Март 2023 - какво показва вашият китайски хороскоп?

Ето кои ще са най-големите късметлии за месеца
28 фев 2023 20:07, Екип на Tialoto.bg
10
Март 2023 - какво показва вашият китайски хороскоп?
IStockphoto

Март месец е почти тук. Ето какво да очаквате в следващите дни според китайския хороскоп: 

Плъх

Този месец необвързаните Плъхове ще срещнат някого, който им се струва специален. Тази тръпка, колкото и ярка да изглежда на пръв поглед, няма да доведе до нищо. Вместо да хабят енергия в нещастни връзки, звездите съветват Плъховете да се съсредоточат върху кариерата и личностното израстване. Кариерата ви сега набира скорост, не пропускайте тази възможност. Има голяма вероятност да спечелите от лотарията или да станете победител в състезание, да получите неочаквано наследство или подарък.

Бик

Март за Биковете ще бъде спокоен месец. Той не обещава голям успех, но и провалът ще ви заобиколи. Вашата резервираност и неувереност ще ви попречат да покажете талантите си и да докажете стойността си и това може да доведе до повишения на други около вас. Давайки воля на негативните емоции, рискувате да разрушите отношенията си с другите. За да предотвратите реализирането на този сценарий, бъдете смели. Възползвайте се от възможностите, които ви се предоставят.

Тигър

Самотните тигри ще изпитат влиянието на пролетта. Ще имате желание да се обличате красиво и да общувате колкото е възможно повече. Колкото по-висока е вашата активност, толкова по-голям е шансът да започнете нова връзка. В други сфери на живота късметът ще е на ваша страна. Имате много работа и това ще ви позволи да получите добри доходи. Пазете се от кавги с някого, особено за дреболии и незначителни причини. Бъдете спокойни и търпеливи и ситуацията ще се реши във ваша полза.

Заек

Кариерата на Заека ще тръгне нагоре този месец. Не се страхувайте да поемате нови отговорности, участвайте в нови проекти – всичко това ще бъде от полза за вас и вашия портфейл. Работата и свободното време ще бъдат в баланс, но това, на което трябва да обърнете внимание, е здравето. Пролетта може да донесе обостряне на хронични заболявания. Вземете превантивни мерки.

Три зодии, които имат силни ангели пазители

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

Дракон

Драконите трябва да правят повече и да говорят по-малко този месец. Това ще ви помогне да се доближите до целта, към която работите напоследък. Внимавайте с финансите – март ще ви донесе непланирани разходи. Не харчете безразборно, но помнете, че скъперникът плаща два пъти. Не пренебрегвайте рутината, за да не останете в края на месеца сами с купчина неразрешени битови проблеми.

Още от вашия китайския хороскоп за март и друга любопитна информация, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 1 година
Владито няма 9 бъчви со вино. Но пък, с г-н Вальо Марков ще им ги разкажем игрите и песните. Особено игрите. А пък, други ще ни ги пеят. Тези чалгаджийките в изгорялата дискотека в Бургас. Те, тези неща с пеенето не стават само с пиене и с голи цици. Някои от певиците дори и с дупета не стават. То, пеенето не като конкурсите за миски. ВОДЕНИЧАРЮ. ще го смелиме ЖИТОТО. Просто защото си е наше и сме си СЕЛЯНИ. ЩЕ ГО СОМЕЛИМ. Особено на тези от Слатина.
8
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Една песня ще запеем. Но пък, няма да е безплатно. Никой на този святне работи за без пари. Дори и чалгаджейските певци и пивици. Нито пък и балетистките на Славито му от Учин дол. Дори и тези от куку-то му. МАРКОВ пее по-добре от Трифонов. Въпреки, че не е толкова известен като ДГ-то. А и е доста по-богат от него. Приятелю, ще ги надпеем. Изобщо не се съмнявай в това.
7
0
 
2
 
! Отговори
Певец, от народните преди 1 година
Братице. Изобщо не жалим за младостта. За разлика от политиците, журналистите и техните лидери. Те, нека да си живеят в миналото. Ние сме си се радвали, когаот е трябвало. А и ще си ги запеем. При това, не една песня, а много. ПРОСОТ ЗАЩОТО СИ ИГ ЗНАЕМ И СИ ГИ ОБИЧАМЕ.
6
0
 
1
 
! Отговори
Футбол преди 1 година
Владко Марков иска чаша с руйно вино, за да запее една песня. Аз пък пия уиски, а пък след това пея доста по-добре от Веселин Маринов и Василката Найденов. Да им е честита новата 2023 г. на правителствените апологети. Те, така и не разбраха, че България е фалирала държава, но продължават да си ги хвалят тези от Герб, бившите комунисти. Една песня. Тази за ВАСИЛКАТА.
5
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Питайте го Бойко Борисов за хороскопите. Той нали знае всичко. Така са го научили в милиционерското училище в Симеоново. А пък, ние с Вальо Марков ще си ги пеем песните през лятото в Булгас. Нещата за правителствата зависят от политиците. А пък, те просто не стават за нищо. Служебно след служебно. ЕДНА ПИЖАМА ВАСЕ.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учете Китайски да не кажете после че не сте знаели че Китайците ще завладеят света!? Не се бъзикам казвам ви истината.
3
0
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Питайте го Бойко Борисов за хороскопите. Той нали знае всичко. Така са го научили в милиционерското училище в Симеоново. А пък, ние с Вальо марков ще си ги пеем песните през лятото в Булгас. Нещата за правителстават зависят от политиците. А пък, те просто не стават за нищо. ЕДНА ПИЖАМА ВАСЕ.
2
1
 
1
 
! Отговори
Хайде преди 1 година
Ще си ги разделим парите, приятелю Вальо. За да ни завиждат гражданите. Както и тези, които не могат да пеят и да играят футбол. ЩЕ ГО СМЕЛИМЕ. ЖИТОТО. А пък, топките изобщо не ни трябват. Обичахме си ги, когато бяхме млади. А и те си ни бяха приятелки. ТОПКИТЕ. ЛЕПЯХМЕ СИ ГИ НА КРАКАТА. А пък, в понеделниците само тичахме. На нас така ни се играеше, та ни се плачеше. ЩЕ Я ИГРАЕМ. НИЩО, че сме на около 60, а пък журналистите избраха някакъв си Бойко Борисов. КЛАРИНЕТИТЕ.
1
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Вальо Марков си е най-добрият български футболист от Ловеч. Сега е над 60 г., но пък я разбира играта, обича си я, а и пее доста по-добре от много от сегашните чалгаджии. С него ще се надпяваме в Бургас пред лятото. За ВАСИЛКАТА. СВИРНЯТА.

Спонсорирани публикации