Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми кат не спечелите изборите кво?
122
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Корнелия милионеркаДа бе да ???? А Бойко и Цецо и компания ....... бедняци ????? Хаааааа, ха, ха, ха, ......С бронирани коли за 600 000 евро ........ Хаааа, ха, ха ........
121
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Банки *** 135Ами твоите терористи като бяха на мласт защо не арестуваха Борисов нали са милиардери .
120
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Размихри се г-жа Лъжа и туйто, ама кой да й вярва?
119
9
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Корнелия се надява Тома Томов и как, Дачи да и вдигнат рейтинга... - оставаше и Стоянка Мутафова да покани - поне е набор на партията...
118
4
 
9
 
! Отговори
честен мургав синеок преди 7 години
До *** лицемеркаИ аз искам в Ориндж каунти-вила до боковата,дет живее щерка му.Ей така-лятос да прескачам за ден два.....
117
2
 
12
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ти ме върна в първата година, когато започнах работа - малко преди края на социализма. Първите два реда и половина от твоя коментар описват партийната секретарка, която заварих. По-просто, злобно и некадърно същество така и не срещнах до днес. Веднага след промените трябваше да се пенсионира поради навършване на възраст, но нейните партийни авери я хабилитираха - без да има дисертация и само с няколко публикации на докладчета в сборници от конференции.И това чудовище вилня още 10 години!
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 77-АнонименКъде са новите партии бе юнак?И понеже веднъж отговорих на този въпрос, нека продължа . Хайде сега ми кажете къде е този политик като Цар Борис III ??? Къде е възхвалявания от вас г-н Президент ??? Опората на "нацията" ??? Не вижда ли до къде се е стигнало в държавата ни ??? Генерал ??? ...... Хайде да престанем да се плюеме ! Всички сме обречени , и никакви избори няма да ни помогнат или спасят ! Но за съжаление само той може да ни помотне ..... но УВИ !!! За пореден път !
115
8
 
7
 
! Отговори
Банки Мунчо преди 7 години
До Корнелия милионеркаГерп що не я арестуваха,като бяха на власт?Щот върхушката им са милиардери.Нерде милион,нерде милиардНеколко нули-нищо работа!
114
8
 
5
 
! Отговори
*** преди 7 години
Мачкай Нинова, мачкай калинките!
113
3
 
7
 
! Отговори
търпимост преди 7 години
До анонимен118А да видите каква ни беше 9 години.Вие 2 месеца гледате Нинова и ви хваща съклета.Атя даже не е в парламента,да не говорим за министър прецедател!
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДО доКОГА ТАКА.Какво е можело да се купи със заплата 180 лв през 1975-1980 г. и какво може да се купи с 500 лв днес?Ти наистина ли мислиш, че в нормалните държави не се има предвид покупателната способност? Или мислиш, че там заплатите си стоят непроменени в продължение на 40-50 години?
111
1
 
16
 
! Отговори
абсурдистан преди 7 години
Само овчеглавите не разбраха ,че тея Хиляди къщи/палати около София - всяка от 500 000 хиляди евро са от еврофондовете и данъците на хората .не ми разправяйте за "честни" бизнесмени
110
3
 
7
 
! Отговори
__ преди 7 години
"БСП поиска от служебния кабинет на Огнян Герджиков ревизия на заема от 16 млрд. лева, който кабинетът "Борисов 2" изтегли. Това обяви лидерът на левицата Корнелия Нинова в началото на Пленума на БСП, на който бяха утвърдени депутатските листи на партията. Според председателят на левицата бившият премиер Бойко Борисов лъже, че взетият държавен заем от 16 млрд. лева е непокътнат."
109
11
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Злобна, нервна, истерична, войствена, крадлива, лъжлива, намръщена, отмъстителна, злопаметна, ограничена, задръстена, незадоволена, без чувство за хумор, нетолерантна, демагожка, популистка, с прическа кошница, по известна като г-жа Лъжа, ръководител на партия, която не можа да стопанисва, дори "летящата чиния" на Бузлуджа /превърната в ***/, а иска да управлява държавата...
108
8
 
10
 
! Отговори
Американчо преди 7 години
Нинова може да е уверена в каквото си иска, важно е тази част от електората (да поясня-дето не си плаща тока, здравноосигурителни вноски, данъци и отказва да се интегрира) да пусне гласеца си. Резултата от това ще е по бедна България!
107
4
 
9
 
! Отговори
# преди 7 години
БСП ще настоява за ревизия на Борисов за дълга от 16 млрд. лв.
106
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ- - - -Ако тия два "стълба" са краката на Борисов с които той вместо да управлява държавата си играе мачлета ...... то тогава тя е права !!!! Останалото всеки го знае, без тези които получават пари за да го възхваляват .......
105
14
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нинова, омръзна ни вече! Още не сте спечелили, а биеш по медийни изяви ББ! Пускаш телевизията - Нинова! Пускаш радиото - Нинова! Отваряш интернет - Нинова! А се кротни малко, по-досадна си от Станишев! А, и той взе да се показва и да ни дразни!
104
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунист и Рухване са като мента и мастика, като БСП и ДПС, като ДС и Милиционер.