Силна музика, убийство и подписка за изселване на ромска фамилия

Простреляният лежал няколко пъти в затвора, семейството му не било от селото
Обновена: 21 окт 2019 08:23 | 21 окт 2019 08:23, Камелия Цветанова
213
Силна музика, убийство и подписка за изселване на ромска фамилия
Снимка: Dnes.bg

Шеф на ловна дружина застреля съседа си заради силна музика. Инцидентът е от петъчната вечер.

59-годишния ловец Валентин Василев направил забележка на празнуваща фамилия заради силна музика.

Още по темата

Посреща го мъж с нож, при което ловецът извадил пистолет и прострелял смъртоносно съседа си.

"Доколкото разбрах Валентин е отишъл да им прави забележка. Убитият Георги е тръгнал с нож срещу него да го коли. Валентин е избягал. Взел пистолет, изстрелял предупредителен изстрел, но нападателят не се спрял и тогава го е прострелял", коментира кметът на село Лисец Пламен Върбановски пред Нова тв.

Той допълни, че пистолетът, с който е извършено убийството, е законно притежаван.

В селото вече е тръгнала подписка в защита на човека, прострелял мъжа.

Вече са се подписали около 300 души.

Те искат да изселят ромската фамилия, членове на която са пуснали силната музика. Те са били от съседното село.

Кметът заяви, че убитият е лежал няколко пъти в затвора, а семейството му няма регистрация в селото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един от Северозападаама ако всички имаха оръжие този с музиката и той може да стреля. Тогава става по - сложно
57
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В такива случаи се вика полиция, защото do-it-yourself може да завърши по този начин.
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог високо, цар далеко.през цялата демокрация политиците мислят с този лозунг, оставиха ги да си живуркат както те си искат, без да се интегрират в държавата. В резултат, те са се превърнали 95% в ***.
55
6
 
1
 
! Отговори
Хаджи Смион преди 4 години
До Северозабравен от Б.Дрън дрън та пляс. Не знам какви хора познаваш, но тези, които аз познавам не работят като роби за стотинки, а като специалисти за сериозни пари.
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересното е че ромите са с български имена , после що всички са българи Държавата умишлено го прави , няма роми с български и турски имена , някой им дал тези имена като подарък
53
3
 
45
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Ако народът имаше право на лично оръжие, и този, отсреща с ножа, знае това, дали ще си разиграва коня?Било нощем с музика, било когато влиза в чжд имот или когато закача чужда дъщеря? Не съм привърженик на американския начин на живот и мислене, но този проблем, с оръжието, са го решили доста успешно....
52
2
 
37
 
! Отговори
Северозападнал преди 4 години
Ако ще хиляда подписа да съберат, щом ромите имат нотариален акт на къщата, с пръст не могат да ги бутнат! Селяните от Лисец да се сърдят на този който им е продал къщата за има няма 1000 лв. Този проблем е много сериозен в Северна България. Умрат ли дядото и бабата, идват внуците от София или от Испания и продават къщата с двора на роми за 1000-2000 лв. Така цели села се обръщат на коптори, а в други където до преди 10 г. не е имало кьорав ром днес вече преобладават.
51
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да проявим разбиране??? Над мен живее точно един такъв, двамата с жена му са "безработни", т.е. живеят нощем. Не работят, имат пари колкото щеш. Надуват си музиката нощем щото така им било кеф! Нагли колкото си искаш, като им направиш забележка ти се хилят: "Викай полиция, ако искаш". Е, викаме, пишат им протоколи, но данданията не престава. Какво разбиране??? Защо наглите безделници не проявят такова? Има правила в тази държава и ако искаме ред, трябва да се спазват. Пожелавам ти такива съседи
50
1
 
64
 
! Отговори
Няма значение преди 4 години
При липса на правосъдие все повече ще стават такива случаи. Каквото повикало такова се обадило.
49
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не слагаме всички от малцинствата под един знаменател,защото има много свестни хора измежду тях.Но нито държавата,нито партийте им дават шанс,за успех,а напротив,толерират точно тези които са им най-удобни за политическата далавера (изборите)и за да се авантат едни пари с разни неосъществими програми,а НПО-тата пък само това и чакат и наливат масло в"огъня"за да са и те на "копанята"на властта(изказ на Мин.Председателя:-"НПО-тата са важни за нас").Та затова и са тези невинни жертви.
48
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не слагаме всички от малцинствата под един знаменател,защото има много свестни хора измежду тях.Но нито държавата,нито партийте им дават шанс,за успех,а напротив,толерират точно тези които са им най-удобни за политическата далавера (изборите)и за да се авантат едни пари с разни неосъществими програми,а НПО-тата пък само това и чакат и наливат масло в"огъня"за да са инте на копанята на властта(изказ на Мин.Председателя:-"НПО-тата са важни за нас").Та затова и са тези невинни жертви.
47
17
 
25
 
! Отговори
Ма много сте прости! преди 4 години
Хората пускат толкова силна музика от мъка!Скърбят заради това, че цял живот не могат да си намерят такава работа, която да им е по сърце. Търсят, търсят и все не намират. И по принуда са трайно безработни. Затова скърбят.Давят мъката в ракия, като същевременно се опитват и да я заглушат, надувайки музиката на макс.Проявете разбиране, бре!
46
1
 
67
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Време е днешните полицаи да бъдат инструктирани от вчерашните милиционери,как да процедират с обичащите силна музика,тормозещи и заплашващи съседите си.За да не се стига до подобни инциденти,следва да се прилагат силови методи,след като предопредителните актове не вършат работа,както и глобите,които нямат събираемост.
45
0
 
52
 
! Отговори
Интеграл преди 4 години
И що така не са ги интегрирали от селото тази "фамилия"?Родната полиция като не си върши работата навреме, след това ще има още повече работа.
44
0
 
61
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
имало злоба били дискримини кой ние сме дискриминирани бълг рите не те скоро за един час проверка в маалата в Пловдив 100 (човека )с нередовни документи кой без гражданска кой без данък и преглед кой езобщо нямал книжка за винетка да не говорим кой е дискриминиран те или ние
43
0
 
15
 
! Отговори
Тито преди 4 години
До искане Заредих,може да заповядаш.
42
29
 
3
 
! Отговори
13 преди 4 години
Тъмночервените разрешиха силната музика по бетономорието и градовете, със закон. Народа това иска. Стрелеца не се е съобразил с демократичния избор на народа, нахлул е в законна дейност и е извършил престъпление. Ще бъде осъден.
41
33
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Много злоба.
40
41
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Расизъм!
39
2
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А представяте ли си,ако жена бе отишла да им направи забележка за силната музика.Щеше да последва изнасилване,жестока гавра и убийство по мъчителен начин.Не,не е предположение,защото за няколко години има доста такива случаи при които жертвите на рецидивисти са жени,дори и без да са предизвиквали мъчителите си,те са си отишли от този свят без всякаква вина.Затова и такива рецидивисти,трябва да бъдат "озаптявани",за да няма повече невинни жертви.

Спонсорирани публикации