Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо

Пет нощи не спя, допълва мъжът
12 юли 2022 11:02, Нели Христова
184
Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо
Снимка: БГНЕС

В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Още по темата

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Тое е живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

Разследването на смъртта на двете жени продължава. В МВР тече и вътрешна проверка за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

На този фон отстраниха от длъжност и образуваха дисциплинарно производство срещу полицайката, за която се предполага, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга след катастрофата.

Със заповед на директора на СДВР в петък е образувано дисциплинарно производство срещу нея. Тя е постъпила на работа в системата на МВР през декември 2020 г. Била е с служител в група „Охрана на обществения ред“ към сектор „Охранителна полиция“ в 1-во РПУ в София.

Дисциплинарното производство е образувано заради нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР. Радева е отстранена от работа за два месеца.

Беше потвърдено, че шофьорската книжка на Семерджиев от Швейцария е фалшива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
11
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 1 година
Радева отстранена само 2месеца!? Два месеца някои от шефовете и ще и наливат акъл през всичките и дупки, ще я жулят до несвяст и хоп,след 2месеца е пак на стъргалото
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АТАКИСТНе се изказвай, че бялата златка, който открадна годеницата на доведения си син и има дете от нея - какъв ли пример дава на своето дете?!
114
0
 
8
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Ами проследете му криминалните и ненормални прояви от много год.насам,погледнете го и на какво прилича и си вадете съответните заключения....А баща му и майка му са си лика,прилика с това недоразумение на природата....А "чадърите" му вонят та не се траят.
113
0
 
9
 
! Отговори
aeg преди 1 година
Лелееее, да го ожалиш жив тоя-не можел да излезе от дома си, щото го гледали хората?!?!? Горкият човечец.....прегризи си вените тогава, ама 1-во прасни жена си с правата лопата в кра.туната-задето ти е отгледала такъв синковец!!!
112
2
 
4
 
! Отговори
До Митака преди 1 година
Пpocт си Митака и то на 10 степен. В България този е от избраните. Ходи го линчувай и ще влезеш в затвора. В България комунизма не си е тръгваш така че си гледай славчо и слушай кючек.
111
1
 
9
 
! Отговори
Митака преди 1 година
До В TexasТака е. Ама там хората искат справедливост и са готови да линчиват всеки убиец. А тука сме като стадо овце. Всеки се прибира от работа, ляга на дивана, пие ракия, псува и нищо повече.
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата да не се прави на дръж ми шапката, синът кара кола с немски номера, швейцарска книжка, за която трябва да си живял поне 6 месеца нон стоп в страната. Майката сама призна, че след обвинението в черното тото , синът им се е променил. Кой знае какви скандали е имало у тях, то това агресивно поведение не е от 1 ден. А външният вид, параклисът у дома и това ли не са видели. Затваряли са си очите, за да нямат проблеми. Многа добре са знаели що за стока е синът им.
109
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какъв баща си, никакъв! Ако сина ми ми се мерне у нас с изрисувано лице, като на този неандерталец, така ще го нарисувам по останалата част на лицето, че после сам няма да се познае и само от сламка ще пие и яде няколко месеца.
108
0
 
16
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Значи така - идват едни извънземни, отвличат го, дрогират го , слагат го на шофьорското място. И на следващия ден се събужда в кооперацийката в Лозенец. Достоверно е.
107
0
 
10
 
! Отговори
Капитан Петко преди 1 година
Мaйka мy не го била родила. А кой го е родил тогава баба му ли?
106
2
 
9
 
! Отговори
Оха преди 1 година
Бащата не може да отговаря за действията на сина си. Знам ,че много ще казват :Възпитанието еди какво си .Какво възпитание ако реши син или дъщеря да тръгнат по Крив път ,те избират, Голям човек ,голям проблем ...Колко деца като пораснат слушат родителите си ...Минимално малко.Затова всеки има път в живота си.
105
0
 
19
 
! Отговори
Най-глупавия народ преди 1 година
престъпниците работят в комбина с полицията а народа събира пластмасови капачки за ''добро бъдеще''....
104
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
кога ще разберем и кои са учтивите носители на стълби?
103
1
 
7
 
! Отговори
от 6ти Юли преди 1 година
ЕС въведе задължителни ограничители на скороста, тази технология е задължителна за инсталацна всички коли, новите идват с тази система инсталирана.Автономна аварийна спирачна система и дата логерс са задължителни също. България в Европа ли е и някой чувал ли е за това нещо?
102
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като е бил на вечеря не го ли видяхте на какво прилича, целият изрисуван, не го ли усещате по поведението, не виждате ли какви коли кара, с какви хора контактува? Родителите си затварят очите, защото не могат да приемат тъжната истина, че дето им е пълен провал.
101
3
 
13
 
! Отговори
И баща му е преди 1 година
за затвор. Защото е отгледал престъпник и убиец.
100
0
 
13
 
! Отговори
В Texas преди 1 година
такива като този ги връзват на една маса и ги инжектират с вълшебна отвара.
99
1
 
20
 
! Отговори
ТАТЕ ТАТЕ преди 1 година
ТАТЕЕЕЕЕ.... КЪДЕ БЕШЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ???. КОГА СЕ ДЪНИХ С ГЛОБИ ОТ КАТ. ДЕ БЕШЕ БАЙНО КОГА МЕ ЗАРИБИХА С НАРКОТИЦИТЕ?!?? ДЕ БЕШЕ ГА СЕ ДРУСАХ?!??.ТА ВЕДНЪЖ ЛИ ЗА ТЕЗИ ДЪЛГИ ГОДИНИ НЕ МЕ УСЕТИ, ЧЕ НЕ СЪМ У РЕД. ЧОВЕЧЕ БАЩО ТИ СИ СЕ СМИРИЛ СЪС ВСИЧКО ТОВА. ТИ СИ ВИЖДАЛ ЧУВАЛ, НО СИ ТРАЕЛ НЕ ТИ Е ПУКАЛО. И СЪС СИГУРНОСТ И СИ СЕ ОБЛАЖВАЛ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ. ОТВРАТ.
98
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек)))))))Ето с това съм съгласен.
97
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоз така се е татуирал че прилича на пейка в ареста

Спонсорирани публикации