Аура - популярен мотив за нов маникюр

Той е идеален за пролетта
23 фев 2023 17:07, Дарена Найденова
1
Аура - популярен мотив за нов маникюр
IStockphoto

Една от любимите ни тенденции в маникюрите е нещо, което може не просто да бъде дефинирано, но и усетено. Да, точно така, говорим за аура ноктите.

Аурата е електромагнитното поле, което обгражда тялото на човек и може да опише неговата енергия, показана под формата на цветове. Трудно е да видите личната си аура с невъоръжено око, но ако се погледнете внимателно в огледалото, може да видите определен цвят около вас. Това е вашата аура.
 
Като алтернатива може да направите анализ на аурата си с помощта на професионалист. Той ще ви каже значението на цветовете, които ви заобикалят, тъй като няма две напълно еднакви аури. Възможно е вашата да е розова – това означава, че енергията ви е нежна и отдаваща се. Ако е жълта, вероятно сте оптимист и общителен човек. Различните цветове изразяват различни неща за вас.
 
Поради тази причина носенето на личната аура върху ноктите стана много популярно през последните години, като това е един от най-предпочитаните дизайни за пролетта. Аура маникюрът ви позволява да опознаете истинската си същност, като надхвърлите духа си и позволите на вродената ви природа да излезе наяве.
 

Маникюр зима 2023 – 5 идеи в червен цвят

 

 

Ноктите на 2023 – 6 маникюра в стил ванилено момиче

 

Нов маникюр – задължителните цветове за 2023

При този маникюр се използва техника на въздушна четка, включваща асиметрични кръгли петна от различни цветове, които избледняват в друг нюанс в центъра. Хората масово избират аурата за изкуство по ноктите си и го съчетават с тоалетите. Някои дори съставят свои собствени цветови комбинации, не въз основа на действителната им аура, а въз основа на това, което им харесва или какво чувстват. Какъвто и да е случаят, маникюрът с аура е вдъхновяващ и примамлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации