Кадифето се завръща в банските за това лято

Вижте кои модели са актуални
15 юни 2020 20:21, Иванка Гъркова
1
Кадифето се завръща в банските за това лято
IStockphoto

По време на изолацията лятото ни се струваше толкова далече, но ето че то вече е факт. Със затопляне на времето трябва да се погрижим за летния си гардероб и наред с всички дрехи, обувки и аксесоари, да обърнем внимание на банските, които ще носим на плажа. За целта е  хубаво да се запознаем с най-новите тенденции. 

Независимо дали сме с перфектни извивки или не, винаги може да си вземем някой модел, който току-що са пуснали на пазара. Ето например банските от кадифе, които се предлагат в най-различни варианти. 

Завръщане на кадифето и плюша
 
 
Носенето на дрехи и бански от кадифе/плюш бе на мода през 90-те. След това момичетата от клана Кардашян върнаха тенденцията през 2017 г. През изминалите есен и зима тя отново се появи в гардероба на жените – в роклите и аксесоарите за коса. А сега по всичко личи, че ще продължи да бъде актуална и през лятото. 
 
Много жени смятат, че кадифето е много грубо като материал и ще дразни кожата, но се лъжат, Повечето модели бански са изработени от голям процент памук и ликра. В някои видове има и коприна. Друг е въпросът колко бързо ще съхнат след като се намокрят, но въпреки това с тях ще изглеждате страхотно на плажа. 

 
Още за актуалните модели бански от кадифе вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** познайте от 1 път с какво кадифе ще съм на плажа това лято!-:) Точно това си мислех сега! Не ми дреме за модата ви! Модата облича хората без мнение и личен стил! Останалите се обличат сами! Ще бъда със същият бански от миналото лято! Ще си го преместя на другата страна само! Наивници!-:)