Осъдиха на 6 години затвор мъжа, убил Венцислав Маргинов в Саутпорт

Фенът на "Ливърпул" бе нападнат след края на Шампионска лига
14 сеп 2019 11:20, Нели Христова
103
Осъдиха на 6 години затвор мъжа, убил Венцислав Маргинов в Саутпорт

Съдът в Англия прати в затвора мъжа, който уби 51-годишният българин Венцислав Маргинов пред двамата му сина, след финала на Шампионска лига. 

Престъплението се случи на първи юни в Саутпорт. Убиецът Джеймс Гелинг удря Маргинов в задната част на главаа. По-късно фенът на "Ливърпул" умира в болницата.

Още по темата

"Ти си един хулиган, който си търси белята. Хората правят обстановката в градовете като Саутпорт толкова враждебна в петък и събота вечер", заяви съдията, докато обявяваше, че Гелинг ще прекара останалите шест години в затвора.

Маргинов и 32-годишният му убиец гледали мача между "Ливърпул" и "Тотнтъм" отделно. По-късно пътищата им се пресекли. Гелинг взел кокаин, тръгнал зад Маргинов, докато българинът кротко вървял в група с други хора, включително двамата му сина. 

Убиецът не бил сам. Свадата започнал негов спътник, който ударил един от синовете на Маргинов. След това Гелинг ударил българина толкова силно, че той паднал на земята и ударил главата си сериозно.

"Той дори не знаеше, че го нападат. Нямаше никакъв начин да се защити", казва свидетелят по делото Джеймс Хинтън.

Гелинг е познат на полицията още от 11-годишен. Малко след като напада Маргинов, отива в близък бар. Хората там казват, че той се забавлявал, дори се смеел.

По-късно пред полицията заявил: "Не ми пука дали ще живее или ще умре в болницата, той е ранен за цял живот, зеленчук. Не ме интересува."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
16
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Тия ингилизики фенове през 2000 година бяха дошли в Турция за мач с Галатасарай напиват се в един ресторант горят турско знаме започват да хвърлят бутилки после закачат жени и излиза един турчин наръгва двама от тях, които по-късно почиват в болницата! От тогава ингилизите се държат културно в Турция!
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали сте против феминистките - ето ако го беше убила жена (а не този мъpльo) щяха да й лепнaт дoживoт. И после защо имало феминизъм. Гледайте си го сега този убиец. В САЩ е имало серийни yбийци убили в продължение на 25-30 години по 250-300 човека и осъдени доживот, въпреки, че е съществувала смъртна присъда в този щат. И 650 души има един на сметката си. А пpocтитyткa убилa клиента си, защото я пребил преди това е осъдeнa на смърт. И нямало дискриминация. Мъжете все ги изкарват психично болни.
27
0
 
8
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Ах как ми се притиска да ударя съдията не в гръб.... ба и старата демокрация
26
5
 
3
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Живуща съм във Франция . Моля, спешно трябва да се самоизтриете от лицето на Майката Земя. И , преди това!, да се откажете от българското си гражданство. Предварително благодаря, за проявеното чувство на самосъзнание. Ще наторявате с мършата си чужди, далечни земи , много е романтично, благодаря от името на моя народ.
25
0
 
15
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
6 г за убийствоо ...?!!???? Тоя рижав що не отиде в някой мюсюлмански квартал да се прави на хулиган ?? Щото там освен да го бият, щяха и да го шибaт.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това запада е толерантен - не дава доживотни , смъртни присъди толкова лесно
23
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия, живущите в България, които се асоциират с белият свят да се гръмнат по-скоро за да възстановят природния баланс
22
5
 
3
 
! Отговори
до TTTT преди 4 години
направи супермаркет, който да привлече клиентите на Лидъл и ще му вземеш парите. Докажи че е толкова просто, колкото го представяш!
21
6
 
7
 
! Отговори
ТТТТ преди 4 години
Знаете ли кой е най богатия германец вече!? Ами трябва да се гордеем благодарение на нас вече е най богатия в Германия собственик на Лидл! Смятайте колко милиарди изтичат от България в джобовете на меркелица.
20
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Затова накрая ще останат само жълтите у амуджите! Амуджите защото колят и бесят всякакви такива а жълтите са толкова много че амуджите не могат да ги изколят всикичте.Белия свят свършва защото се самоунищожава!
19
1
 
5
 
! Отговори
знаем преди 4 години
До Зов Истинските БГСалатката с ракийката пред телевизора!И яко чакане на поредния месия,дето ша на опраи!
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това справедливос ли е шмръкнал кокичка ударил убил а съдията го мъмри като малко момче вместо да му беше казал ти си убиец сега стой 60 години в затвора зеленчук а тозо сега като излезе кво
17
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега всички които плюят по наща държава, и обясняват колко е добре по чужбина, видяхте ли колко струвате в чуждата държава??? Даже в България тоя щеше да получи поне 15г. Ама човека го е казал мислят ни за зеленчуци, ще изкара 4г и ще излезе за добро поведение за предумишлено добре ли е??? Ходете на запад и си мислете че ги е грижа за емигрантите, докато им вършат работа ги използват после не им трябват.
16
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 4 години
Имаме задължения само да пращаме заподозрени българи към САЩ и да не искаме визи за американци -а в замяна НИЩО!******************************************************************************как нищо, нали им платихме за 8 броя Ф16, на това нищо ли му викаш.друг е въпроса кога и къде ще го произведат тоя Ф16 и дали цената нема да се увеличи още... Да се радват Българите - най мощните съюзници на сащ.
15
3
 
23
 
! Отговори
haha преди 4 години
Дали са му колкото за убийството на куче**************************************Ааа, за куче дават повече, ако е от порода. За Бъгарин толкова, 6 години но реално лежани 1 до 2. Така е със англо-саксонските съюзници, дето им викате братя.
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За няколко грама трева, което си е тютюн дават 8 години.. За убийство 6 години?Някой може ли да ми обясни, какво се случва в тая държава. Защото аз не разбирам.Само един факт тютюна и алкохола убиват най много в света и са абсолютно легални.Кое е правилно в цялата схема...
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние не смеем да накажем чуждите престъпници,за да не ги обидим,а в чужбина се гаврят с нашите,като с животни.Един педофил осъден в Англия спокойно си живее в Сливен,спи заедно с по няколко деца в дома си и това не прави впечатление нито на родители,нито на държава.И чак когато англичаните го откриха и раздуха случая и наша Мара се сети да се побара.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не заколите сега всички англичани у нас ..................хаха ..........сега му е времето
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде кажете нещо за "перфектните" западни съдебни системи. В България като стане убийство всички се надпреварват да обясняват как съд в "цивилизованите" европейски държави би дал доживотна присъда.
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На един от ..." българи" в Германия му дадоха 3 години затвор за един ритник в метрото,а нашите пуснаха шведа,който изрита камериерката в хотел на морето по живо по здраво да се прибере в Швеция срещу 5 хиляди лева глоба.Това са нашите и техните стандарти за виновност и невинност.

Спонсорирани публикации