Майката на Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ

Тя отрича дъщеря й да е била в колата на Георги Семерджиев
10 юли 2022 15:20, Нели Христова
464
Майката на Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ
Снимка: Facebook

Майката на Симона Радева, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се покрие след зверската катастрофа на бул. Черни връх, твърди че дъщеря й няма романтични отношения с него и не е била в колата в злощастната нощ.

Още по темата

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия", заявява Бистра Радева пред "България днес".

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителка на вътрешното ведомство, имаща отношения с татуирания Семерджиев, е била в джипа и тепърва ще се установяват нейните връзки.

Източници от силовото министерство твърдят, че младата полицайка е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути. Радева била отведена принудително в столичното следствие, като помогнала по-рано на Семерджиев да се укрие. Това се е случило, като му е донесла стълба, с която да влезе в дома си през прозореца, а не през вратата.

"Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление - тя е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ", каза още майката на полицейската служителка от столичния квартал "Надежда".

Тя категорично отхвърли слуховете за интимни отношения между дъщеря й и задържания Георги Семерджиев и твърденията, че тя е била до него във фаталната нощ на 5 юли, когато Семерджиев причини жестоката катастрофа и починаха две млади момичета.

"Симона има сериозен приятел от три години, няма как да има нещо с този човек. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира", добавя още Радева.

"Няма как при този удар тя да няма дори синина по тялото си", коментира още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
0
 
11
 
! Отговори
На Симона... преди 1 година
...леля Биси е майката.
261
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"- Ало, добър вечер, Симона Радева се обажда! Събери борците, че един досажда - Тъй вярно шефке, слушам веднага. Кажи как го искаш? - Вързан без крака".
260
1
 
25
 
! Отговори
Нагли преди 1 година
Каквато майката, такава и дъщерята.
259
1
 
6
 
! Отговори
рибока преди 1 година
И нали сме европейци,отворени и "ПАРАД НА ЛЮЮБОВТА" или както му казват,а Ботьо Ботев не и харесва външния вид,министърът и се чувствал унизен,че имал такава клужителка.Ако това го каже някой щатите или в ЕС веднага щеше да има десетки протести до освобождаване на мястото,което заема.
258
0
 
10
 
! Отговори
Djoni преди 1 година
Не знам мен не ме викат в МВРто да ме видят
257
3
 
6
 
! Отговори
рибока преди 1 година
а да,въобще не очаквам от МВР да се самосезират за тези закани за убийство,а по-скоро от ведомството на "лошия" Гешев.Ако са закани за убийство разбира се,а не разни клетви,но затова някой трябва да ги извика и разпита.
256
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Симона, сменя лични карти в районното. Няколко лели вече я разпознаха. Разнася и кафе. Няма друга работа в полицията.
255
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквато майката, такава й дъщерята. И тая ни обижда.
254
3
 
4
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Има си кой да преценява и разпитът и е бил като свидетел.Ако е имало и най-малкото основание за хората,които не са подчинени на Бойко Рашков,а са от две различни институции - следствие и прокуратура е щяло да последва привличане като обвиняема,но прокурор преди заседание само каза,че е разпитана в качеството си на свидетел.
253
0
 
11
 
! Отговори
жалко преди 1 година
Жалко за двете млади жени, жертви на ... кого? На наркомана? На полиция, прокуратура -осигурявали на наркомана възможност безпроблемно да вилнее? Защото как другояче може да се окачестви наличието на десетки актове за нарушения и този, човек с явно престъпни наклонности да е на свобода и да убива? На чалгата наложена в живота ни и възприета от поколенията като достоен пример за следване? Била ли е Симона в колата или не няма значение. Видяхме я, чухме я, разбрахме...Жалко за България...
252
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По- вече подробности след окончателното скалъпване на поредната версия, оневиняваща ценния убиец и помощничката му. Ще каже човек, че чете Агата Кристи. Колко дена вече не могат да решат Е ли е убиец татуирания и помогнала ли му е кифлата. Мнооого трудно. Срам и позор разследващите "специалисти".
251
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До рибока Сега разбирам защо отказваше да даде проба за тест за наркотици и защо отказа да се яви на разпит, та се наложи да я довеждат принудително: щото е невинна. Така правят всички невинни граждани :))))))
250
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е имала общо или е била там, щяха да я задържат. Гаранция. Общественият натиск е огромен. Какви ли не неща се дискутират по случая, вкл., че едното момиче е изхвърчало от автомобила, а не е било пешеходка.
249
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно тия, дето харесват Ботокса и тия, дето са на заплата при него са виновни. Техният манталитет пасва идеално на мафиотизираните структури днес и в България и в Русия. Службите на партията-държава направиха прехода в двете държави и ето го резултатът. Но на ботоскните фенове това им харесва, защото могат да са тар ик ати. При норманли обстоятелства щяха са са бензинджии, примерно. И за неразбралите- главното действащо лице е внук на несменяемия началник на БНА- ген. Семерджиев.
248
5
 
5
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Ами не е била.Вчера в съдебното заседание за мярката за неотклонение на Семерджиев свидетели са казали,че е влязал в автосервиза си с една маратонка.Тази да не е била със шапка невидимка,че да не я видят?А,нали му била носела и стълба от сервиза му,която лъжа продължава да се тиражира,а журналисти,които я разпостраняват правят опит да мислят,като твърдят че така го укрила и то не къде да е,а в собственото му жилище?ха-ха-ха.
247
1
 
21
 
! Отговори
Един... преди 1 година
...от народът до майката на Радева, благодаря Ви за обидата, надявам се поне на Вас да Ви е станало по-добре?
246
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички престъпници, когато биват разкрити, тръгват с наглост в атака. Майката на Семерджиев също каза, че той "не бил такова момче". Явно е вярно.
245
0
 
29
 
! Отговори
. преди 1 година
Дори (макар и малко вероятно) да няма общо с конкретния случай, трябва да я уволняват моментално, но да върне всички заплати и пари що държавата е пръснала по нея. Тя доуби и без това клетия имидж на тази система.
244
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Семето ви до крак да се затрие
243
0
 
14
 
! Отговори
batko преди 1 година
чудя се как майка и си позволява да обижда всички на ***. Не я е срам

Спонсорирани публикации