Аутсорсинг бизнесът се среща в Пловдив следващата седмица

"Outsourcing Destination Bulgaria" - на 10 септември
Спонсорирано съдържание | 3 сеп 2015 17:10, Екип на Dnes.bg
4
Аутсорсинг бизнесът се среща в Пловдив следващата седмица

Община Пловдив организира на 10-ти септември 2015 г. втория по рода си еднодневен бизнес форум "Outsourcing Destination Bulgaria". На конференцията се очаква Пловдив да затвърди позициите си като предпочитана инвестиционна дестинация за компаниите от IT и аутсорсинг индустрията. Градът се налага като притегателен център в България за инвестиции в информационните технологии и аутсорсинг на бизнес процесите.

Във форума ще вземат участие експерти от сектора, представители на централната и местна власти и браншови организации, ръководители на водещи компании, които ще дадат обратна връзка за това какво е да се прави бизнес в Пловдив и въобще в България.

Към днешна дата в IT и BPO сектора в Пловдив работят над 5 000 души в 80 компании и създаването на работни места за младите и талантливи висшисти е сред най-големите приоритети на местното управление. Това е и най-бързо растящата индустрия в Пловдив, като потенциалът е сериозен и голяма част от водещите компании вече имат офиси в града.

На форума "Outsourcing Destination Bulgaria" през следващата седмица ще бъдат представени и инвестиционните проекти за изграждане на офис сгради, които са специализирани за посрещането на интереса от страна на аутсорсинг индустрията. Новите офис проекти, които се реализират в момента са предпоставка за привличане на нови инвестиции и създаване на нови работни места. Примери за такива проекти са Офис Парк Пловдив, реализиран от инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп,  проектите на Sibiz и Империал.

Организатори на аутсорсинг конференцията са община Пловдив и "Индъстри Уоч" в партньорство с Българската агенция за инвестиции, Българската аутсорсинг асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании, ИКТ Клъстер Пловдив и Българската асоциация по информационни технологии.


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До една майнаЕми как къде до Outsourcing, близко е и другата седмица времето го дават да е хубаво.
3
0
 
2
 
! Отговори
Радка преди 8 години
Такива конференции допринасят много за развитието на града, дано се случват по-често.
2
0
 
0
 
! Отговори
една майна преди 8 години
До MilenaКъде ?
1
2
 
2
 
! Отговори
Milena преди 8 години
mnogo interesno, bih otishla

Спонсорирани публикации