Камери показват човека, занесъл стълбата на Георги Семерджиев

Полицаите го открили в апартамента
Обновена: 11 юли 2022 23:09 | 11 юли 2022 22:40, Росен Стойчев
41
Камери показват човека, занесъл стълбата на Георги Семерджиев

Отстраниха от длъжност полицайката Симона Радева, която най-вероятно е помагала на Георги Семерджиев.

Секунди след инцидента от миналата седмица Георги Семерджиев се измъква, тичайки по улица "Димитър Хаджикоцев". В смазания джип остават ключовете му и едната му обувка.  За да влезе в дома си, използва стълба, която е донесена на адреса му от полицайката Симона Радева.

Още по темата
Това е заснето от охранителните камери на улицата.

Връзка двамата държали през телефона на един от служителите в автомивката, която държал Семерджиев.  Когато влизат там, Семерджиев спи и е без дрехи, съобщи Bulgaria ON AIR.

Симона Радева вече е отстранена временно от длъжност, заради нарушаване на етичния кодекс, а прокуратурата започна да разследва, след доказателствата, че е изнасяла информация към Семерджиев.

"МВР не само е приведено в безпомощно състояние. В последната година то няма министър, защото всички виждаме очевидните татуси на всички охранителни полицаи и това не прави впечатление на онези, които ги назначават, на онези, които ги ръководят. Това не преви впечатление ", коментира бившият началник на "Охранителна полиция" в СДВР ген. Валери Григоров.

Швейцарската шофьорска книжка на Георги Семерджиев е фалшива, потвърдиха от Интерпол. Прокуратурата започна разследване за евентуален полицейски "чадър"  над Семерджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: кадриМВРразкритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
5
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Възможно ли е дрогаря да е носил поръчка пица с кристали тази вечер? Кое е налагало присъствието на дебелия военен прокурор, газещ в останките и търсещ нещо, може и да е прикриване на контакти към Банкя. Няма страшно - те мишо бирата и жена му " самоубиха " , та един много контактен дроги ли няма?
34
3
 
37
 
! Отговори
Чичо до Белото преди 1 година
Да не я обвиняваме викаш, че обществото ни било болно. Ми какво, да я повишим направо? Ти може да си болен и още други около теб, но аз не съм!
33
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от реформи в МВР.Унижението на реформа Бъчварова,много хора пред пенсия, особено в провинцията бяха "изгонени" от обхвата на закона за МВР и се въведе ззк-на за държавния служител НАПЪЛНО НЕНУЖНО-но е в услуга на други на тия вечните С ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА. Закриите Академията на МВР. Само да харчат пари от бюджета и дипломите не се ценят. Важи само първоначална от Пазарджик. Разбирачите знаят. Да живеят сержантите и офицерите със средно и тия с купено"вишо". АМАН ОТ ПСЕВДО РЕФОРМИ И НАЧАЛНИЦИ
32
13
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Георги Семерджиев НЕ Е внук на ген.Атанас Семерджиев!
31
0
 
38
 
! Отговори
Др Врабчев, сексолог преди 1 година
Не човека, а жената. Даже още по-лошо - полицайката. За тая - Сливенския за съучастничество и 20 години краставиците само нарязани.
30
4
 
41
 
! Отговори
Оня преди 1 година
Е добре де защо само Крум Савов се осмели да каже че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш министър на вътрешните работи, от времето на досиетата? Толкова ли е страшно да кажеш това, или другите платени журналистически партенки са взели доста парички и сега мълчат със страшна сила?
29
18
 
19
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Бих клатил Симона, после - пратил на пилона .До къде ни докара СДС-Чуната след 30 годишното опростачване на нацията .
28
2
 
65
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 година
Трябва да бъде и съдена
27
2
 
29
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Пълна *** като държавата ни няма закони
26
11
 
13
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Явно другите журналисти и медии са по-отговорни и не искат да коментират непроверени и недоказани факти. Крум Савов е специалист по създаване и налагане на неистини. Преди много години се опита да развали семейството на един настоящ футболен собственик и бивш футболист като му измисли любовница. Канеше я в своето предавание като и направи голяма реклама.
25
4
 
54
 
! Отговори
Срам преди 1 година
Това момиче трябва да бъде освободено от МВР дори само заради татуировките. Поведението и в показаното видео е голям минус за полицейската професия.
24
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен=== Нашарената силиконова кифла е отстранена само за два месеца,защото по всяка вероятност я готвят за министър на МВР в следващото евроатлантическо правителство на Кокорите и Ристю на пен-де-ли-те!!! Лика прилика са си!!!
23
4
 
44
 
! Отговори
Друг преди 1 година
А защо не е в затвора? Що за *** държава сме? В страна с нормални хора и законодателство щеше вече да е на топло!
22
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чадърът не е никак евентуален, а си е напълно реален. Важното е кой го държи. Но това няма да го узнаем никога. Спомнете си генерала от " Под прикритие " . Това си е бг действителността. Едно към едно. Както е написано " няма нищо ново под слънцето "
21
3
 
40
 
! Отговори
Бягай зайо преди 1 година
Защо я отстраняват само за 2 месеца а не я освобождават.Ясно страх ги е да не проговори, какво и са разпоредил,,ония от горе,,. Ценен кадър няма що.
20
2
 
51
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже по 7/8 тв, че тоя снажен момък е внук на генерал Атанас Семерджиев - едновремешния герой от сериалът с досиетата??? Защо никоя друга медия, включително и "ДНЕС.БГ" не е потвърдила, коментирала или разследвала този факт. Всички мълчат като ...... еднакво платени.
19
4
 
48
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Къде е бащицата... Нали той го направи?!?!?Ама рашков е виновен - нали щеше да изчегърта меверето....
18
20
 
62
 
! Отговори
Говедар преди 1 година
Колко прибира рашков от такива като този наркодилър
17
13
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така се правят 22 имота и 12тоалетни
16
4
 
81
 
! Отговори
Mitaka преди 1 година
Тоя явно е в наркоразпространението, затова има връзки с полицаи и им плаща.Той за това е бързал да се прибере преди да го арестуват, защото у тях е имал стока, която е трябвало да разкара някъде.Като е разкарал материала е легнал са спи спокойно него от затвор и арест не го е страх.