Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберското квичене,което се надига,когато се спомене за Нинова определено гали сетивата.Свиквайте герберчета с неизбежното.Корнелия ще е следващият Премиер на България.
202
7
 
18
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ТОМА ТОМОВ-----80-ГОДИШНО , ДЪРТО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ЧЕНГЕ!!!/...Новите кадри на Нинова...ха,ха,хаааа../А,БЕ....ШЕ ИМА ЛИ "БЕЗПЛАТНИ ПАМПЕРСИ"... В ПАРЛАМЕНТА ЗА ТЯХ....???!!!!
201
4
 
16
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Боко и подхвърли малко пари на БСП-то./.у Бюджета/ .....и *** вече ше се изтепат да се вкарат у листите на изботите...ха,ха,хааааааааааааВече и протести текат ---Мишо -винарката ги води у Видин!КОКЪЛААААААААА.....КОКЪЛАААААААААААА......БЪРЗАЙТЕ , ДРУГАРИИИИИИ....!!!!!!
200
11
 
9
 
! Отговори
Бочко преди 7 години
След като Бойко се похвали, че е реализирал един млрд. бюджетен излишък, а относно минималмата работна има дискусия дали да не се върне на 420лв. то става ясно къде се е сринал ГЕРБ. Срина се като лиши икономиката от средства, и направи държавното участие прекалено голямо. Отделно от това взе, че се оказа, че много парите за магистрали май са "усвоени" от наши хора, и магисталите се надупчиха като след бомбардировки, а пък БЖД си остана като сираче, и тъне в мизерия. Схеми!
199
10
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Нинова,осъзнай се класово и най-сетне си намери мястото в строя! Не дразни лъва,когато е ... гладен! Ти цялата си изтъкана от лъжи и нагласи и мнооооооого скоро самата ти ще рух неш,защото само с лъжи ,празни приказки и обещания нищо не можеш постигна,а и нещо не се виждат милиони след теб ...Да,нови са ти част от лицата подготвени за народни ... изед ници,но вичките са от вълк нагоре-айде,стига си ни баламосвала!
198
6
 
16
 
! Отговори
Т.ДОНЧЕВА ПО БТВ: преди 7 години
"К. НИНОВА ---НЯМА ПОТЕНЦИАЛА ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ!"Какво трогателно ОТКРОВЕНИЕ ..ХА,ХА,ХААААААААААААААААА..../..и не лъже ,МАЙ../
197
6
 
17
 
! Отговори
НОВИТЕ ОПОРИ НА БСП преди 7 години
В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА СЕ ГЛАСИ ДА ВКАРВА САМО:--АРТИСТИ , --ЖУРНАЛИСТИ ..--И ЧЕНГЕТА ОТ ДС/бкп...НОРМАЛНИТЕ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ ----БОЙКОТИРАТ ПОЗИТАНО-20!!НИНОВИЦАТА --БАВНО, НО СИГУРНО РАЗБИВА БСП , по поръчение на командира И.КОСТОВ!!
196
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То парламента беше като театър ,а сега с тези артисти направо ще бъде цирк,чалгаджиика няма ли да има Курнелчето?
195
5
 
14
 
! Отговори
Лютеница преди 7 години
Курунелия е честна, скромна е, глас не й се чува, не лъже, не краде, не преватизира, не е уволнявана дисциплинарно за злоупотреби в особено големи размери, не ни натресе някой Сънчо, не кадрува при Голоджиков, не ни излага в Европейския съюз, изобщо - много е пекана.
194
5
 
8
 
! Отговори
Я гледай преди 7 години
Спокойно Нинова , кабинета Борисов ще даде всички обществени поръчки на фирми на БСП. Ама и вие ако някога вземете властта , да дадете поръчките на ГЕРБ. Хи, хи...!
193
5
 
14
 
! Отговори
лагер Слънчев бряг преди 7 години
Гадна ***!
192
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕДИ ДА СЛОЖАТ ВЪЖЕТО НА ВРАТА НА ЛЕВСКИ ТОЙ ИЗВИКАЛ "БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ " А ДНЕС НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ-ВСИЧКИТЕ КРЕЩЯТ "БОЖЕ ПАЗИ МИ БАНКОВАТА СМЕТКА " ТИЯ ЛИ ХОРА ХВАЛИТЕ ? ВСИЧКИ СА МИЛИОНЕРИ И САМО ТОВА ГИ Е ГРИЖА ОТ КОЙ СИРОМАХ КОЛКО ДА ЗАДИГНАТ. И БСП И ДПС И ГЕРБ СА АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ ,ЗАБРАВИХА КОЙ ГИ ПОСТАВИ НА МЕСТАТА НА КОИТО СА ! ТАКАВА АЛЧНОСТ НЯМА ПО СВЕТА ! ! !
191
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е, 228! Телефонните измамници са за Герп!
190
8
 
10
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 7 години
До *** лицемеркакажи им го, кажи им го! синковецо на корнелия отишел в сащ да учи и да става номенклатура! я виж на БОЙКО БОРИСОВ щерка му - она само плетките си гледа в Калафорня
189
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за Нинова, точно затова, че сина и е в САЩ, а не да подарява *** на Путин! И Решетников да я напада, защото Радев се оказа истински натовски офицер. Натовски, а не протеже на мафията от развъдника в Симеоново.
188
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преподобна Койна през 1917 г. предрече, че след 100 години кестенява жена ще изтричи Тиквара от властта!
187
12
 
13
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 7 години
ГЕРБ има по-далга скамейка с кадри от манчестер ьонайтед! Леляна, Цецка, Искра, Кире-баскедболисто, Златев, Млатев, Кумецо, Маджо, Мурджо, Очите, М..дете, Трапецо, Паралелепипедо ... още кой ли не!
186
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1. Жертвите на телефонните измами са реститутки и гласуват за сините.2. Телефонните измамници по традиция са от Герб.3. Вие за кого ще гласувате?
185
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друзя гербове! Не забравяйте завета на другаря Димитров, който на 5 конгрес на Партията призова: - Не позволявайте, другаре властта да отиде в ръцете на интелигенцията! Бой с тикви и кауни по главите, но до власт да не се допускат образовани граждани, прочели повече от една книга!
184
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари комунисти от ГЕРБ обединявайте се !!! Вредни сили искат да ни отнемат парите !!! Ще им позволим ли това ? НИКОГА !!! Да живее другаря Бойко и другаря Борисов !!!........ аааа, щях да забравя др. Цецо, Мецо, Цеца и т.н. ..... ааа и Лилето ........Извинявам се ! На сърце ми е !

Спонсорирани публикации