Хороскоп за декември според китайската астрология?

Драконите да се откажат от лошите навици
22 ное 2022 11:31, Екип на Tialoto.bg
2
Хороскоп за декември според китайската астрология?
IStockphoto

 Плъх

Декември ще бъде наситен със събития за вас. Началото на месеца ще бъде натоварено с деца или нови проекти, но ще получите най-доброто от всичко. Ще дойде време за обобщения и сметки във финансовата ви сфера. Когато ви се прииска да пазарувате, ще подходите рационално към харченето. Краят на месеца ще донесе радостни събития и срещи със скъпи за вас хора.

Бик
 
Очаква ви нов път в кариерата, работата или бизнеса. Някои от вас ще бъдат повишени, а някои ще се заемат с нов проект. За да се възползвате максимално от възможностите, които идват, консултирайте се със специалист, който ще ви помогне в повишението. В този случай значително ще увеличите шансовете си за успех.

Тигър
 
Сега е подходящ момент за спортуване или участие в състезания. В противен случай енергията на месеца ще ви води към емоции. Има шанс вие или вашият партньор да не сте съгласни с текущи събития, думи или обстоятелства. Възможни са спорове и разногласия. Преминете към физическа активност или към финансовата сфера. Краят на месеца ще ви зарадва с добра печалба.




Заек
 
Декември може да бъде основен и трансформиращ месец за вас. Нещо ще напусне живота ви завинаги. Не се вкопчвайте отчаяно в старото, защото ви предстоят отлични перспективи. За да върви месецът добре, опитайте се да бъдете смели и да отстоявате позициите си. Не се разстройвайте за дреболии, след като сте преминали този път, ще видите себе си като нов, по-щастлив човек.
 
Дракон
 
Сега си струва да се откажете от лошите навици или ненужните контакти. Ще искате уединение и може би някои от вас ще бъдат напълно погълнати от интересен проект или бизнес. Ще откриете някаква тайна, която преди е била скрита. Има възможност за кратко пътуване или новини, свързани с кариерата. Бъдете внимателни, проверявайте информацията, ако ви изглежда подозрителна.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Цун Кай Го преди 1 година
А за Васко жабата нещо?
1
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Плъх ли си или орел с ориз :)))

Спонсорирани публикации