Ван Гаал: Ако исках да ми бъде лесно, щях да водя Тотнъм

"Манчестър Юнайтед си остава №1 в Англия, знаех какво ме очаква тук"
Обновена: 3 сеп 2014 14:09 | 3 сеп 2014 10:43, Друми Георгиев
1
Ван Гаал: Ако исках да ми бъде лесно, щях да водя Тотнъм
Луис ван Гаал бяга от лесното. Снимка: Ройтерс

Манчестър Юнайтед спечели само две точки срещу непретенциозните Суонзи, Съндърланд и Бърнли на старта на сезона, но мениджърът на "червените дяволи" Луис ван Гаал остава оптимист.

Холандецът сподели, че е бил наясно какво го очаква на Острова и че е предпочел далеч по-трудната задача. В края на миналия сезон се смяташе, че ван Гаал ще води Тотнъм, но след като Юнайтед прояви интерес към него, доскорошният селекционер на Холандия предпочете да поеме рекордьора по титли в английската Висша лига.

"Не, не съжалявам, че приех тази работа. Наясно съм, че да водиш Манчестър Юнайтед е огромна отговорност", сподели специалистът, цитиран от Goal.com.

"Осъзнавам го. Ситуацията не е по-лоша отколкото си я представях. Преди да подпиша, бях наясно какво ме очаква тук. Можех да избера доста по-лесна работа. Ако бях отишъл в Тотнъм, работата ми там нямаше да бъде толкова тежка колкото тази в Манчестър Юнайтед."

"Лесно можех да отида в Тотнъм. Но аз избрах най-голямото предизвикателство от всички възможни ангажименти във футбола. Наистина исках да водя отбор №1 в страната, а не Тотнъм."

"Във финансово отношение Тотнъм бе също толкова атрактивен колкото Манчестър Юнайтед, но в моите очи Ман Юнайтед все още е №1 в Англия, за разлика от Тотнъм", добави ван Гаал.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Луис ван Гаал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без коментар. Пълна излагация.

Спонсорирани публикации