Власт, опозиция... Нинова не дава БСП за смокинов лист на ГЕРБ

Шефката на социалистите против широките коалиции
27 апр 2017 18:46,
96
Власт, опозиция... Нинова не дава БСП за смокинов лист на ГЕРБ
Снимка: БТА

Лидерката на БСП Корнелия Нинова потвърди позицията си за неучастието на партията й в новото правителство. Този път тя разкритикува ГЕРБ за поканата и обясни, че партията й няма да се превръща в смокинов лист за решението на управляващите.

Още по темата

Шефката на социалистите се обяви против практиката на широките коалиции по света, защото те са убили традиционните партии и принципният сблъсък между ляво и дясно. 

Нинова припомни, че зад ГЕРБ стоят над един милион избиратели.

"Вие като говорите, че сме деструктивни, защото не влизаме в правителството, питахте ли вашите хора дали са съгласни", обърна се социалистката към гербаджите. Тя напомни, че в ГЕРБ са правили анкета и членовете им са се произнесли против БСП. 

"Как до 25 март излизате и казвате, че БСП е антиевропейска партия, а на 27 март казвате, че единственият начин да се спаси европредстедателството е Деница Златева от БСП е да стане министър. Казвате, че БСП ще върне страната назад, а давате на Деница Златева най-висок пост", попита Нинова и отсече: "Няма да ви станем смокинов лист на решенията". 

Лидерката на социалистите разкритикува политическата традиция у нас: "До изборите всички сме един срещу друг в името на народа, а след това всички сме заедно срещу народа. Ние искаме в политиката освен власт, пари и келепир, да има правила и морал". 

Нинова подложи на критика и споразумението на ГЕРБ и Патриотите, което бе подписано днес. Според нея то отново ще доведе до безпринципни плаващи мнозинства. Тя акцентира на това, че в споразумението е записано, че решенията в коалицията ще се взимат с консенсус. 

"Тоест, уважаеми български граждани, отговорността се носи от Бойко Борисов, Красимир Каракачанов, Валари Сименово и Волен Сидеров. Ако обеднявате, ако вземат нов заем, ако не чувствате сигурни в домовете си, трябва да ви е ясно кой носи политическата отговорност", каза Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
11
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
БСП си остава тоталитарна - от миналия век....изпразнена от съдържание.
49
13
 
15
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Браво на Корнелия! Не съм гласувал за БСП, но тази излезе мъжко момиче. По-мъжко и от послушкото Бойко. Абе, Баце да не вземе да вдигне кръвното -нещо се споменават любовни пътища, а там е Лилито, която е любимка на Баце. Сега като я направи министърка и стотина човека ще му виснат пред прозорците ежедневно да му викат "Оставка". При сегашната ситуация назначенията на Пеевски и сега на Лилито стават на равна нога. Ето ти повод за едногодишен протест под прозорците на Баце. Май, ще им го върнат.
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в Скопие нахлуха в македонския парламент, има бити яко депутати, а тук спане и зяпане
47
8
 
12
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
46
18
 
13
 
! Отговори
В ГЕРБ НЯМАТ КАДРИ преди 6 години
ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ В ГЕРБ НЯМАТ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА И ИСКАТ ОТ БСП.МИ ТО ЕЛЕКТОРАТЪТ Е САМО ОТ РОМЕИ И ТРЕТОРАЗРЯДНИ ЧИНОВНИЦИ
45
8
 
15
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
44
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден се убеждавам ,че при Тиквата всичко е фалш , от санираните блокове , които течат , през магистралите , които пропадат , до Кубрат , които ... побеждава !
43
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая за България никога няма да работи.
42
10
 
17
 
! Отговори
БКП преди 6 години
Обърсах си задните части с мнението на Нинова.
41
8
 
12
 
! Отговори
БСП е обречена преди 6 години
БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедният българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не се пречисти напълно и не стане истински представител на бедните слоеве от населението.
40
9
 
7
 
! Отговори
Q-урвите на Бойко преди 6 години
Нинова и тя е добър артист като Волен...и воленчо говореше против Бойко и след изборите ...хоп целува му обувките..ха.ха.ха И с Нинова е така за пред избирателите..ха.ха
39
7
 
12
 
! Отговори
TURK преди 6 години
СБЪРКАХТЕ КЛЕТИ БЪЛГАРИ,ЧЕ НЕ ИЗБРАХТЕ ТАЗИ ЖЕНА.....
38
11
 
11
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Г-жа Лъжа Булгартабакова Техноинпексова. 37%. Русофилка а пък синчето в САЩ. Шефка на партия "милееща за бедните" а всички на Позитано милионери..........
37
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може всякаква да е Нинова, но да служи за изтривалка на най-корумпирания и некадърен премиер, ди е живо самоубийство! На него не може да му се вяра никога!!! Утре ще стане някоя простотия и той веднага ще си измие ръцете с нея. А неговият г--з е винаги ---ран. Правилно решение! Нали винаги той казваше, аз дадох, аз реших, аз,аз,аз.....
36
5
 
16
 
! Отговори
ОГЛЕДАЛЦЕ преди 6 години
БАЦЕ ТОТАЛНО СЕ МЪЧИ ДА СИ ОТРЕЖЕ ОПАШКАТА А КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО И МУ НАМИГАТ НАСРЕЩА ПЕЕВСКИ И ГЕРГОВ.
35
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на мафията герб България е на 119 място по свобода на словото. ВИДИМ РЕЗУЛТАТ :)
34
3
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До Mr.STARBUCKSТи не ни познаваш нас, от партизанските краища;))) Дори в гроба нема да се кротнем. Ако не бяхте пресолили манджата с европското развитие, немаше да се сетим за паметните плочи по скалите и долчините. Бехме ги забравили. Ама вашите усти са кът разлопан селски ***, ем вдигат голяма дандания, ем миришат твърде лошо.
33
4
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До Станой от АхелойНие и отговорихме, достойно: "Отне ни всичко!" Ама къде си тръгнал с такива евтини тези да излизаш, видиш ли. Ние си казваме ясно: "Демокрацията ни отне всичко!" Само Корнелия е срамежлива, за пред ЕС!;))) Смърт няа ГЕРБ!
32
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГрабимЕвропаРушимБългария
31
2
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ НЯМАЛ КАДРИ преди 6 години
ТЪРСИ ОТ БСП

Спонсорирани публикации