Звездни триумфи 2021 - кои личности ни впечатлиха със своите тоалети?

Лейди Гага смени няколко различни визии за представянето на „Домът на Гучи“
31 дек 2021 22:00, Дарена Найденова
12
Звездни триумфи 2021 - кои личности ни впечатлиха със своите тоалети?
БГНЕС
2021 година мина неусетно, но остави след себе си безброй събития и моменти, за които да говорим още дълго време. След едногодишна пауза заради пандемията от коронавирус, светът бавно започна да се завръща към своето старо ежедневие, организирайки присъствени галавечери, концерти, наградни церемонии и филмови премиери.
 
Благодарение на червения килим в различните държави и по всякакви конкурси, видяхме любимите си звезди в прекрасни тоалети, които ни вдъхновяваха за следващата ни покупка. Мъжете и жените от Холивуд показаха, че блясъкът на светските събития наистина им е липсвал и извадиха на показ най-доброто, което имат в гардероба си. Марки като Valentino, Gucci, Vivienne Westood и много други увеличиха продажбите си значително, след като облякоха някои от най-известните имена в развлекателния бизнес.
 
Модните триумфи при звездите през 2021 година наистина бяха безброй, но решихме да ви покажем топ 10, включвайки както интересни тоалети, така и такива, които разбиват на пух и прах стандартите за мъжки и женски дрехи.
 
Ето кои бяха звездните триумфи за 2021 година: 
 
Лейди Гага
 
Филмът на Лейди Гага „Домът на Гучи“ предизвика огромен интерес още преди да е излязъл на голям екран. Любопитството на феновете беше провокирано от звездния състав, в който освен Гага, видяхме още Адам Драйвър, Ал Пачино, Джаред Лето, Салма Хайек и много други. Всички те играят под режисурата на Ридли Скот и може да се каже, че добре представят истинската история на семейство Гучи и трагедията с убийството на Маурицио (Адам Драйвър).
 
И докато ревютата за филма бяха доста полярни, като едни наричаха Гага следващата актриса с „Оскар“, а други я критикуваха заради слабата ѝ игра, то „Домът на Гучи“ оказа огромно влияние върху модните търсения още преди официалната си дата на излизане. Шаловете на Gucci отбелязаха скок с 67%, след като в социалните мрежи беше публикувана снимка на Гага, в която тя носи аксесоара на снимачната площадка.
 
По времето, когато беше в Ню Йорк за участие в Radio City Music Hall, тоалетите на звездата също накараха много фенове да потърсят онлайн откъде могат да се сдобият с такъв стил. Търсенето на „ботуши на платформа“ е нараснало с 60%, след като Гага беше видяна на няколко пъти да носи подобни обувки, а пък посещенията на страницата на Valentino са се вдигнали със 117%, след като изпълнителката избира тоалет от марката.

Дженифър Лопес
 
Ренесансът на Джей Ло продължи и през 2021 година. След носенето на изцяло бяло облекло на Chanel за изпълнението си по време на инаугурацията на Джо Байдън през януари, показванията на страници за бели тоалети на Chanel са се увеличили с 89% в рамките само на 24 часа, а търсенията на бели палта са скочили със 119%.
 
Месец по-късно Лопес пристигна на Super Bowl, облечена в топ на Louis Vuitton, което повлия с 10% увеличение на търсенето на щампата, както и увеличение на търсенията за френската луксозна марка в рамките на 24 часа.
 
Хари Стайлс
 
Хари Стайлс все още е муза на Gucci. След наградите „Грами“ през 2021 година, показванията на страници за боа от пера имаха огромен скок от 1500% само за 48 часа, след като изпълнителят беше видян да носи две различни версии на марката. Най-търсена бе лилавата боа от пера на Gucci, която Стайлс носи по време на победната си реч на „Грами“. Освен това, търсенията на аксесоара са скочили със 111% от началото на неговото турне Love on Tour в САЩ, започнало през септември.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg   

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
jfyi преди 2 години
Пише се "иногурация".
10
0
 
0
 
! Отговори
ТоалетНите на БеБе преди 2 години
..най-много ме фпичетлявяха, по време то на Трите му манда та, че и по-рано, когато се носеше с караСтиското кимоно, и задиряше забулени девойки под Делиорманското небе
9
0
 
0
 
! Отговори
Що преди 2 години
плат е отишъл зян - можеше да облекат 12-ина голи африканценца !
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за бацо що нема новини....пръднал , усрал се ,искаме да знаем
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днеска не чух никои да поздрави управниците българи покажете уважение това е манталитет уважение трябва да има взаимно уважение между хората и управниците едно живи и здрави не чух да казвате не всичко е пари и слава все пак сме нова година това трябва да се промени в българия хората трябва да започнат да се уважават взаимно един друг.
6
1
 
0
 
! Отговори
Хванах ли ти: преди 2 години
Малката кучица???? Хванах ли я? Тя сега ще пеее .... И после ти ще пееш ...
5
1
 
0
 
! Отговори
Виж протокола: преди 2 години
Виж протокола как работи. Бакалао!https://youtu.be/Q0PL_WN4BwoВиж колко е протоколно издържан и изпълнителя и оркестъра и бек вокалите и всеки си знае мястото!.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един чпвек не чух да поздрави господин борисов да е жив и здрав наи саслужилия премиер на българия дванаисет години ви дава хляб и ви храни толкова сте безкруполни и безочливикак как не ви е срам да го погледнете в очите наи тормозения човек последните няколко години неблагодарници.
3
0
 
0
 
! Отговори
Виждате ли? преди 2 години
Протоколът е правило разработено за да може да е рационално, функционално, приложимо и недвусмислено при всякакви условия и да проведе нормална комуникация! Как точно едно протоколно действие стана толкова сложно!
2
0
 
0
 
! Отговори
По протокола преди 2 години
На международния военен трибунал и законите на честта трябва да видим дали можете да извършите обикновен нормален бартер между човешки същества при което едната страна заявява: Това са парите отсъдени за вас, заради нарушенията на закона срещу вас, тиранията и репресиите на които сте били подложен!Отговорът на другата страна : Благодаря, че спазихте закона!
1
0
 
0
 
! Отговори
Законът е закон: преди 2 години
Ако е недвусмислен и спазван от всички - иначе не е закон, а е врата в полето! Иначе е хартиена илюзия за обществен договор. Законът се налага със сила иначеее...

Спонсорирани публикации