Козметични салони и футбол в Багдад

Иракската столица се възстановява след войната
30 май 2014 17:11,
12

Снимка: Reuters

Близо 11 години след бомбардировките над Багдад градът бавно възвръща ритъма си на живот. Вижте кадри от шиитския квартал Садр сити в Бадгад, запечанати от фотографите на Агенция Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Ей, този САЩ е като трън в *** на червените ***. САЩ това, САЩ онова, САЩ третото. Аз на снимките не виждам мъка. Виждам как едни тренират фитнес, други ядат в закусвалня, жени излизат от козметични салони, а децата играят футбол. Това ли е лошото, което са донесли САЩ? Вярно е, че тази война беше провокирана заради петрола, не го отричам. Но след това Ирак стана доста по-отворена страна и то се вижда на снимките. Я отидете и вижте в Иран и Сауд.Арабия как жените са като пингвини.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знаех, че комунистите са и мюсюлмани... много се радват на "стария" багдад гледам :D
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво беше като се зъбеха на САЩ и си бършеха краката в килим с портрета на Джордж Буш. Кой каквото си направи, никой друг не може да му направи.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бомбардировки над Багдад не е имало, след свалянето на Садам шиитите и сунитите сума време се гърмяха и взривяваха. Освен това тези хора и преди са живели по същия начин.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда, това са плодовете на демокрацията от американски тип наложена с бомби и хиляди жертви.За Ирак и Либия може да се каже - Със Садам и Кадафи - зле, без тях - още по-зле!
5
5
 
4
 
! Отговори
аз преди 9 години
и за сравнение. .преди САЩ да нападнат варварски Ирак. .в сравнение с Багдад. .нашата София беше като селско предградие. .
4
6
 
16
 
! Отговори
аз преди 9 години
след кои бомбардировки. .марсианските ли ???няма такива гъзоблизци като родните журналисти: )))не им стиска да напишат, че САЩ просто ликвидираха Ирак и избиха стотици хиляди хора. .и продължават да избиват населението на страната, защото носят цялата отговорност за всекодневните атентати
3
6
 
20
 
! Отговори
Александър преди 9 години
Откъдето минат американците трева не никне.........
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готини са снимките.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато исляма е водеща религия там и им диктува живота няма как да се върнат към нормалния си начин на живот от преди ислямската "революция"

Спонсорирани публикации