Влюбване в приятел - хората от кои зодии го правят?

Стрелецът е един от най-социалните знаци в зодиака
9 сеп 2021 21:17, Екип на Tialoto.bg
14
Влюбване в приятел - хората от кои зодии го правят?
Снимка: IStockphoto

През последните няколко седмици Анджелина Джоли постоянно е под светлината на прожекторите. Съвсем скоро ще можем да я видим като един от новите супергерои на Marvel във филма „Вечните“, но новините около нея не са свързани с това. Всъщност Джоли е по медиите заради продължаващата съдебна битка с Брад Пит, с когото спорят за попечителството над шестте си деца. Засега везните са в полза на Анджелина, но бившият ѝ съпруг не мисли да се отказва.

Актрисата наскоро се присъедини и към социалната мрежа Instagram, но не за собствено удоволствие, а да насочи вниманието на феновете си към случващото се в различни страни от Третия свят и бежанците, които бягат от войната. Първите ѝ публикации бяха свързани с Афганистан, последвани от битката за равни човешки права и осигуряването на спокоен живот по цялата планета.
 
"Предупредих хората за него и ме заболя, Когато най-добрият ви приятел се превърне във ваш романтичен партньор, възможността за дълготрайна връзка може да е много по-реална. В края на краищата вие вече познавате половинката си достатъчно добре и сте наясно с нейните добри и лоши черти.
 
Освен това знаете какви са нейните вкусове, информирани сте за мечтите и целите ѝ, така че вероятността да я разбирате истински, както и тя вас – е много по-голяма.
 
Въпреки това не всеки човек би могъл да се влюби в най-добрия си приятел. Някои хора не биха рискували да загубят приятелството си с даден човек, превръщайки го в любовна връзка, други пък дори не биха се чувствали комфортно с подобна идея, тъй като тя би им изглеждала твърде странна.
 
Има личности, които обаче не биха видели проблем в това и те са най-често представители на следните 6 зодии:

Овен
 
Ако една връзка не е забавна, тогава Овенът не се интересува от нея. Именно затова хората от този знак често се влюбват в свои приятели, които съответстват на тяхната енергия. Личностите, родени под този огнен знак, нерядко се оглеждат в своя „приятелски фонд“, когато си търсят романтични отношения. В крайна сметка най-добрите им приятели вече са неразделна част от живота им, така или иначе. Защо тогава да не предприемат следващата стъпка?
 
Лъв
 
Лъвовете са очарователни, но и много придирчиви, когато става въпрос за любов и взаимоотношения. Това означава, че те трудно допускат нови хора близо до сърцето си. Ето защо за тях е лесно да превърнат една приятелска връзка в любовна, защото даденият човек (техен приятел) вече е спечелил възхищението, симпатиите и доверието им. Лъвът е склонен да си избере романтичен партньор, който вече му е демонстрирал своята лоялност. Ето защо, за хората от този знак, границата между приятел и партньор е доста тънка.
 
Стрелец
 
Стрелецът е един от най-социалните знаци в зодиака, така че той има нужда да бъде с партньор, който да се движи (или да работи) в същите социални кръгове като него самия. 
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Това става преди 2 години
Хоп и така от приятелство се разваля необратимо и се превръща в най-обикновен куурвалъъък, интимна връзка обречена с веремето да изветрее щото секса е само до време и после увяхва всичско. Остават спомени и компромати, които във всеки един момент могат да се използват срещу вас.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойде есента и краката ми отново се вмирисаха.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости си пишете само да запълвате новините. Кой в когото иска ще се влюбва. Химия после физика
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм влюбен в своя клозет. Зодия водомер.
2
4
 
1
 
! Отговори
Alb 11g преди 2 години
Ver nikol mamA naZ bok.,
1
6
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На мой приятел си жена :)))