Принц Джордж кисел, кацна в Сидни

Кейт и Уилям пристигнаха в Австралия
Обновена: 16 апр 2014 11:47 | 16 апр 2014 11:00,
51

Снимка: БТА

С пристигането на летището в Сидни започна австралийската визита на херцозите на Кембридж и 8-месечния им син принц Джордж, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Младото кралско семейство пристигна със самолет на австралийските ВВС от Нова Зеландия, където бе на 10-дневно посещение.

Херцогинята на Кембридж бе облечена в елегантен светложълт тоалет и държеше в прегръдката си малкия принц Джордж. Кралските особи бяха посрещнати на слизане от самолета от австралийския министър-председател Тони Абът и от генерал-губернатора сър Питър Косгроув, представител на британската кралица Елизабет Втора в Австралия.

Австралийската визита на херцозите на Кембридж предвижда голяма официална вечеря, дадена в тяхна чест от щата Нов Южен Уелс, която ще се състои в сряда, на 16 април, в операта в Сидни, символа на града.

В четвъртък, на 17 април, е предвидено посещение на Сините планини, планинска верига в близост до Сидни. На 19 април кралските особи са очаквани в Бризбейн на източното крайбрежие на Австралия, а на 22 април - край скалния монолит Улуру в централната част на страната-континент.

Следват посещения в южния град Аделаида /23 април/ и в столицата Канбера на 24 и 25 април, преди отпътуването им за Обединеното кралство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Детенцето иска нещо , но няма време - слизат от самолета . Гледа надолу и може и той да иска да ходи ..
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво от текста говори,че принцът е ''кисел''
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам снимките, оставам с впечатлението, че "гвоздеят на програмата" е присъствието на Кейт - така, както навремето лудваха, когато някъде се появяваше Даяна.Обяснявам си го с факта, че в душата и съзнанието на всеки човек завинаги се съхранява нещо от детската му психика. Докато сме деца ни четат приказки, в които един от най-интригуващите персонажи е хубавата млада принцеса.
38
0
 
4
 
! Отговори
Българин до №39 преди 10 години
Абе, номер 39, не се изсилвай много. ти не знаеш какво е "нормална държава", а говориш за тези, които според теб са "нормални държави".Като си толкова знаещ ми кажи поне част от Австралийската история.А *** не съм аз а баща ти.Че не те е научил какво значи България и не те е научил какво е това гордост да си Българин.
37
1
 
1
 
! Отговори
дам преди 10 години
тоя принц защо е облечен като дама ...всичката им работа е такава , като ги гледам какви карикатури са пияните поданици на кралицата по морето ни .Едно време разкарваха така маймунките и мечките по панаирите да им се радват хората
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "във Франция ще видиш, че всички забележителности, с които се гордеят са построени преди Великата им революция"То и в България всички предприятия, даже и питейната вода, които продадоха на Запада, са били построени по времето на соца с помоща на Русия. УСА какво е построила някъде? Даже военни бази не строи, ами ги взима на готово.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До От Сидни Ав$тралияНе се хващайте! IP-адреса на клакьора, който се представя че е в Австралия, е от Монтана (Михайловград)
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Кр"Малък ***"... бебето какво е виновно, че го парадират навсякъде? А иначе май малък *** е онова нещо в гащите ти, а
33
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПсихологНякак си не върви панелен *** от държава пълна с *** да псува нормалните държави...
32
1
 
4
 
! Отговори
Кр преди 10 години
Не сме английска колония да ни навирате тая помия постоянно. НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КЪДЕ ХОДИ и КАКВО ПРАВИ ТОЯ МАЛЪК ***!
31
0
 
0
 
! Отговори
Do 31 преди 10 години
Добре ги уважаваш за това, но ако отидеш във Франция ще видиш, че всички забележителности, с които се гордеят са построени преди Великата им революция.
30
0
 
6
 
! Отговори
до Седни Ав$тралия преди 10 години
"Това което сяда - то става. Не сядай на това, което става."Българска Народна поговорка.Пък ти си стой в Сидни и сядай на ставащи аборигенски к**ове колкото си искаш. И без това не си Българин и нямаш правото да се водиш за един от нас и на никой тук не му пука за теб или такива като теб.ФАКТ - Само комплексарщината те кара още да влизаш и пишеш по Български сайтове.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До От Сидни Ав$тралияАко си заминал след 1990 г., значи работиш ***, ниско квалифицирана и вредна за здравето работа.А с такъв социален статус, никой в Австралия не ти обръща внимание, хората се подиграват с теб.Не казвам, че ако беше останал в Българиа, щеше да е по-различно.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственото нещо, заради което уважавам французите е, че са гилотинирали кралската фамилия.
27
0
 
10
 
! Отговори
до 27 преди 10 години
Ако не ти пука за България и българите, какво правиш в български форум?! Никой тук не се интересува от Австралия и от "перфектният" ти живот там!
26
0
 
8
 
! Отговори
до туземеца преди 10 години
До От Сидни Ав$тралияЗабравил си да пишеш или говориш на Български. Това е добре. Тук не ни трябват ***, които не могат да си разпознаят родината и езика.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А другари принца акал ли е днес?
24
2
 
11
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Принц Джордж кацна кисел. За да се оправи настроението му моментално да бъдат обесени публично 20 престъпници на централния площад. Ако пък принцът напълни памперсите със златните си алтъни по време на представлението, още 20 души да бъдат обесени. Докога медиите ще афишират този дрислив сополанко като "златното дете"? Бебе като всички останали бебета. И принцът се е пръкнал на този свят от мястото, откъдето всички ние сме го направили. С какво глезанкото е по-специален от всички останали деца?
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майката става за оран.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това момченце изглежда болнаво докато принцовете обикалят колониите.

Спонсорирани публикации