Кремъл: НАТО е все по-замесена в конфликта в Украйна

Алиансът всеки ден демонстрирал своята враждебност към Русия
14 фев 2023 13:39, Елка Василева
463
Кремъл: НАТО е все по-замесена в конфликта в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл заяви, че ръководеният от САЩ военен алианс НАТО всеки ден демонстрира своята враждебност към Русия и е все по-замесен в конфликта в Украйна, предаде Ройтерс.

Още по темата
"НАТО е организация, която е враждебно настроена към нас и която доказва тази враждебност всеки ден", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортери. "Тя прави всичко възможно, за да направи участието си в конфликта около Украйна възможно най-ясно", добави Песков.

Москва заяви, че доставките на оръжия за Украйна от страните от НАТО ненужно удължават конфликта и увеличават възможността за по-нататъшна ескалация. Киев и Западът казват, че доставките на модерна военна техника са от решаващо значение за подпомагане на Украйна да се защити от настъплението на Русия.
(БТА, Пламен Йотински)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
8
 
7
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Песковче мустаче малко , опитвате се чрез НАТО да оправдаете вашите грешки. Няма да мине номерът. Целият свят разбра, що за клика сте се събрали в Кремъл. Нямате подкрепата на една нормална държава. Зимата минава, ние видяхме че може и без вашата газ, но вие не можете без нашите пари.
283
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ си играят на руска рулетка с Русия, но какво от това? Нали пистолета е до главата на Украйна! А Европа плаща сметката ;)
282
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В главите на нео либералния световен ред на САЩ, САЩ винаги побеждава! Фактите не са от значиние ;)
281
1
 
3
 
! Отговори
Ни може тъй! преди 1 година
Путин ши извади вундер фафлата трипач!Сига ИТ праят клипа и скоро в Ютуб
280
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Война в 21 век. Умишлен провал на дипломацията. Взаимни обвинения и ангажиране на *** и кресльовци от двете страни. Политиците май създават нарочно проблеми на хората за да не ги усетим колко са некъдърни и ненужни.
279
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бианка.Малко прекали не мислиш ли?
278
0
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Безопастно е като се дрънкат глупости!Но като се дрънкат оръжия, става опасно!На този цирк треба да се сложи край бързичко, за да не се мине прага от който връщането е трудно!Срам и позор за днешните политици, доста изистанали и велики дипломати!Децата на света очакват храна, играчки и климат за да си играят с тях, а не оръжия!
277
1
 
3
 
! Отговори
до Бинка преди 1 година
Всички американци ли? И на двата континента?
276
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До космонавт точно така е,ама Според Урсула и Израел не е баш така.Пък на хохлите никой не вярва.
275
1
 
5
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
НАТО е все по замесено, руснаците са все по забили за да умират за Путин а украинците, доброволческите легиони и наемниците измислят все по креативни начини за избиване на крепостни. Е, има и не толкова креативни, вчера няккъв го заровиха жив.
274
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 293.Той не се сърди.Украйна не е член на НАТО и в НАТО участват и други страни.Сега буквално се изнудват тия страни да се праща оръжие,както става с Германия.Полша иска Германия да им разреши да се изпратят немски танкове,а Полша има Ейбрамс.що пък трябва да са точно немските.Е нищо успяха,ама Германия дава 14,но и Ейбрамс да се изпрати,а то изведнъж нямало да стане.
273
3
 
5
 
! Отговори
Джери Бадалуна преди 1 година
Какво ще остане от Украйна? - Ни пух ни пера...
272
1
 
5
 
! Отговори
Таня преди 1 година
И на този светъл и красив празник ли пак се карате? Хора, добре ли сте? Обичайте се, казвайте си го често, показвайте го с жестове и животът ви ще е щастлив. Честит Свети Валентин!
271
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 290.Не прави сравнения.То по тая логика и Гърците трябва да искат Истанбул да стане Константинопол.Самите хора не пожелаха да са част от Украйна,същата тая Украйна,която не е съществувала преди и за няма и 30 години показа,че е имало причина да не съществува затова и се разпада сама.
270
1
 
1
 
! Отговори
Дмитрий Песков преди 1 година
Ни нъ дразнети щот ши въ натръшками кат пратим баталион ласточки въоръжени с трипер.Може и сифилис !
269
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама защо се е размрънкал Песков ? НАТО прави единствено и само това което каза че ще прави още преди войната - праща оръжия . За сравнение точно той (също и Лавров) в прав текст казаха че няма вариант в който Русия да нападне Украйна . Сърди се че НАТО си спазват обещанията за разлика от тях , какъв му е проблема ?
268
7
 
9
 
! Отговори
До 286 преди 1 година
И Бин Ладен и Садам ги разправяха подобни, но САЩ ги изпрати да играят казаджок при девиците.
267
9
 
6
 
! Отговори
До 288 преди 1 година
А аз искам излаз на Бяло море, защото територията е била притежание на България. Ами въоръжавайте се и хайде да ударим гърчолята, а? В 21 век всеки, който се опита да узурпира чужди територии яде як пердах. След Садам, следва ... Путин. Логика по географска стратегия.
266
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 287 .Ми тогава дайте независимост на Донбас бе щом сте толкова за независимоста.
265
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 283 Това са опорките на хохлите.България е имало преди Османска империя.Турция не е бившата османска империя.Украйна има претенции за нещо,което те не са притежава.По времето когато Богдан Хленицки сам избира даде присъедини Донбас към Русия държава Украйна не е имало и като са влезли в СССР пак не е имало такава държава.Сега искат Крим,който руснаците отвоюват от Османската Империя.

Спонсорирани публикации