Отговори
ДО-15-16 преди 10 години
Явно не знаете значението на думата "ПРЕДАТЕЛ".А това говори лошо за вас , по това се разбира че сте млади и зелени .А ходили ли сте в казарма ,ако сте ходили то не бихте мислили по този начин.А още повече щом намесвате "сини" и "червени" това говори колко умствено сте зле .Много е трудно да убедиш глупавия че е глупав почти невъзможно е .Аз спирам до тук.
26
0
 
7
 
! Отговори
d преди 10 години
Края на коментара ми :5. И да спрем вечно да плюем и критикуваме, да сипем злост и помия? Защото няма и никога не е имало перфектни хора.
25
8
 
5
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Освирквали са го сините фенове и още как! А и да бдеш патриот в отбор който повече от половината ти правят сечено не е трудно , а даже невъзможно.Да не говорим пък за сините журналисти.Там положението беше крещящо...
24
3
 
18
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
Пълни глупости! Никой от сините фенове никога не е освирквал или хулил Бербатов по време на мач - а малко са домакинските мачове, на които не съм присъствал. Червените фенове сте тези, които го псувахте и дори заплашвахте в последните му мачове за ЦСКА, дори се радвахте, че се отървавате от него. Ама много бързо забравихте за тия изцепки, когато стана голям футболист.
23
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подуене мрази Барби. Подуене обича Гонзо-ромчето, Батков-доносника и Валери-хермафродита.Подуенски панелен обор - оборът на България.
22
3
 
17
 
! Отговори
хйссд преди 10 години
А бе много умувате всички "разбирачи".Наслаждавайте се на играта и по-малко драскайте глупости във форумите.
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво,Бербо
20
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АВТОРЧЕТО, ФИЛИПЧО, НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НАРИЧАШ БЕРБАТОВ ВЕТЕРАНДА, ТОЙ Е КЪМ КРАЯ НА ФУТБОЛНАТА СИ КАРИЕРА, НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ВЕТЕРАНТОВА ПИСАНИЕ ЗВУЧИ ЗЛОБНО, КОЕТО МЕ КАРА ДА МИСЛЯ, ЧЕ СИ ИЛИ НЕРЕАЛИЗИРАНО ФУТБОЛИСТЧЕ, ИЛИ ИЗОБЩО НИКОГА НА СИ РИТАЛ ЗАЩОТО НЕ СИ СТАВАЛ И ЗА КВАРТАЛНИ МАЧЛЕТА.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нашият не е Гигс.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябваше да отиде в ЛА Галакси
17
4
 
26
 
! Отговори
до 15 преди 10 години
Той не е отказал да играе за родината си и не се е отказал, обидно му е поведението на ордината или по-конкретно БФС към него! Хайде върни си лентата назаде за причините, поради които отказа на тогавашното ръководство и се постави на негово място ... Една птичка пролет не прави бе пич!
16
5
 
46
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
Май си единствения, който не разбра защо Бербатов се отказа от националния отбор. Бербатов се махна, първо заради БФС и втората причина, непрестанните обиди и хули от страна на сините фенове в България, които се пукаха през гърба от яд, че Бербатов е бил червен а не син нищо че никой не е вкарал за Българския национален отбор повече голове от Бербатов. Човека каза, не ми е приятно да плюят постоянно по мен и все аз да съм виновен. Не искам семейството ми да чете само обиди по мой адрес.
15
51
 
4
 
! Отговори
ДО-14 преди 10 години
А какъв е тогава когато отказваш да играеш за родината си ?А не трябва ли да се бориш срещу тази шайка?А сега какво възхваляваш България ли или тази шайка?Нищо против Бербатов спор няма добър играч но до тук.Осъзнай се!
14
10
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До messiНе е отказал да бъде българин. Отказа да помага на шайка престъпници да продължават да се гаврят с футбола ни. Далече си от тези среди и не си наясно за корупцията, прането на пари и осакатяването на истинските таланти.
13
4
 
86
 
! Отговори
ВВП преди 10 години
Браво Мите, голям си. Още много голове ти пожелавам!
12
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обаче ,колко пропуска направи, никой не е гледал мача май...? Късметлия !!!
11
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами който си го може-си го може!Успех,Берба!
10
4
 
55
 
! Отговори
Себастиян преди 10 години
Браво Мите мачкай.
9
5
 
40
 
! Отговори
messi преди 10 години
истинският мъж не може да бъде обиден и винаги знае своят корен. парите са хартия. важното е да си живял достойно и шастлив