Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямото крадене и разсипия беше при червените , спомнете си Станишев, Р. Овч., "батко и братко" и мноооооооого други. Пак искат обаче пак и пак и пак
162
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До клоунКурнелийо, стига си лъгала ***! Писна ми на шапката. Къде са децата ви бе, дето мислите за народа? Всичките учат на Запад , ......?.........А на Бойко щерка му ...... ряпа яде ....... Хаааааа, ха, ха , ха ,ха ха, ха,,.............А стига бе смешници ...... 5$ , или 500 рубли, примерно, не било същото ....
161
5
 
22
 
! Отговори
Ян Хус преди 7 години
Още малко и лъжкинята Нинова ще започне да ни убеждава, че слънцето изгрява от запад и залязва на изток! Просто уникална и неизчерпаема е с нейните плоски лъжи и провокации! Тя разчита на простите хорица да се подведат на лъжовните приказки, които им подхвърля ежедневно.,,О, свещена простота!,, възкликнал Ян Хус на кладата, виждайки една старица да добавя и своя сноп съчки към разгарящия се огън! ПРОСТОТА или ПРОСТОТИЯ ?
160
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
16млрд са от ктб и затова никой не знае къде са
159
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе много ми е интересно - 16 МИЛЯРДА ДЪЛГ и нищо ???? Без обяснения без, без разчети - нищо ? И седнал някой си да ми обяснява нещо ? ДЪРЖАВА ? МУТРА !!!
158
8
 
21
 
! Отговори
Колев преди 7 години
ЛЪЖЕ АМА ОТ СЪРЦЕ ЖЕНИЦАТА
157
9
 
17
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Двама милионера - приватизаторка и контрабандист пак искат да излъжат оскотелите и оглупели от мизерия партийни членове да гласуват за БСП. Затова все по често се цитира ген.Пиночет а именно :"Убий комунист - спаси страната си и света" !
156
3
 
17
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
От днес вълка няма да се казва Вълк, а Животно хранещо се с агнета. Разбрахте ли ме Другари. Ние нямаме нищо общо с БКП. Единствената прилика е, че сме столетница, като нея!
155
5
 
19
 
! Отговори
клоун преди 7 години
Ей тия хубосници от снимката ша доупраят България!!!
154
6
 
26
 
! Отговори
клоун преди 7 години
Курнелийо, стига си лъгала ***! Писна ми на шапката. Къде са децата ви бе, дето мислите за народа? Всичките учат на Запад , къде сте тръгнали да съсипвате нещата, само и само да докопате властта?
153
5
 
23
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е собственичка на 40% от акциите на Техноимпорт и Техноимпекс придобити от нея по време на управлението на Ив.Костов, който я беше назначил в надзорния съвет на тези две предприятия през 1999г. Корнелия и много други червени милионери откраднаха милионите си от бедния българския народ, който стана още по беден. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
152
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всичко ли излязло от устата на тая *** ли требе ба пишете! ви трибуна на пошлостта, нахалството и неграмотността ли сте?
151
18
 
14
 
! Отговори
срамота преди 7 години
Интересно къде потънаха тези 16 милиарда от изтеглените почти 20 милиарда заеми за 2 години?Хайде 4 отидоха за КТБ ,макар да се оказа че са ги гепили близки до правителството.Ами другите? Тиквата каза че са в резерва , ама там ги няма.А и кой би теглил заем с лихви ,за да го държи в резерв без лихви? Скоро ще изскочи наяве най-големия грабеж в историята , след криминалната приватизация на И.Костов.
150
3
 
7
 
! Отговори
куфар преди 7 години
До АнонименКолко могат да поберат няколко куфарчета- има нямя шеснайсе милиардо.
149
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре бе, на онези комунистите поне знаем как да им кажем - "ДРУГАРИ" !Ама на тия "новите" от ГЕРБ как да им кажем ? Ни другари , ни господа ?Комонизма си бил отишъл ??? Пък даже и песен имаше за това .....
148
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените социалисти- видни и крупни капиталисти в агресивна борба за социална справедливост и равенство с бедните работници- пак ще има фалити, кражби, замразяване на заплати хиперлнфлация- 12.8% през 2008 г фалити на банки и индустрията ни обърната на скрап червени олигарси с легенди за милиони от ДЖЕЛЕЗО ВЪРГАЛЕЛО СЕ ЕЙ ТАКА ПО УЛИЦАТА ДРУГИ ПРОДАЛИ ТОНОВЕ РАПАНИ ТОЧНО НА ЯПОНЦИТЕ ТРЕТИ СЕ СПЪНАЛИ В ИЗХВЪРЛЕНА ПОДВОДНИЦА- ДОДЕЯХТЕ НИ ЛЪЖИТЕ И КРАДЕТЕ С АДНИЦИТЕ СИ- НЯМАТЕ МИЛОСТ КЪМ НАРОДА СИ
147
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какви са новите хора на БСП ? Децата на старите ????А в ГЕРБ ? Ония които са бездарни ?И кво правим ?Държава ???Стига бе !!!
146
3
 
26
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Вчера по "Каналето" го казаха: " Новите лица в БСП са внуците на старите лица". Право в десетката.
145
6
 
16
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Верно бе. Боко бил най-младия член на БКП и личен слуга на Живков.Цецо е син на щатен служител в 6 отдел на ДС.Цецка Цачева-щатен партиен секретар. За кои комунисти говорят тези другари от ГЕРБ?Наистина ли си мислят че всички сме с амнезия?
144
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И са квоооо ??? За кой комунист ще гласуваме ??? За Нинова или за Бойко ???Хааааааа, ха, ха, ха, ха, ...........