Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все си мислех, че в България няма вече как по-зле да стане, ама, след като оня ръб стана президент и, ако тая изтрещяла п.а.ч.а оглави правителството, вече не съм така сигурен. Ума лис си изгубигхте, хора, та гласувахте и ще гласувате за тия миз.е.рници?
30
11
 
11
 
! Отговори
глупак преди 7 години
Време е за пълна смяна на политици, съдии и прокурори. Всички ВЪН. ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,, - чисти и честни хораМ.Христов, П.Пасков, С. Съев, Стела Банкова, К.Костадинов,който на свои разходи написа бг историята за децата ни и др....
29
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това плямпало Нинова къде и е трудовия стаж. Що не каже.
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още се чудя кой запали Цирка в София та изгоря, та сега всички циркаджии са на всякъде, от телевизията та до радиото и "пресата" ? А още по-чудно ми е защо всички циркаджии искат да са парламентаристи ?Не че не знам ..... ама едно знам - ОТ ЦИРКАДЖИЯ ПАРЛАМЕНТАРИСТ НЕ СТАВА !!! И още нещо, предлагам над входа на парламента да пише не "Съединенито прави силата", а "Това не е цирк, сградата на цирка изгоря" !
27
23
 
21
 
! Отговори
Народен ритник преди 7 години
Г-жа Нинова изказва желаното за действително. Вече се изживява за победителка в избори, в които участва с хаос в програмата и хаос в листите. С няколко публични личности, които в своите изяви през кампанията са задължени да повтарят г-жа Нинова доверие не се печели. Ако пък те започнат да се опълчват на Госпожата Председател ще рухне цялата кампания на БСП. С този председател БСП няма печеливши ходове на тези избори. Дори част от твърдите избиратели на БСП просто няма да отидат да гласуват.
26
7
 
24
 
! Отговори
ДО 6 преди 7 години
Сбъркал си името Бойко се казва тоя който не може да изкара 2 мандата цели !!! Нищо лично ,просто излагам факти !!!
25
12
 
20
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
За физиономията до другарката Корнелия се сещам единствено следното-краден джип,триста хиляди дойче марки и Кирчо Добрев на волана.
24
14
 
27
 
! Отговори
33 преди 7 години
Едно от най - голямото престъпление, което извършва ГЕРБ е санирането. Изключвам, че крадат между 60-70%. Въпроса е , тези който са си санирали жилищата си и са отделили от собствените си средства /които вероятно са измизерствали/, какво получават. Защо делят ГЕРБ хората, нима другите са ***. Това може само да се измисли от ограничени умствено хора с цел да крадат. И това народа го търпи!!!!
23
8
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
до 15 анонимен Този само да те поправя комунистите не са я пускали властта през тези години ,ако не са СДС с другаря Костов ,то са ДПС с БСП и за гарнитура НДСВ ,а като капак гербавите *** само ,че те ту.риха пръста на всички преди тях оказаха се най-големите грабители .
22
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе глейте сега, за 5 000 лв. заплата и нищоправене за 4 г. и аз ще ви говоря глупости за да ме изберете ! А изберете ли ме май.... ви !
21
5
 
11
 
! Отговори
Джентълмен преди 7 години
И аз предпочитам млади и красиви, а не стари и грозни....
20
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая седесарка си е повярвала.
19
22
 
19
 
! Отговори
Близък преди 7 години
Какво тежко разочарование- Борисов да те бие без никаква борба а,Корни?
18
14
 
18
 
! Отговори
АДЕНАУЕР преди 7 години
Вижте им първо автобиографиите на всички кандидати за пет минути слава и ще се убедите ,че всичките са комунистически престъпници и техни възпитаници ,съгласно ЗАКОНА за обявяване на комунистическия режим и БКП за престъпни .От престъпници нищо добро не може да се очаква .Те са ГЕНЕТИЧНО увредени ,като тяхната идеология..АНТИЧОВЕШКА.Такава е квалификацията на ЦИВИЛИЗОВАНИЯ свят за комунизма и ***,които са приравнени от умните и знащите и можещите с НАЦИЗМА И НАЦИСТИТЕ.АВТОБИОГРАФИИТЕ !..
17
17
 
30
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Няма страшно,за три четири месеца управление на БСП обкновено катастрофата идва бързо и неусетнои така до следващата българска амнезия.
16
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно БСП търси състезание, а уж искаха да управляват България, за да стане по-добро място. Е, сега поне знаем намеренията им.
15
6
 
18
 
! Отговори
Курти Мъдъров преди 7 години
До Надя НиколоваЗдравей Надя, помоли най близкия до тебе мъж да ми се обади на тел. 160. Аз ще му кажа точно къде да те ощипи вместо мен. Ти имаш нужда от радост.
14
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че смятам ГЕРБ, Марешки, патриотите, реформаторите за една сговорна крадлива дружина, не значи, че ще се объркам да гласувам за дружинната Корнелия Нинова, която не е по-различна от тях. Ще гласувам, но за нито един от изброените.
13
6
 
14
 
! Отговори
Предал, не предал, преди 7 години
но ти води поне с 3 милиарда! А сега и внукът ще му е дразнител-накратко, подценяваш алчността му! Не че твоята е малка, ама си далеч от класата на Вожда, с главно В!
12
24
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, другарката Нинова си е повярвала. Да й припомня, че на последните избори хората не гласуваха за БСП а против ГЕРБ. Назначаването на Радев, не означава, че комунистите ще вземат властта.

Спонсорирани публикации