Жириновски предрича Трета световна война

Виновна според него ще е Украйна
Обновена: 18 ное 2014 14:08 | 18 ное 2014 09:44, Елка Василева
133
Жириновски предрича Трета световна война
Владимир Жириновски. Снимка: архив, Reuters

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски смята, че Трета световна война е възможна.

Според него Украйна ще бъде виновна за конфликта в планетарен мащаб, цитира думите на политика сайтът на неговата партия.

Още по темата

Според Жириновски в момента Украйна постъпва, както Сърбия през 1914 година. „Нейните действия срещу Австро-Унгария доведоха до Първата световна война, а днес всичко се повтаря. Със своите действия Украйна води Европа към Трета световна война. За съжаление, това ще се случи. И тя е подпалвачът на тази Трета световна война“, заявява ексцентричният руски политик.

Според него съседните на Украйна държави ще се възползват от ситуацията и ще заграбят части от страната. Така поляците може да си върнат Лвов, Ровно, Луцк, Ивано-Франковск и Тернопол. „ А унгарците ще си върнат Закарпатието, румънците – Черновици и Буковина“, смята Жириновски.

На 16 ноември президентът на Украйна Петро Порошенко заяви, че страната му е готова за „тотална война“ с Русия. По-рано той посочи, че иска да прекрати конфликта и да предотврати разпалването на „Трето световно безумие“, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
21
 
! Отговори
Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ преди 9 години
Ще получат западните хулигани онова, което искат - ще изгрее ядрената гъбка над ционистки Уошингтън. Всичко от Калифорния до Ню Йорк ще е пепел. Тоя път сметките на Ротшийлдовци за налагане на Новия Световен Ред няма да излязат.
28
4
 
8
 
! Отговори
И аз съм Луд! преди 9 години
Жирка то 62г. Не стана та сега ще стане Путин е Умен и Честен Вожд... А Украйна я чака съдбата на Велика Югославия!!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГатанкаПърва световна - Наполеон ха ха ха ха
26
3
 
17
 
! Отговори
РЕЖИМЪТ В САЩ преди 9 години
в момента целенасочено разпалва ХАОС и ВОЙНА по целия свят за да спаси ДОЛАРА като резервна валута и сигурно убежище в смутните времена. Ама като дойде хаосът до САЩ ще им се види гражданската война преди 150 години детска градина. А ДЪЛГЪТ 17 000 МИЛИАРДА $ просто искат да го отпишат. За сметка на такива като нас, дето ни взеха и водата и земята и заводи и градини. Само да им работим, ако може без пари за един къшей хляб
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости! Кой срещу кого ще се бие по-точно? Русия срещу целият свят ли? Русия няма да се сбие с никой, защото няма интерес. Западът също няма никакъв интерес. Украйна да си бере сама гайлето заради простотиите, които сама си направи. Жириновски може да си навре мнението в задните си пияни части, както и всички лаладжии като него!
24
1
 
5
 
! Отговори
Предрича? преди 9 години
Това не е оправдание за простотиите на Японците по време на ВСВ разбира се, но нещата не са такива каквито изглеждат. Искаме или не вкараха ни в нова война и възможностите да приключи без колосални жертви са на привършване. Дано да се освестят навреме, но ме съмняват да спрат сега. Не знам кои ще са по-големи късметлии, оцелелите след конфликта или тези които не са. ТСВ няма да приключи с използване само на конвенционални оръжия.
23
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До РЕЖИМЪТ В САЩ в класацията за най-*** коментар,печелиш първо място!!!!
22
2
 
16
 
! Отговори
Предрича? преди 9 години
Япония напада САЩ след тотална икономическа блокада, щели са да имат нефт само за няколко месеца и вместо да се предадат правят единственото възможно, удрят тихоокеанския флот за да омаломощят САЩ и започват да превземат колониите от които се добиват суровините, които са им необходими. Обаще ръководството на САЩ са знаели за атаката на Пърл Харбър и жертват хората там за да получат одобрение за контраатака. Най- важните кораби не са били в пристанището по време на атаката, а са запазени.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Псевдоопозиция в лицето на Жириновски вече 20 години в Русия... каквато опозицията - такава демокрацията. Опозицията - клоун, а управлението прави народа на клоуни...
20
3
 
9
 
! Отговори
Предрича? преди 9 години
До АнонименНе е необходимо дори да има военни действия за да е започнала една война. ПСВ не започва 1914, а много по- рано- 1914 е само началото на мащабните военни действия. ВСВ не започва 1939, а 1919 още при края на първата, заради алчността на победителите. Хитлер кара французите да подпишат капитулацията си в същия вагон в който е подписан "мира" след ПСВ. Във война сме още отпреди 2010г., "кризата" не беше с естествен характер, а на управниците в ЕС главите им са заврени дълбоко в пясъка
19
1
 
24
 
! Отговори
Ще има победител преди 9 години
До АнонименПланетата ще е крайния победител, защото ще се възстанови след няколко хиляди години евентуално, но хората вече няма да ги има за да я тровят.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Предрича? Така е, започнала е дори много отдавна, въпреки че няма открити военни действия... Да не би всички нови смъртоносни "болести" по света да не са война, или ужасяващите катаклизми с хиляди жертви и поражения за милиони да не са война, или "омиротворяващите" намеси на Америка в Африка и Близкия Изток в последните години да не са война...Всичко е въпрос на политика, а политиката на САЩ винаги е била такава, независимо дали са в официална война или не.
17
7
 
9
 
! Отговори
РЕЖИМЪТ В САЩ преди 9 години
като нищо ще подпали 3 световна само да останат да командват целия свят
16
1
 
1
 
! Отговори
до ник 1 преди 9 години
замбирани? това да не идва от Замбия, слушат много техно може би?
15
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТСВ няма да има!!! Сащ знаят, че тази война за тях е изгубена!!!
14
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е един сбъркан руски гей
13
25
 
11
 
! Отговори
Гатанка преди 9 години
Световните войни се причиняват обикновено от комплексирани дребосъци! Първа световна - Наполеон, Втора световна - Хитлер, Трета световна (последна!) - ... познайте кой!
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те да не са луди като теб! Ако ти беше президент на Рашка... До сега, да сме измрели.... Боже, Дай им Акъл на тия хора, че да спрът да убиват твоите чеда!!!
11
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците нямат ли психиатрии, та лудите като Жириновски са ги въдворили в руската Дума?Или то това им е психиатрията?
10
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На ционистите много им се иска голяма война!

Спонсорирани публикации