Кремъл: НАТО е все по-замесена в конфликта в Украйна

Алиансът всеки ден демонстрирал своята враждебност към Русия
14 фев 2023 13:39, Елка Василева
463
Кремъл: НАТО е все по-замесена в конфликта в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл заяви, че ръководеният от САЩ военен алианс НАТО всеки ден демонстрира своята враждебност към Русия и е все по-замесен в конфликта в Украйна, предаде Ройтерс.

Още по темата
"НАТО е организация, която е враждебно настроена към нас и която доказва тази враждебност всеки ден", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортери. "Тя прави всичко възможно, за да направи участието си в конфликта около Украйна възможно най-ясно", добави Песков.

Москва заяви, че доставките на оръжия за Украйна от страните от НАТО ненужно удължават конфликта и увеличават възможността за по-нататъшна ескалация. Киев и Западът казват, че доставките на модерна военна техника са от решаващо значение за подпомагане на Украйна да се защити от настъплението на Русия.
(БТА, Пламен Йотински)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
4
 
4
 
! Отговори
Гръм в Рая преди 1 година
Днес целият Северен руски флот е излезнал в Открито море с ядрено оръжие на бордовете на кораби и подводници.Това се случва за първи път след края на Студената война.
303
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 338 Е що си мислиш,че не го знаят пък ти.
302
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 341 Щото пък Зеленски и тия от НАТО си мълчат.Трета световна няма да има по няколко причини,но най-важната е че Украйна не е нещо за което си заслужава да има.
301
4
 
5
 
! Отговори
До 340 преди 1 година
Те руснаците си лаят, тапия колониален Нато керван си върви..към Третата Световна :(
300
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден го повтарят руснаците това и нищо.Измислете нещо.
299
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има изход,ядреното куфарче.После ще настъпи само тишина.Питайте японците ,те ще ви кажат как е.
298
6
 
3
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Най накрая започват да се окупитват тея в Кремъл.То целия свят разбра че се бият с НАТО,само те още не са го разбрали!
297
2
 
3
 
! Отговори
До 335 преди 1 година
войски за 24 часа и да приключваме с тия руски варвари>>>> Какъв наивник! Просълзих се от смях :)
296
5
 
5
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
Българите русофили не обичат вече освободителите ни.Управляващите В РУСИЯ СА С ПРАЗНИ МОЗЪЦИ.
295
6
 
5
 
! Отговори
Нищо не прави Нато преди 1 година
Аз лично съм разочарован от Нато . Първо руските войски като бяха на границата Нато трябваше експресно да приеме Украйна в алианса. А сега Нато какво чака ? Да нахлува с войските и да гони агресора до чукотка чак .Русия няма да се управи и очевидно ще е враг от който добро няма да видим . Опитват се да омаломощят Русия във Украйна но страдат само украинците я една мощна офанзива рамо до рамо с украинските войски за 24 часа и да приключваме с тия руски варвари
294
2
 
2
 
! Отговори
До 333 преди 1 година
Така е! Украйна не може да създаде цяла нова Нато армия на момента! С кръпки оттук и оттам! Това обучение и модернизиране на една армия отнема години! За производството да не говорим..Да не говорим как се събира скрап от 30 държави-те просто нямат капацитет за тази война и нява да имат и след 3-4 години!!
293
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 325 Ами няма,щото руснаците като са правели на времето са имали начин как да го съхраняват,а американците взеха да разчитат на технологии а руснаците на количеств.Сега какво става украинците разчитат на ракети,които могат да се свалят пък руснаците разчитат на артилерия,която още никой не измисли начин да се свали снаряд.Артилерия украинците нямат толкова много и няма от къде и снаряди да намерят.Русия си има ресурс да си води бавно войната без много жертви.
292
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин да извади големата лопата.Няма как иначе.В Украйна има много руснаци 16 милиона,Ако се наложи много от тях ще дадат фира.
291
2
 
7
 
! Отговори
До 326 преди 1 година
Тихо бе! Не трябва да си спомняш за такива неща като загубата в Афганистан и висящите от самолети отчаяни хора! Повечето хора за седмица забравят ;)
290
1
 
1
 
! Отговори
Благой преди 1 година
Само с приказки няма да стане.Без бой и наказание не става.
289
1
 
5
 
! Отговори
До Нато преди 1 година
Как може да спечелиш война като даже не можеш да дефинираш целта на войната? За Украйна победа е да превземе Крим, а за Нато??
288
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При такъв начин на водине на война на изтощение, Нато няма достатъчно оръжие, продукция на оръжие и амениция за дълга война! Военна победа на Украйна е невъзможна!
287
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наливането на пари в Украйна в надежда за победа носи ползи след победата. Но победата е мъглява, Загубата е реална, а сметката плащаме ние, по много начини.
286
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балона ще се спука,всичко си има предел.
285
2
 
9
 
! Отговори
Катюшин преди 1 година
Това се повтаря от месеци всеки ден по 10 пъти.Не разбрахте ли Песков че трябва да дадете урок,показно,някой да го отнесе за да се стреснат англосаксонците.

Спонсорирани публикации