Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите не спряха да говорят срещу ГЕРБ и Бойко Борисов, това ли е предизборната им програма? Може да са сменили абревиатурата от БКП на БСП, но си оставят гадни комунисти. Видяхме ги как управляват, дано никога вече да не ги видим във властта. Дано ПФ да имат мнозиство. Най-добре ще е коалиция м/у ГЕРБ и ПФ.
50
23
 
15
 
! Отговори
65 преди 7 години
Другарко Нинова,бъдещето на народа не е състезание.Явно незнаете.Засрамете се, само глупости ръсите,простотий.Кой ви качи на този пост?Намалете малко тона,бъдете по сдържана,спокойна.Зприличайте на жена.Отблъскваща сте,не защото сте лява,а,защото се държите грозно
49
28
 
15
 
! Отговори
бриз преди 7 години
Комунистическите *** много активно действат
48
23
 
16
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Мо Нинова,млада жена си -може ли така да се излагаш ?! Никой не ни е агитирал против теб ами ти с твоето поведение и хулиганско плюене наляво и надясно започна да ни досаждаш - измислените ти догматични приказки започват да дават обратен ефект и много скоро ще го разбереш,но ще бъде късно! Погледни си " новите " лица,с които си се обградила - кое им е новото и кое им е неизвестното - повечето са деца и внуци на бив ши комунисти от висшия ешелон и държавници?! Та за тях да гласувам -никога !
47
4
 
27
 
! Отговори
До тоя с латиницата преди 7 години
Къв генерал, бе? Генералисимус от пожарната е твоят Вожд!
46
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ninova ne se gasi tui shto ne gasne.Boiko ne se e otkazal,samo ti se iska.I mai si zabravila che Boiko e general i ne si purvata izbrala general.Puk i tvoia general sega e pod tvoia chehul i ti se fukash che go vodish za nosa,no neka ti napomnya che skoro naroda shte vi otsviri za poreden put.
45
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя крадлив травестит се е наточил властта да взема. Добре че не живея в БГ. *** се готвят пак за крадене.
44
25
 
20
 
! Отговори
глас преди 7 години
Тази нещо много си е повярвала. Алооо госпожо слез на земята недей много се перка и стига с тези глупави изказвания защото това самодоволсто може да ти изиграе лоша шега. Хората не са забравили какво ни носи БСП след всяко управление. И ти си от същото крадливо котило.
43
23
 
18
 
! Отговори
Реди преди 7 години
Не след БСП,а след Решетников търсят генерали.Какво общо има БСП с победата на Радев ???Аман от вас.
42
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички революции се правят от наивни гл*паци дето вярват че като променят нещо и изведнъж ще стане по-добре. А то винаги без изключение става по зле и точно тези дето са двигател на революцията го отнасят най-много. Очакваме поредния фалит на държавата от другарката боец.
41
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам, как отново се завъртат нещата, само мога да се радвам, че навреме се разкарах от тая пародия на държава. Жал ме е само за роднините, останали там.
40
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея коментари и палчетата нагоре-надолу доказва напълно лафа, че българите сме малък, но за сметка на това изключително проззт народ.
39
4
 
19
 
! Отговори
А някои ми казват че преди 7 години
......парите не миришели ???? А как тогава тия ги надушват ???? Ни да не сме хремави ???
38
31
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Oще преди 30-сет години в зората на...демокрацията,баба Ванга пророкува,че през 2017 година на чело на държавата ще застане жена,която ще поведе народа към промяна за добро.И ето този момент...настъпи,българите трябва да се радваме,че един мътен и мрачен исторически...период е приключил.
37
13
 
21
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Дедо Сорос колко парички ще даде на Боко, да вземе изборите ?!
36
7
 
5
 
! Отговори
до 36 преди 7 години
Хората не са си изгубили ума. Изгубен ум имат такива като теб.
35
8
 
14
 
! Отговори
Дедо Боде преди 7 години
Бре тая Корнелия били големи пехливанин. Само за борба говори, а къде останалите политиците.
34
9
 
15
 
! Отговори
фен преди 7 години
Егати държавата, ако пионката на Костов вземе властта!
33
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайте за комунистите. После пак ще има бели автобуси, огради около парламента, палежи и т.н. екстри, дето съпътстват управлението на тази шайка. Пс ГЕРБавите и те на са много по-стока, *** поне се прикриват,докато бсп не ги е страх да си покажат престъпната физиономия, лицето на което е крадливата другарка на снимката.
32
15
 
24
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
Напротив,съзтезанието едва сега започва. Ако Герб изгубят изборите друга партия няма да може лесно да управлява. Те имат достатъчно откраднати пари,за да плащат на протестъри,които да саботират новото правителество. Те както при кабинетът Орешарски,ще намерят за какво да се хванат и ще плащат на безработни да ходят да протестират пред НС. Така действа мафията или те ще управляват или никой друг и за това борбата ще е жестока...

Спонсорирани публикации