Киелини джентълменски подкрепи Суарес

Наказанието е прекалено, смята италианският защитник
Обновена: 27 юни 2014 15:45 | 27 юни 2014 14:51,
27
Киелини джентълменски подкрепи Суарес
Киелини показва белегът от ухапването си след инцидента със Суарес. Снимка: Ройтерс

Защитникът на Италия Джорджо Киелини показа джентълменство, след като се изказа в подкрепа на Луис Суарес след тежкото наказание, което получи уругваецът.

След като ухапа Киелини по време на мача между Италия и Уругвай, Суарес бе наказан от ФИФА да не играе в 9 мача на националния отбор и да не се занимава с абсолютно никаква футболна дейност за период от 4 месеца.

Така той получи забрана да бъде с националния отбор на Уругвай, да посещава стадионите и няма да може да играе за Ливърпул до края на октомври.

Вместо да демонстрира задоволство от санкцията обаче изненадващо или не Киелини подкрепи Суарес и се изказа в негова защита.

"В момента не изпитвам радост, чувство за отмъщение или яд срещу Суарес за инцидента, който стана на терена и който вече е минало", написа Киелини в своя акаунт в спортлобстер.

"Оставам ядосан единствено заради разочарованието от самия мач. В този момент мислите ми са за Луис и неговото семейство, защото те ще бъдат изправени пред труден период".

"Винаги съм считал за недвусмислени намесите на компетентните лица. Но в същото време смятам, че предложената формула е прекалена".

"Искрено се надявам, че на него ще му бъде позволено, най-малкото, да остане близо до съотборниците си по време на мачовете, защото това наказание наистина изолира играча".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
18
 
! Отговори
блатер преди 9 години
абе ФИФА и УЕФА са едни крадци и това е. Не пускат кокала и си правят каквото искат. Милиарди се разигравят там, черно тото и т.н . Да не ми се правят на много невинни. Гледайте перуката какви ги върши да не говорим за хиената Блатер. То и футбола се промени........
19
7
 
28
 
! Отговори
с. преди 9 години
Суарес е абсолютен *** и не заслужава никакво джентълменство!Трябваше да бъде изгонен на секундата след като ухапа Киелини и мача ставаше друг!След инцидента с Бране Иванович и последвалото наказание трябваше да си извади съответните изводи,но шило в торба седи ли!Безспорно е с уникални футболни качества,но не е спортсмен и не е играч,на който да разчиташ!Всеки един треньор ще трепери дали няма да направи някоя селяния и да остави отбора си с човек по-малко!Балотели е същия ***!
18
9
 
22
 
! Отговори
Бобката преди 9 години
До АнонименКви ги дрънкаш бе ??? Според тебе нормално ли е тоя *** Суарес да хапе ? 4 месеца са много лека забрана... Тоя не трябва да играе никога повече. Жалко че не му избиха зъбите та да го видим как ще хапе после :)
17
0
 
31
 
! Отговори
LethianDream преди 9 години
Респект за постъпката на Киелини! Прави му чест, не го очаквах точно от него.Жалко за Суарес, един от най-великите футболисти в съвременния футбол, завършен голаджия.Сега Ливърпул, отвратени от него, ще го продадат за 80 млн евро на Барселона.А Суарес трябва да поработи с личния психоаналитик и да спре да гледа по нощите любимия си филм "Дракула" :)
16
0
 
15
 
! Отговори
ставри преди 9 години
"Този период играчът няма да право да има никаква активност в областта на футбола."-това е бисер от gong.bg.
15
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Fifa си намери причина да унищожи Уругвай. Сториха им се неудобни!
14
1
 
20
 
! Отговори
Dumb преди 9 години
Почти съм сигурен, че 4-ри месечната забрана за Суарез ще бъде намалена или дори изцяло премахната (с някакъв тип "пробация"). Нещо като "забраната" за трансфери в Барса...
13
6
 
20
 
! Отговори
fsb преди 9 години
аз рана от ухапване не виждам...
12
2
 
15
 
! Отговори
xui преди 9 години
vie se bazikate obache uhapvaneto ot drug chovek e mnogo opasno.osobeno do krav
11
2
 
16
 
! Отговори
Бау бау преди 9 години
Горкото кученце.
10
2
 
17
 
! Отговори
МОМО преди 9 години
ХАПЛЬО с ХАПЛЬОТО
9
3
 
27
 
! Отговори
Opash преди 9 години
Анонимен, на това му се казва Стокхолмски синдром :D
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не го беше направил на най-големият футболен форум- световно първенство, пред 3 милиарда зрители, можеше и да му се размине леко, но разберете, че ФИФА е длъжна да действа със замах превид обстоятелствата. Сега ако ще и Папата да с ехвърли да го защитавата, все тая, сам си е виновен, никой не го е карал да използва зъбите си в битката с Киелини.
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жертвата симпатизира на нападателят си.. хъмм странно странно.може да му е гей-дружка.хапането по раменцето пред публика да е прелюдия към бурни нощи след мача.чудя се кога ли ще се опънат на терена.така де и без тва футбол не играят.
6
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма такова нещо като прекалено сурово наказание. Не му е за първи път, за трети път му е, така че никаква милост. Не може подобна варварщина да остава ненаказана. Два пъти му даваха шансове и ги пропиля от глупост, сега да си носи последствията.
5
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
К'во да очакваш от тези латински ***, освен да се държат като животни?
4
6
 
34
 
! Отговори
асд преди 9 години
Защото не дадоха червен картон - затова показва рамото. Защото ако бяха дали заслужен червен картон, изхода от мача можеше да е друг и щеше да се по-справедливо.
3
6
 
27
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Наказанието доста сурово и какво общо наказанието от националния отбор да е на клубно ниво , то тогова и обратно трябва да е клуб и нац отбор ,да ама нее тъй . 95 % съм сигурен ,че ако Суарес беше футболист на Англия или Италия НЯМАШЕ да получи такова сурово наказание .Адмирации за Киелини ,че защитава Суаерс . Блатер на пенсия и старчоците около него барбар с съдийската комисия .
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готов е. Имаме си нов вампир.
1
28
 
23
 
! Отговори
У-у-у преди 9 години
Жабар жалък! Какво се държиш за рамото все едно, че са ти отхапали парче месо! Заслужихте си отпадането! Само Уругвай!