Свърши се с Бранджелина! Джоли подаде молба за развод

Актрисата искала и попечителство на децата
Обновена: 20 сеп 2016 18:52 | 20 сеп 2016 18:38, Петя Славова
60

 Снимка: архив, Ройтерс

Анджелина Джоли подаде молба за развод с актьора Брад Пит, съобщава CNN. Американската актриса е изтъкнала като причина за развода "непреодолими различия", а документите били подадени на 19 септември

Двойката, която се омъжи през 2014 г., има общо шест деца - Мадок на 15, Пакс на 12, Захара на 11, Шайло на 10 и близнаците Нокс и Вивиан на 8.

41-годишната Джоли иска пълно попечителство над всички деца, пише TMZ. Според изданието, актрисата не била доволна от методите, с които 51-годишният Пит възпитавал малките.

Според други източници на Анджелина й писнало от това, че Брад пушил марихуана постоянно и пиел алкохол. Това го правило избухлив.

Изданието  Inquisitr твърди, че двойката се развежда, заради любовна авантюра на Пит с френската актриса Марион Котияр.

Бранджелина се влюбиха на снимачната площадка на „Господин и госпожа Смит” през 2004 г., но се ожениха чак на 23 август 2014 г.

Актьорът по-рано бе женен за Дженифър Анистън, но двамата се разведоха през 2005 г. Анджелина също е имала други бракове – със звездата Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е,най-накрая ще мога да си я плющя без да се крия в гардероба,когато се прибира този *** брадат пит...Един път замалко да ни сбара на калъп...
49
0
 
0
 
! Отговори
Мад преди 7 години
Силно се надявам, че коментиращите са жени!
48
0
 
8
 
! Отговори
до 45 преди 7 години
Ама какво всичк сте се хванали за парите? Те тия хора изобщо са нямали пари предвид като са се събирали, като са живели заедно, и логично и сега - когато се разделят. Тях отдавна други неща ги вълнуват в тоя свят. Още откак са станали милионери на по 20 и няколко. Но все пак - разбираемо е тука с по 500 кинта заплата да се интересуваме от такива неща - кой на кого колко ще вземе. Жизненоважно е.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е заради Марион Котияр го разбирам Брад- много класна жена, Анджелина също има природна грация и аристократично излъчване, но сама ги разваля с грозни татуировки и нарко изцепки от младите години, сега и 20 деца да осинови няма как да си оправи имиджа.
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си Брат по домашни чехли, лежи на дивана, в пълно спокойствие...
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи тя му прави добро. Дано му потръгне на Брат.
44
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая скрипя как очаква някой нормален мъж да и върже след като: е с отрязани ц.ици, име една дузина деца, въртоглава е и незнае къде е? Според мен ФБР трябва да я следят тая.
43
5
 
13
 
! Отговори
cat преди 7 години
Тази жена е неуравновесена.Чак се учудвам колко време я изтърпя с лудостите й Брад Пит.Пиел и пушел трева.Ами как да й понесе кретениите иначе?Откакто е с нея той спря да се снима в киното, за повече от 3 минути на филм, остаря, побеля и......А в Боен клуб....
42
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, защо никъде в българската преса не превеждат, един важен акцент - Анджелина НЕ иска издръжка и НЯМА никакви финансови претенции към Брад. Иска си само децата. Не съм й (им) фен, но в поднасянето на новините поне се опитайте да бъдете коректни...
41
5
 
11
 
! Отговори
40 преди 7 години
До 4 Сама с котките.....в ерата на глобализация и интернет ....не ме съжалявай - поне ежедневието ми няма да е изпълнено с пране на чорспи и *** на вкиснат старец на който всички за всичко са му виновни....
40
20
 
14
 
! Отговори
Хахах преди 7 години
40, много те съжалявам , скъпа. Ще си умреш сама на 70 с котките. :Д Ако не е бил мъжкия пол, жените щяхте да живеете в джунглата и съвременната цивилизация нямаше да съществува, понеже ви липсва всякаква логическа мисъл. Успех в живота
39
4
 
8
 
! Отговори
Kolio преди 7 години
Egati iakoto. Sega na Brato4kata niama da mu se nalaga da se zanimava s toia zverilnik deto Andji si zaformi
38
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И така.....защо и е на успяла, красива, богата жена мъж пък било той и Брат Пит. Поредното доказателство че освен за разплод за друго не ни трябват....а както знаем скоро и за това няма да са нужни. Е но пък няма да свършат глупачките, които да си мислят че са пълноценни само с мъж до себе си...пък какъвто и да е
37
7
 
8
 
! Отговори
от 28 до 31 преди 7 години
Ако намекваш, че точно тя е златотърсачка, нещо бъркаш адреса. Тя може и да има пари повече от него. Като кариера и произход е повече от него. Иначе и аз не я харесвам, де. Всеки неин брак, с когото и да било, би се разпаднал.
36
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубава новина,браво!язък за анистън заради тая.
35
0
 
15
 
! Отговори
Четящ преди 7 години
"Двойката, която се омъжи през 2014" .... добре, че сайта ви има ясно обособена репутация. Че иначе щяхме да се чудим :)
34
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За жалост полудя леко Анджелина. Предполагам всичките здравословни неща и повлияха доста. Предполагам за това пуши трева и пие Пит. Едва ли се е живеело лесно с нея.
33
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каквото повикало-такова се обадило.развали семейството на човека,сега бил и изневерил,ами нали и на дженъфър изневери-с Теб.
32
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време му е на тоя да си хване истинска жена и да си направи истински деца...
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе баш си беше уравновесен. Коя златотърсачка няма да забие брадва в кесията на богат и известен...