Рак, Водолей... С мъжете от кои зодии се общува трудно?

Някои са с голямо самочувствие
12 юли 2022 21:52, Екип на Tialoto.bg
5
Рак, Водолей... С мъжете от кои зодии се общува трудно?
IStockphoto

Общуването с мъжете невинаги протича гладко. Има ли общо това с неговата зодия? Според астролозите – да. Вижте топ 3 с кои зодии е най-трудно.

Рак
 
Раците не обичат да носят отговорност. Идеални кандидати за жени, които обичат да решават всичко сами и „да водят на каишка“ партньора си. На мъжете Рак това им харесва. И не, нямат проблем да бъдат фон в отношенията. Единственото нещо, с което неговата партньорка трябва да се съобразява е ревността му. Във всеки един момент може да поиска отчет на партньорката си – къде, с кого и кога.

Водолей
 
Водолеите са безгрижни, но с лекота могат да създадат непоносима атмосфера. Представители на този знак са истинските мечтатели, но също така и доста претенциозни. Умеят да разиграват такива сцени, на които и Уди Алън би завидял. Но ако успеете да ги укротите – те са мъже мечта за връзка.
 
Козирог
 
Много горд знак, чието самочувствие лети в небесата. Козирозите са с много високи изисквания за човека до тях, но някак забравят тези изисквания да са реципрочни и към тях самите. Мъжете от тази зодия се стараят в една връзка да създадат максимален комфорт, но само за себе си. Но пък лесно можете да ги пречупите. Ако му окажете съпротива ще последва буря, а ако сте непреклонни ще се обиди и ще негодува. Но това е начинът да го накарате да не мисли само за себе си.
 
Още любопитни хороскопи ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анониментова, че някой лъже се дължи най вече на възпитание или детска психотравма, а не на зодия
1
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Това да вярваш, че 500 милиона човеци са еднакви заради някаква планета е малоумно, също като историята с мишката :)