Дочуто: Макрон, Трюдо и Джонсън се подиграват на Тръмп, той си тръгна

Президентът на САЩ напусна срещата обиден
4 дек 2019 16:08, Нели Христова
142
Дочуто: Макрон, Трюдо и Джонсън се подиграват на Тръмп, той си тръгна
Снимка: Reuters

Всеки поне веднъж в живота си е обсъждал някого зад гърба му в компанията на свои приятели. Изглежда обаче, че подобен разговор между световни лидери може и да не остане тайна.

Вчера, на прием на кралица Елизабет II в Бъкингамския дворец, се събраха държавните глави на страни членки на НАТО. Разбира се сред тях бяха президентът на Франция Емонюел Макрон и президентът на САЩ Доналд Тръмп. Те закъсняха, тъй като участваха в пресконференция след двустранната среща помежду им. В чисто приятелски разговор обаче, закъснелият Макрон, Джъстин Трюдо, Борис Джонсън и Марк Рюте не пропуснаха да се посмеят на гърба на своя колега Тръмп. Микрофоните в двореца обаче успяват да "дочуят" приятелския разговор.

Британският премиер Борис Джонсън пита Макрон защо е закъснял, но вместо него отговаря Джъстин Трюдо, който леко пиперливо обяснява, че французинът е трябвало да участва в конференция, продължила неочаквано дълго. Разговорът с журналистите на Тръмп и Макрон продължава цели 40 минути.

Не е ясно какво допълва френският президент, но Трюдо продължава: "Ченетата на целият му екип увиснаха до земята." Останалите лидери също изглеждат развеселени от обекта на разговора - Тръмп.

Към края на записа, публикуван от CBS News, Джъстин Трюдо споменава предградието Дорал в Маями, където Тръмп има голф клуб и възнамеряваше да приеме своите колеги след срещата на Г-7. "Мисля, че това е Дорал. Дорал в Маями", казва канадският президент, без контекстът да е напълно ясен.

Доналд Тръмп не бе възхитен от случилото се и днес отмени всичките си срещи и напусна срещата на НАТО по-рано. Той нарече Джъстин Трюдо "двуличен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
8
 
6
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Е, той Тръмпета си има отчайваща нужда някой да му понамачка фасона малко, за коректив и трезва преценка, така да се каже. Иначе не е лош човек.
91
10
 
17
 
! Отговори
Икономист пацифисть преди 4 години
Че откога Канада е държава.Пълен сбирщайн под управлението на Кралицата чрез генерал губернатор.Смешници!Тия са в каменната ера.А франция е ясна след ПСВ на всички французойки в Лил е дадено правото да убиват децата си ако са в следствие на изнасилване от страна на немски войници.Кво да говорим изобщо каква обединена европа клоуни.Трябва фитилът на войната да бъде запален отново в Еропа и да се продава оръжие на всички враждуващи страни.Това е успешна бизнес стратегия.
90
5
 
22
 
! Отговори
избирател преди 4 години
А ние смятаме,че тия хора ще ОПРАВЯТ света.....Те били наааай обикновенни махленски клюкарки!!!
89
7
 
7
 
! Отговори
Конфуции преди 4 години
Във всяка една война се повтаря една и съща грешка да се взимат пленници.Противника трябва да се анихилира на място.Според договорите не било хуманно.Да съдиш някого за убииство повреме на война е все едно да глобяваш за превишена скорост пилот от Формула 1 повреме на състезание.
88
1
 
17
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
нов голям успех за българската журналистика: от тази статия научавам, че Канада има президент....
87
16
 
14
 
! Отговори
Слепци с очи преди 4 години
Тук много хора плюят ЕС и хвалят Русия, Турция и САЩ! Ами хващайте пътя! Явно там ви е мястото.
86
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Тръмп не се държеше като шут нямаше да му се смеят а като го прави какво иска той да цепи тъпотии а те да му викат браво ли
85
5
 
16
 
! Отговори
AAA преди 4 години
Нито коментарите,нито подигравките зад гърба не само на Трамп са достойни за хората от 21 век.
84
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И по-добре Европа да я няма донесла е на Света само колониализъм унищожение терор и концентрационни лагери а да и немските смърдялници на Дизел и Ото причиняващи рак и довеждащи до Парнилов Ефект.
83
5
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Ако не вярвате, вижте снимката Горе,Ердоган и Тръмп,Истината * В момента Турция е по-важна , и тежи повече от цяла Европа *ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
82
8
 
18
 
! Отговори
ЕВРОПА Я НЯМА преди 4 години
Голяма работа. Крайно време е Европа да се "раздели" със САЩ и да се погрижи за себе си във всякакви аспекти - особено във военната сфера и сътрудничеството с азиатския свят. И да се погрижи за раждаемостта, понеже "Старият континент" сериозно застарява. В момента Евроапа е буквално "НИКОЙ". В икономикава всичко е САЩ и Азия, във военното дело САЩ, Русия, Иран, Турция.. ЕВРОПА просто не пее в хора...
81
7
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Тръмп, днес проведе Дълга среща с Реджеп Ердоган, Другите ги има за Палячовци ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
80
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Vive la France et pays occidentaux!
79
4
 
7
 
! Отговори
Конфуции преди 4 години
Който не е готов да отмъщава за участта на предците си то той не е достоен и да живее.
78
5
 
20
 
! Отговори
Минаващ преди 4 години
Само знам че през ПСВ град Лил във франциика е бил превзет от немците всички момичета са минавали през медицински тестове в Германия и са давани на немските войници да им се изреждат.Толкова за франция.
77
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано някой ден микрофоните да уловят какво си говорят и за Боко зад гърба му ахахахха.
76
4
 
27
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Макрон, Трюдо и Джонсън-каква трагедия с три фамилни имена! Тръмп може да е всякакъв, но държи на националните си интереси!
75
1
 
11
 
! Отговори
Дъ Клаш преди 4 години
И кой е спонсорирал Хитлер да чуйме?
74
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Франция Германия дори не е брак щото при брака има някакво уважение.За Германия франция е публичен дом в който франция го играе французойката буквялно скъсвана от немците за малко пари.
73
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Дъ КлашТака ли?Сериозно?Що пък ми се струва,че французите са прекараните?Линк няма да пусна,но ето го заглавието"Кой е спонсорирал Хитлер: исторически факти, истина и измислица - Историята | Декември 2019"

Спонсорирани публикации