Дочуто: Макрон, Трюдо и Джонсън се подиграват на Тръмп, той си тръгна

Президентът на САЩ напусна срещата обиден
4 дек 2019 16:08, Нели Христова
142
Дочуто: Макрон, Трюдо и Джонсън се подиграват на Тръмп, той си тръгна
Снимка: Reuters

Всеки поне веднъж в живота си е обсъждал някого зад гърба му в компанията на свои приятели. Изглежда обаче, че подобен разговор между световни лидери може и да не остане тайна.

Вчера, на прием на кралица Елизабет II в Бъкингамския дворец, се събраха държавните глави на страни членки на НАТО. Разбира се сред тях бяха президентът на Франция Емонюел Макрон и президентът на САЩ Доналд Тръмп. Те закъсняха, тъй като участваха в пресконференция след двустранната среща помежду им. В чисто приятелски разговор обаче, закъснелият Макрон, Джъстин Трюдо, Борис Джонсън и Марк Рюте не пропуснаха да се посмеят на гърба на своя колега Тръмп. Микрофоните в двореца обаче успяват да "дочуят" приятелския разговор.

Британският премиер Борис Джонсън пита Макрон защо е закъснял, но вместо него отговаря Джъстин Трюдо, който леко пиперливо обяснява, че французинът е трябвало да участва в конференция, продължила неочаквано дълго. Разговорът с журналистите на Тръмп и Макрон продължава цели 40 минути.

Не е ясно какво допълва френският президент, но Трюдо продължава: "Ченетата на целият му екип увиснаха до земята." Останалите лидери също изглеждат развеселени от обекта на разговора - Тръмп.

Към края на записа, публикуван от CBS News, Джъстин Трюдо споменава предградието Дорал в Маями, където Тръмп има голф клуб и възнамеряваше да приеме своите колеги след срещата на Г-7. "Мисля, че това е Дорал. Дорал в Маями", казва канадският президент, без контекстът да е напълно ясен.

Доналд Тръмп не бе възхитен от случилото се и днес отмени всичките си срещи и напусна срещата на НАТО по-рано. Той нарече Джъстин Трюдо "двуличен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
16
 
! Отговори
Последен Смях преди 4 години
Тия жалки предатели Трудо и Мекрон, вярвам в рамките на моят живот ще платят прескъпо за деянията си!!
51
1
 
9
 
! Отговори
На снимката преди 4 години
Се виждат ясно само лицата на Тръмп и Ердоган......това май говори нещо.
50
1
 
5
 
! Отговори
F5 преди 4 години
ХОЛИВУДСКИ ГЛИНЕНИ МАКЕТИ СА ХОДИЛИ НА ИЗБОРИ ! И НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ТАКА!1
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На общата снимка Макрон е застанал стратегически зад кралицта.
48
10
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
А нашият *** успял да се докопа до Трумп на общата снимка... - което за него ще бъде голяма гордост...
47
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спечели ли Тръмп за съюзници Турция и Русия...не му трябват тези *** клюкари. Да му мисли наш Бойко, че и приятелчето му Натаняху си отива- за корупция. Да видим , кога това ще се случи и в нашите географски ширини.
46
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Макрон, Джонсън и слугата им Трюдо се посмяха, но важното е кой се смее последен.
45
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разузнаването да варди кралицата, че Макрона дебне.
44
3
 
9
 
! Отговори
do 28 преди 4 години
значи ти можеш да обиждаш а моя отговор го махат. Да питам: нещо имаш против IQ на Тръмп ли, че катo гледам твойто не е по-далеч от тoва на леберастка под..лога.YES и аз съм за Тръмп.
43
3
 
18
 
! Отговори
Безпартиен преди 4 години
Нека му се смеят на Тръмп, той си опече работата за още един мандат... а после, що имало търговски санкции с Канада. Досега са били все превилигировани...
42
6
 
12
 
! Отговори
Ийон Тихи преди 4 години
Ей тия оллигофрени не ни имат за хора- хубаво ги гледайте. После ходете там и бачкайте за тях.
41
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях ли,никакъв смях не им е било на ръководителите на източните държави,когато западните шпиони ги притискаха и съсипваха държавите им и икономиката им стъпка по стъпка!Посочи поне един шпионин! И кажи как конкретно им "съсипваха" държавите, yшaнкo!?
40
5
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
много добре е направил да си вдига чукалата заедно с базите и воиските сикоито е пръснал по целия свят да се маха от балканите и черно море искаме мир
39
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До смяхСмях ли,никакъв смях не им е било на ръководителите на източните държави,когато западните шпиони ги притискаха и съсипваха държавите им и икономиката им стъпка по стъпка!
38
10
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Не са искали ли? Чехите, Поляците въобще не искаха да излязат.С хора с чугунени израстъци на рамената, нормален диспут не може да се води.Кой насила изкара Полша от СИВ, КОЙ КОНКРЕТНО?АЗ ИМ КАЗВАМ, ЧЕ СИВ СЕ РАЗПАДНА ОТ САМО СЕБЕ СИ, ТЕ МИ ГОВОРЯТ ТИНТИРИ МИНТИРИ!
37
6
 
12
 
! Отговори
смях преди 4 години
Държавите от Източна Европа искаха да излезнат от Източния блок. Унгария бе смазана от червения ботуш, Прага бе унищожена, а Полша бе оставена да умре от глад. Югославия така и така не беше напълно в източния блок, Албания беше тотално с Китай. Кой остана ГДР и БГР и Румъния. Е накрая и ние се предадохме
36
1
 
19
 
! Отговори
Тръмп преди 4 години
нека се посмеят сега, щото е ясно кой ще смее последен!!
35
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 32Днес страните от източна Европа са окупирани и нямат право на собствена дума или собствено развитие,нямат правата,каквито имаха през социализма,превърнаха се в същите марионетни страхливи лакеи,каквито са и страните от западна Европа!
34
7
 
14
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
САЩ са велика държава..Всеки ходи с два патлака на кръста, карабина през рамо и само чакат на гюме да ги ползват при самозащита. После Тръмп ги обявява за психично болни и до следващия с патлаците...
33
15
 
8
 
! Отговори
до 32 преди 4 години
Отивай си в източния блок , каиш такъв. Нямало бедност ... връзка с реалноста такива като теб нямате.Не са искали ли? Чехите, Поляците въобще не искаха да излязат.

Спонсорирани публикации