Разводът на Бранджелина – възмездието за Анистън

Тя смятала, че раздялата между Пит и Джоли е въпрос на време
21 сеп 2016 14:30,
23
Разводът на Бранджелина – възмездието за Анистън
Снимка: Архив, Reuters

Дженифър Анистън най-накрая получи възмездие от съдбата и то е именно предстоящият развод на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Още по темата

Именно Анджи стана причина преди 11 години Брад да зареже Анистън, за която беше женен в продължение на пет години.

Сега приятели на Дженифър твърдят, че тя изобщо не съчувствала на драмата между Пит и Джоли и дори напротив - смятала, че това е карма.

Вътрешен източник казва пред списание Us Weekly, че 47-годишната Анистън, която миналото лято се омъжи за актьора Джъстин Теру, се чувствала абсолютно удовлетворена от раздялата на екссъпруга си с Анджелина. Тя дори е смятала, че това е само въпрос на време и никога не е вярвала в съюза на Бранджелина.

Приятели на звездата казват: "Дженифър винаги е знаела, че този ден ще дойде. Тя вярва, че Анджелина е майстор-манипулатор и винаги се е съмнявала в истинската любов на Джоли и Пит. Джен все още е загрижена за Брад и му желае хубав живот. Към днешна дата тя е наистина щастлива с Джъстин".

Анистън и Пит се срещнаха през 1999 г., след като техните агенти им организират среща. Те бяха гаджета в продължение на две години, а впоследствие сключиха брак в Малибу през 2000 г.

Четете още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
sofia преди 7 години
te sa dostatuchno izvestni,ne beshe nujno da se podigravat na jadnite za senzacii s tazi luja za razvoda.Prosto ne vqrvam,che se razvejdat
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фен
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички се карат понякога в брака,но не винаги се стига до развод.Просто,едни прощават изневярата на другия,други-не.Ако не беше Анджилине Джоли,Брат Пит щеше да изневери на Анистън с някоя друга.Той е от тези мъже,които с пари и слава обичат, да си похапват "агнешко".
17
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Бяха хубава двойка,нека са щастливи и да продължават да гледат дечицата си със същата любов!Тях не ги мислете,те ще се управят дали заедно или не,известни,красиви и богати те си добре!Анджелина Джоли има и добро сърце!
16
11
 
4
 
! Отговори
бррр преди 7 години
До малкият скромен ИванДженифър с грим е като вампир, а без - не знам!
15
1
 
1
 
! Отговори
Я преди 7 години
До дамти що не се гръмнеш незабавно - ще направиш огромна услуга на себе си и на света ...
14
4
 
27
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 7 години
Брад и Анджелина направиха 12 години брак,50 филма,6 деца независимо биологично техни или осиновени, 400 милиона долара ......... А в България всяка втора жена стана кифла която неможе едни обувки да се реши да си купи в мола,а цел номер едно в живота е как с най-малко бъркания с пръст в устата / сещай се за Александра Богданска / да си купи новия ай-шитфон.....да си погледнем гащичките оцапани със собствени фекалии,преди да пишем статийки за истински ВИП персони,а?
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-вероятно е отдавна да не й пука. Тия "вътрешни източници", които не се споменава кои са и може и изобщо да не съществуват, ги оставете. Журналистите просто искат да си пишат нещо. М/у др, точно сега си давам сметка колко тежък кръст носят известните хора с тая публичност на личния им живот. Това е наистина ужасно и може да разбие нервната система и живота на много от тях, колкото и да не го показват.
12
16
 
7
 
! Отговори
Злопаметни хора! преди 7 години
Явно Дженито още е обидена нещо. То и аз съм обиден на една бивша, дето емоциите са и леко в повече. Обаче аз не правя нищо, само като я видя и напомням, че е откачена с някой по-злостен коментар и тя се сдухва тотално. Особено върши работа ако има повечко общи познати наблизо, направо се срива като да е пред самоубийство, милата, хахахаха!
11
28
 
7
 
! Отговори
дам преди 7 години
Изключително красив мъж като Пит не е за една жена. Анистън не му подхождаше, С ДЖОЛИ БЯХА ПЕРФЕКТНАТА ДВОЙКА, НО ВСЕ ПАК ТОЙ Е ПО-КРАСИВ И ОТ ДВЕТЕ...
10
10
 
5
 
! Отговори
Пит Брадър преди 7 години
Зарязах Дженката заради ушите, много смешни бе бате.
9
1
 
2
 
! Отговори
Как преди 7 години
Само Бог знае!
8
2
 
6
 
! Отговори
ОМмммммм преди 7 години
До МоТи си луд/а . Уникална е бих я облизал от главата до петите.
7
9
 
16
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Не му върви на Брад с жените и това си е!Първата ялова,втората-луда,направи му къщата на ц****ска махала,а накрая го остави и на сухо.Нищо,сега ще си отживее на стари години,парици поне си има бол.
6
14
 
37
 
! Отговори
малкият скромен Иван преди 7 години
винаги съм се чудил как може да зарежеш толкова готина жена като дженифърчето и да се хванеш с такъв вампир като анжолина която ако е без грим е като вампир
5
5
 
19
 
! Отговори
любопитен преди 7 години
До МоГроздето е кисело?
4
60
 
16
 
! Отговори
Мо преди 7 години
Как може очевидно грозна жена като Дженифър Анистън, да ни я представят за голямата хубавица. Не само грозна, но и злобна. Бабишкер.
3
2
 
30
 
! Отговори
фенка преди 7 години
Да ги зареже и двете и да дойде при мен, какво се занимава с разни кокошки.
2
9
 
41
 
! Отговори
фен преди 7 години
Аз пък си кльопам Дженифър сто пъти повече от кльощавелката Анджелина.
1
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тая, и Джолито са едни кокошки несравними.

Спонсорирани публикации