Ливърпул готви нов удар, взима звездата на Севиля

"Мърсисайдци" искат да вземат Карлос Бака
Обновена: 25 юни 2015 13:33 | 25 юни 2015 09:44, Красимир Ангелов
1
Ливърпул готви нов удар, взима звездата на Севиля
Снимка: Reuters

Ливърпул готви нов удар по Манчестър Юнайтед, след като клубът вече измъкна изпод носа на "червените дяволи" Роберто Фирмино, пише английското издание "Мирър".

Този път "червените" ще се опитат да надцакат големия си враг и за звездата на Севиля Карлос Бака, който успя да вкара 28 гола през миналия сезон във всички турнири и практически сам донесе трофея от Лига Европа на тима си.

За целта Брендън Роджърс и компания са готови да активират клаузата за откупуване в договора на колумбийския национал, която според последни информации възлиза на 21,5 милиона паунда.

Както стана ясно преди няколко дни един от шефовете на Ливърпул Йън Айри в момента е в Чили, за да преговаря с някои от звездите в турнира Копа Америка и Бака е един от желаните играчи.

Междувременно изданието отбелязва също, че Кристиян Бентеке от Астън Вила също остава вариант пред отбора, но тимът засега е спрян от огромната му клауза за освобождаване, която надвишава 30 милиона паунда.

Ливърпул очаква и развръзка със ситуацията с десния бек Натениъл Клайн от Саутхямптън за когото отборът отправи официална оферта в размер на 10,5 милиона паунда, която може да нарастне с още 2 милиона в английска валута.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ливърпулКарлос Бака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации