Русия има паричните ресурси, за да овладее кризата!

Няма да се засегнат принципите на пазарната икономика, увери Медведев
Обновена: 17 дек 2014 14:13 | 17 дек 2014 13:35, Елка Василева
76
Русия има паричните ресурси, за да овладее кризата!
Дмитрий Медведев. Снимка: Reuters

Русия има необходимите парични ресурси, за да овладее кризата, причинена от историческия срив на рублата, без да засегне принципите на пазарната икономика, заяви руският премиер Дмитрий Медведев, цитиран от АФП.

Още по темата
16 дек 2014 15:23
895

"Страната разполага с необходимите парични ресурси, за да постигне икономическите си цели. Има и нужните пазарни инструменти, за да гарантира съответното търсене", подчерта премиерът на извънредна среща на правителството, предавана по телевизията.

Тя е с участието на министрите от икономическия сектор и шефовете на големите компании износителки.

Медведев отхвърли каквото и да било прекомерно стриктно регулиране на пазара, допълва АФП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХАН БАЛГАРИНБаце, какъв е този вулгарен език !? Да не си на седнал вече на масата с ракийка , кисело зеле и попфолк ? :)
47
10
 
8
 
! Отговори
# преди 9 години
Медведката и *** какво се правят на ударени мн добре знаят че българия им е виновна за изтъняването на сметките им в рубли! Те имаха план да сменят $ със световнавалута рубла! Какво стана? Не им я изкупуват ли? Ми тя българия е виновна!
46
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименОбикновено на по дребните винаги е по голям
45
14
 
10
 
! Отговори
ХАН БАЛГАРИН преди 9 години
До АнонименКАКВО НАЦИОНАЛНО САМОЧУВСТВИЕ? НА РУСНАК ЛИ? ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ АКО СЕ СМЯТАШЕ ЗА БЪЛГАРИН НЯМАШЕ ДА ЛИЖЕШ РУСКИ МЪДИ ИЗ ФОРОМИТЕ ЗА ТВА КВИ РУБЛИ МЕЧТАЕШ.
44
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХАН БАЛГАРИНЕех, Баце, то е въпрос на ценностна система :)Аз предпочитам да работя като инженер за 100 000 рубли , но да съм уважаван и да имам национално самочувствие, отколкото да получавам 1000 Е /а не 3-4000, както си мечтеш ти / като мия *** , пренебрегван и презиран на национална основа в братските евро страни страни.Повтарям - въпрос на ценностна система.
43
14
 
11
 
! Отговори
ХАН БАЛГАРИН преди 9 години
До До 37НЕКА МИАТ *** БАЦЕ, АМА СЪС ЗАПЛАТА 3-4000 ЕВРО НА МЕСЕЦ, ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО 2-3 ТИРА С РУБЛИ, А ТИ ТУК И БЕЗ ПАРИ ШЕ СИ ЛИЖЕШ РУСКИ СПАРЕНИ ***
42
11
 
20
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@ преди 9 години
А май забравихте, че след Китай, Русия държи най-много валута и то в американски долари....И долара може лесно да се срине....Да не говорим, коя хартийка струва повече. руската или американската....
41
9
 
16
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
в българия има една шепа *** с големи уста и също така необикновенно разширени анални изходи. те са съсредоточени предимно в софия тъй като там си провеждат гей паради. Числото им е около 30 до 40000. Народа ги ненавижда. Между другото , другари *** софия не е България
40
6
 
16
 
! Отговори
До 37 преди 9 години
"България е свободна държава.Всеки може да отиде да живее където пожелае-включително в Русия и дори в Северна Корея."България е свободна държава. Всеки може да отиде , където пожелае. 2 млн българи вече го направиха . В Русия и Северна Корея не ги пускаха, затова повечето отидоха да висят по строежите, да мият *** и чинии в братските страни от Голяма Европа. За просперитет!
39
12
 
11
 
! Отговори
HAN BALGARIN преди 9 години
КОЛКО ИМ Е КУБИКА НА ТИА РУБЛИ, ДА СИ ЗЕМА 5-6 ЗА ЗИМАТА ДА СА ГРЕЕМ
38
12
 
6
 
! Отговори
от 42 до 30 преди 9 години
И тези санкции забраняват достъпа на руските банки да теглят кредити от световните банки. Ще започнат да печатат рубли, което пък от своя страна още по-бързо ще обезцени и без това слабата рубла. Това е спирала надолу! Има достатъчно примери в историята как се случват финансовите кризи, какво ги провокира и какво ги държи активни и най-вече как се справят хората с тях. Има два изхода! Или фалит или много милиарди заеми, че да вдъхнат доверие в системата. А какво вече казах, заеми няма!
37
5
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 9 години
Както масово хората правят и ти подценяваш главния фактор, който храни една криза. И това е загубата на доверие и от там паника. Обикновеният човек го е страх да не си загуби спестяванията, които е трупал десетки години наред. Той ще ги обърне веднага във валута или ще ги изтегли и ще ги изхарчи за злато, недвижим имот или някакъв си продукт, който се обезценява по-бавно от рублата. Стане ли това, банките остават без капитал. А при лихва 17% от къде ще взимат пари? ЕС им наложи санкции!
36
7
 
8
 
! Отговори
Антикомуняга преди 9 години
До seЕ колко хора подкрепят тъпата Русия бе?Като пътувах за морето на 02.08 тази година видях доста автобуси тръгнали за Бузлуджа ама да ти кажа не бяхте чак пък толкова много.
35
0
 
1
 
! Отговори
do 34 преди 9 години
Ами не знам как е в БЪлгария, ама в Германия те консултират на тази тема. Естествено, че няма да ти каже "тегли си парите", но ще ти дате информация как ще се движи лихвения процент и какви са причините. Спрямо движението може да прецениш, дали изложените причини са реални или не. А и може да ти предложи да си вложиш парите под друга форма различна от спестовна сметка. След това е достатъчно да се проверят още 2-3 големи банки и имаш достъчно информация.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората, които сменят пари в Русия са 2 вида. Първите сменят рубли за долари и евро. Те пристигат с автомобил до чейндж бюрото и се прибират пеша.Вторите сменят долари и евро за рубли. Те пристигат пеша с празни чували и се прибират с автомобили.
33
4
 
4
 
! Отговори
фсб преди 9 години
До Hiterне им е чак толко много златото на руснаците, че да фалират евреите от това.... ервейското (США, Свитзерланд и изравел) е мноого повече.... то и Ангела има повече злато от путин...
32
1
 
8
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
България е свободна държава.Всеки може да отиде да живее където пожелае-включително в Русия и дори в Северна Корея.
31
7
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 9 години
Ако визираш няколко форумни мишока и няколко хиляди изкуфели пенсии, които ще си отидат до 10 години, то тогава не ги наричай народ, а просто маса от русофили.
30
7
 
10
 
! Отговори
ПУТИН РОСИЯ преди 9 години
Руските УЧЕНИ са създали най великата валута в света и Финикийците са изумени!Руската рубла е с двойно приложение.Може да се ползва и в обществените колективни тоалетни в Русия.
29
0
 
2
 
! Отговори
специалист преди 9 години
До do 7 i 22да бе, понеже консултанта от банката му ше му каже ако има проблем да си тегли парите от банката докато е време ;)