Откраднаха часовника за 70 хил. евро на Григор Димитров

Крадците били на мотори, задигнали го в движение
Обновена: 16 апр 2023 17:34 | 16 апр 2023 17:20, Нели Христова
126
Откраднаха часовника за 70 хил. евро на Григор Димитров
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е бил обран в Барселона навръх Великден, съобщават медиите в Испания. Според местните El Caso и La Vanguardia, крадците са взели часовник, който се оценява на 70 хил. евро, съобщават от bTV.

Димитров се прибирал от тренировка, а крадците карали мотори до колата му и ударили едно от страничните огледала, за да се пресегне да го оправи. Той направил точно това и отскубнали часовника от ръката му.

Григор първоначално не се обадил в полицията, но след това все пак се явил в участъка и подал жалба.

Миналото лято по подобен начин със бижутерския си часовник се раздели и звездата на футболния Барселона - Роберт Левандовски. Полският голаджия беше обран, докато раздаваше автографи на тренировка.

Най-добрият български тенисист е в каталунската столица за турнира от сериите АТР 500.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
7
 
! Отговори
Споделено преди 1 година
До многознайкото, където говори за селска Гърция. Ей, с голямото Ай-Кю, кога и къде си ходил в Гърция ? Знаеш ли, какви пари имат някои пенсионери там? Защо много нашенци гледат стари хора там- защото онея имат по-малки пенсии от нашите пенсионери ли? Знаеш ли, че в Гърция ходят на почивка от цял свят? Гърците от много години, имат един от силно развитите корабостроения и коребоплавания? А за залежите им, които са само тяхна собственост, за разлика от това, как нашето злато е за други?
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена ми подари екскурзия на дъщеря ни в Барселона.Тя се превърна в кошмар .Обраха я в един магазин на най централната улица в която има много бутикови магазини.И преди бяха чували че в Барселона са майстори на обирите но сега се убедиха.Жена ми и дъщерями останаха с убеждението че служителите в магазините и крадците са една добре организирана Мафия.В Барселона има какво да се види но да бъдеш обран е с много голяма вероятност.Затова в Барселона Много внимателно
52
4
 
6
 
! Отговори
До До 53 преди 1 година
Да, да, ясен си ми, пич. Разбирам, че бандата гласоподаватели на Изхождане ще се хванат на елементарните ти опити да всяваш омраза, но не ставаш.
51
6
 
3
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
С хейтъри не комуникирам. Учи, образовай се, намери си работа и тогава ела да си говорим. Но, само 1% от хората по света имат интелекта да програмират. Останалите сте обикновени хора.
50
3
 
2
 
! Отговори
До До До хаха преди 1 година
Поправка. Правиш се на този, който не си.
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много глупаво обяснение се дава.
48
5
 
7
 
! Отговори
До До хаха преди 1 година
Само спокойно, момче. Знаем, че си от руската тролферма и се правиш на този, който си. Много слаби опити, другари, за нищо не ставате. Сега и на програмисти ми се правят за да създават омраза сред хората, мале мила, там сте некъв сбирщайн идиотщайн, заклевам се.
47
14
 
5
 
! Отговори
До хаха преди 1 година
Програмист на 21 години, заплата чисто 12 хиляди лева на месец, гарантиран годишен бонус от 30 хиляди лева на година. В началото на кариерата съм. След една година ще получавам по 25 хиляди лева месечно и 100 хиляди лева годишен бонус. Този вече е пенсионер и край на кариерата. При мен тепърва започва. Най-вероятно до 30 годишна възраст ще имам 2 милиона събрани, а до 40 годишна възраст 6 милиона.
46
6
 
5
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
От където дошло, там и отишло! Едно време правеше реклама за ковид и скапаните ваксини, един вид поддържаше мошениците в тяхната алчност, тези , които крадяха от здравето на хората. Е, сега други крадци си взимат своето.
45
11
 
5
 
! Отговори
До 49 преди 1 година
Знам много добре какви са заплатите в София и какви в селска Гърция. В Гърция трудно ще си намериш работа за 2500 евро чисти, в София 90% от обявите за работа за хора без никакъв опит започват от 5000 лева чисто. Социални придобивки още 500 лева на месец и бонуси от рода на 10 хиляди лева на година.
44
4
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 1 година
Да бе, и като се събуди - печката на 6, пръстите в контакта и Гойко Митич на прозореца.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е тоя дето плащал 200 хиляди евро за гарсониера в Люлин, бе аххахаххаа. Пич, много са те прекарали, гарсониерките вървят по 30 хиляди евро, макс 40 хахахахахах.
42
10
 
8
 
! Отговори
хаха преди 1 година
я вие дето пишете против Григор напишете вие какво сте постигнали в живота . мамини комплексари такива .
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гарсониери в Люлин, 200 илди еврака, глупости на търкалета. Само по-спокойно, панеладжиите, знаеме че сте голтаци, нема смисъл да се правите на милионери. Само глупавите се хвалят с това което нямат и надуват за да се правят на гъзета.
40
11
 
4
 
! Отговори
До 42 преди 1 година
То не е до това къде е, а какви възможности ти дава градът. В Сафия заплатите са 4 пъти по-високи от тези в Солун.
39
3
 
6
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 1 година
Бълха го ухапа!
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко про ст трябва да дадеш 200 000 евро за гарсионера в Люлин като за тия пари можеш да си купиш двустаен в Солун.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не са му отскубнали ръката на тоз главоч пак добре, че иначе щеше само джобен тенис да играе, цък цък!
36
12
 
2
 
! Отговори
До ха преди 1 година
Всъщност 1/3 гарсониера в Люлин. Под 210 хиляди евро няма гарсониери в Люлин. До 2025 година едва ли ще има апартамент в София под 1 милион евро. Нормално, защото според последните статистически данни 660 хиляди човека в София се осигуряват на минимум 10 хиляди лева на месец.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво са за Дришу 70 К бе. Пари за семки.

Спонсорирани публикации