Ще има дефицит на качествени офиси клас Б на разумна цена

Експерт: Балканите са удобна дестинация за изнасяне на производство
Обновена: 12 юни 2014 14:13 | 12 юни 2014 09:19, Миглена Иванова
1
Ще има дефицит на качествени офиси клас Б на разумна цена
Константин Бояджиев, мениджър „Бизнес развитие“ Галакси Пропърти Груп

В бъдеще ще се усеща дефицит на офис площи от клас Б, които съчетават добро качество на разумна цена. Това коментира в интервю за Investor.bg Константин Бояджиев, мениджър „Бизнес развитие“ Галакси Пропърти Груп.

Бояджиев ще бъде един от лекторите на предстоящия Клуб Investor.bg на тема "Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи".

"В сектора на офис площите се търсят предимно офиси клас Б, които притежават елементи и от клас А. Това се обуславя от спецификата на наемателите, които основно са фирми от IT сектора и кол центрове. Като локации най-предпочитани са големи булеварди, с добра инфраструктура и обществени комуникации, лесно достъпни с различни видове транспорт, посочи експертът.

Бояджиев прогнозира, че по-малките населени места с добра инфраструктура и в близост до магистрали и първокласни пътища тепърва ще се развиват и ще привличат инвеститори. Предимствата им са по-достъпната работна ръка и по-ниските оперативни разходи, подчерта той.

Компаниите от Западна и Централна Европа виждат Балканския полуостров като удобна дестинация за изнасяне на производствени мощности основно от компании от леката промишленост“, каза още Константин Бояджиев.

По думите му България има сериозен потенциал за привличане на инвеститори. "Би било добре да се доведат до край и опитите за рекламиране на България като добра инвестиционна дестинация. Истината е, че съседните ни държави са много активни в тази насока и имат успешни кампании, които показват много добри резултати в привличането на знакови инвеститори", посочи той.

Цялото интервю можете да прочетете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
И КАК ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ТОЗИ ДЕФИЦИТ СЛЕД КАТО СЕ АКТУВАХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КВ МЕТРИ ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ ЗА ОФИСИ А ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СТРОИ В МОМЕНТА ЩЕ СЕ УДВОЯТ ПЛОЩИТЕ!ФИРМИТЕ ВЕЧЕ ДАВАТ ОФЕРТИ ЗА 100 ЕВРО ГРУБ СТРОЕЖ С НАЙ-КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ А ЗАКОНА ЗА НАСЪЧАВАНЕ НА ФИНАНСОВИТЕ ПЪНКАРИ (ИНВЕСТИЦИИТЕ) Чл.2 ЗАДЪЛЖАВА ФАНДЪКОВА ДА ИМ ИЗГРАЖДА БЕЗПЛАТНА ИНФРАСТРУКТУРА! ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМ АКО НЯКОЯ КОРПОРАЦИЯ ИЗНЕСЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ ТУК С 50 000 СЛУЖИТЕЛИ АМА КАТО СЕ ЗНАЕ КАКВИ СМЕ РУБЛАДЖИИ ИМА РИСК!

Спонсорирани публикации