Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве, написа тя във Facebook
Обновена: 8 юли 2022 09:29 | 8 юли 2022 07:40, Анисия Иванова
1066
Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията
Снимка: Facebook

Полицайката Симона Радева от Първо РПУ коментира нападките срещу нея заради жестоката катастрофа и нейното участие. Източници на разследването твърдят, че тя е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Още по темата

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", написа тя в личния си профил във Facebook.

Вчера стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев - палка и сигнална лампа. Осигурявала му е „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1066
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
736
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мега нагла, ама наистина мега нагла
735
2
 
13
 
! Отговори
Край преди 1 година
Абе моме - това дето го подмиваш не е съвест бе. Хич не я търси по тебе. Ти съвест нямаш.
734
0
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Излезе ли пробата за наркотици на наглата кифла?
733
0
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Да си кажа под номер 800- те са просто част от едно ОПГ ,отчитащо се на най- високо ниво ,защото няма за шест месеца как да "спре" тази напълно "порочно изградена система" от престъпници назначен именно с тази цел в МВР ,в която други престъпници с имунитети я ползват за лично облагодетелстване .
732
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
гледам,че неколко човека са цитирали..Маяковски май беше :-"Моята милиция ме пази"...Драго ми е ,че има образовани люде сред вас,но допускате една важна правописна грешка!..-Точния ,адекватен текст, е :-"Моята полиция ме ГАЗИ"../това-само за малце разведряване на напрежението../..Впрочем,"ПроСо",я по-сериозно!..Забравихме ли как "полицаи" подмятаха зад колоните вързани младежи като трупове в некоя кланница?!..Вижте и краварите:-Не им стигна да отстрелятнегрото,но го направиха на кайма със 60те и
731
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
браво на великите българи вобще не са нагли долни връзкари със грозни нагли комплексарки български жени опитващи се да се направят на хубави със силикони и ботокси хахаха грозното и наглото и връзкарството си е българска национална черта после великите българи се чудели защо всички ги заобикалят като крастави хахаха
730
2
 
0
 
! Отговори
Това са преди 1 година
ПП, герп, ...
729
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
този *** джукест защо е на свобода ??
728
4
 
10
 
! Отговори
гнyc преди 1 година
Така си ги възпита Тулупа.
727
2
 
12
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Вижте ся, българина, ако не е на нивата, трябва да е на война;))) Средното положение е опасно за него, защото създава рецидиви. Не, че девойчето е лошо, напротив, хубаво момиче е, но на нивата, на сеитба и жетва, щеше да роди песни и деца, а сега...;))) само фотки, суета и ич не убави неща;)))
726
0
 
12
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Ето това е милиционерката,която "гарантира" спокойствието на българските граждани.Изядена от червеи е не само охранителната ни "армия",а цялото ни общество е една подгизнала,ялова "нива",която нищо не ражда,освен елементи,които идват от затвора и други които отиват за там.Дрога,алкохол,секс,ковид,маски,това е живота в "демократичната" ни държава.
725
2
 
5
 
! Отговори
КРЕЙЗИ ПИПЪЛ преди 1 година
До Анонимен 855 - "това е резил за полицията..." Приятел , ти какво очакваш от човек , наречен Бойко Рашков , РЕКЕТИРАЛ всички фирми по време на юго ембаргото пътуващи за Сърбия и освобождавал всички бандити и наркопласьори срещу тлъсти пачки ... Откъде мислиш са му тези 22 имота за милиони левове ???
724
0
 
17
 
! Отговори
Моля? преди 1 година
Тази повярвала си про стакеса без съвест говори за съвест? Кой знае с какви креватни упражнения се е докопала до полицията.
723
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГРОЗНА СИ ДЖУКЛО, ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВАЙ С ОТНАСЯНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯТА. ХОДИ У БАРДАКА ДЕТО ТИ Е МЯСТОТО!!!
722
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам:Тази Симона пазила ли е президента по време на митингите?
721
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Семерджиев е разнасял дрога с помощта на Симона,значи и тя е БИЛА НЕГОВА СЪУЧАСТНИЧКА В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ДРОГА!!ЕТО КАКВО СА ПРАВИЛИ ОРГАНИТЕ НА МВР!!!
720
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой докара тази пасмина на власт?Кой е главният виновник?Кой е русофил и кой е русофоб???Помислете си добре и ги махнете!!!
719
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е резил за полицията ни и България!!!
718
1
 
16
 
! Отговори
Да си кажа преди 1 година
На мен пък ми е странно една полицайка на най-ниско ниво да заповядва зелени вълни, за заповядва на полицаи да носят стълби, да и се отчитат редовно къде са патрули те, всички колеги да и се подчиняват и да пропускат въпросния господин при явни нарушения и то с години......от къде на къде ще си залагат главите заради нея? Хаха, ми то това е от 12 години, тя в началото е била ученичка..... Да се замислим.... Но истината едва ли ще излезе.....
717
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както гледаха да се харесат на медиите управляващите,ако го нямаше Гешев да бди за правата на хората,по-точно ако прокуратурата не бе извън изпълнителната власт и независима,досега да са я пратили в затвора да чака 5-6 години оправдателната си присъда,а ако бяха приели българският закон по подобие на американския "Магнитски" финансовият министър щеше да и конфискува и гребените дори.Пък след изборите ще е грешка,кво да се прай?Само че на бодлива крава Бог рога не дава.