Рецептата Dnes: Чеснов тост по испански

Лесен, лек и много вкусен
Обновена: 17 мар 2020 08:29 | 17 мар 2020 08:28, Илияна Николова
3
Рецептата Dnes: Чеснов тост по испански
Снимка: iStock

Продукти:

½ хляб, нарязан на филийки
5 скилидки чесън
1 домат, обелен и разполовен
¼ чаша зехтин
сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 150 градуса. Запечете филийките до златисто или за 5 минути. Втрийте препечения хляб със скилидките чесън, докато се покрият. След това втрийте добре с разполовения домат, също докато повърхността на филийките се покрие. Разпръснете зехтин по филийките. Поръсете с пипер и сол и сервирайте.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Pan con tomate преди 4 години
Проблема е че трябва специален вид домат който е мек и се маже лесно. С обикновен гръцки домат може да разрушиш филията докато се намаже,
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В испания никой не слага черен пипер на тостада

Спонсорирани публикации